- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Bizim durumumuzu bilen ortak bir arkadaşım eşimi halk otobüsünde bir kadınla fazlaca samimi görünce biraz hafiyelik yapıp peşlerine takılmış, bir avm ye girip dolaşmışlar, birlikte yemek falan yemişler, telefonla fotoğraflarını çekmiş, sonra da avukat olan arkadaşa göndermiş. Avukat da bana bugün gösterdi, dava dosyasına da eklemiş, çok yüklü de maddi manevi tazminat ve nafaka istemiş
Halk otobusu hem de!Kızlar hayırlı akşamlar,
Konumun adını değiştirip "kocamın karaktersizliği bölüm bilmemkaç" falan mı yapsam diye düşünüyorum...
Bugün avukatımla görüşmeye gittim, bana bazı gelişmeler olduğunu o yüzden davayı bu sabah açabildiğini söyledi.
Bizim durumumuzu bilen ortak bir arkadaşım eşimi halk otobüsünde bir kadınla fazlaca samimi görünce biraz hafiyelik yapıp peşlerine takılmış, bir avm ye girip dolaşmışlar, birlikte yemek falan yemişler, telefonla fotoğraflarını çekmiş, sonra da avukat olan arkadaşa göndermiş. Avukat da bana bugün gösterdi, dava dosyasına da eklemiş, çok yüklü de maddi manevi tazminat ve nafaka istemiş
ben artık kaldıramıyorum ya...
Bitmiş tükenmiş hissediyorum...
Bir yandan diyorum ki Allahın sevgili kuluymuşum dört bi yandan foyalarını karşıma çıkartıyor diye ama gururum yerle bir oldu,
Ben nasıl iyi olacağım kızlar? Nasıl geçecek bu acı???
İyi niyetime lanet ediyorum
Belkide pavyonda ki kadınlardan birine kapılmıştır!Aklıma geldi birden!O masum yavrunun ahı çıkacak eşinizden, bir de halk otobüsünde fingirdiyor demek, utanmaz adam.
İnşallah avukatınız soyup soğana çevirebilir eski eşinizi, siz de ailenizi hakeden biriyle evlenirsiniz.
Boşanmayı da bekleyememiş, ne desem az gelir şimdi.
En acısı bu adamın öğretmen olması, haketmiyor öğretmen olmayı. Kendi ne ki öğrencileri ne olacak bunun.
Utandım aynı mesleği paylaştığımız için.
Evet canım o adam bu adam işte,pancar bu adam: sen ek ders paramın 100 lirasını ayırtayım çocuk için dediğinde olay çıkaran adam mıydı??
hatta masrafları hesaplayıp eline kağıt tutuşturup 2 ye bölünsün diyen ve sen o hesapları kontrol ettiğinde bütün evi geçindirdiğini yazmıştın doğru mu hatırlıyorum??
eğer doğruysa yazıklar olsun ! böyle babaya böyle kocaya..
sizden sakındığı , kıyamet kopardığı, hamile halinle seni ağlattığı o parayı ne olduğu belli olmayan insanlarla yiyen adam hiçbir koşulda değişmez.
maşallah ailen arkanda, yavrun yanında, ayakların üzerinde de duruyorsun daha ne olsun..
ailesi de zaten yetiştirdiği evlattan belli etmiş kendini..
o yüzden elle tutulur hiçbir yanları yok. Rabbime sığın, ailene ve oğluna sığın.. hepsi sana ilaç gibi gelecek eminim..
o da bir ay sonra senin yaşadığın ilk travmayı yaşamaya başlayacak, muhtemelen de ömür boyu yaşayacak..
Yok değil,Belkide pavyonda ki kadınlardan birine kapılmıştır!Aklıma geldi birden!
korktuğuna uğrat onu. inşallah iyi bir maddi manevi kayba uğrar da görür gününü.Evet canım o adam bu adam işte,
Dün akşam dışarı çıkıp borçlarımı yatırdım ve ilk kez elimde bu kadar çok para kaldı :) şaşkınım:)
O şu an tazminat derdine düşmüş, çok korkuyormuş yüksek tazminat isterim diye. Dibine kadar korkmalı zaten. Allahtan kitaptan korkmayan böyleleri paradan nasıl da korkuyor!
Eski yufka yürekli vefakar cefakar pancar öldü artık, el birliğiyle öldürüp gömdüler onu. Demek ki böyle olmak gerekliymiş, hak edene HAKA DANSI bundan sonra!korktuğuna uğrat onu. inşallah iyi bir maddi manevi kayba uğrar da görür gününü.
Bulur cnm merak etme!Artık yaradan öteki dünyaya bırakmıyor ahları!Kadına acıdım,birde başına gelecekleri bilse!evli adamla ne işi olur gerçi o da karakter yoksunuymuş!Donuna kadar al,böylesine acınılmaz!Yok değil,
Ne yazık ki fotodaki kadın meslektaşım aynı zamanda... Eski eşim demek istiyorum artık, yakışıklı bir adam değildi ama nasıl anlatayım hani derler ya şeytan tüyü var diye, öyle biriydi, her gittiği yerde hatunlar pek bi hoşlanırdı kendisinden... Yanındakinin meslektaşım olmasına ayrıyeten üzüldüm... Biri evli çocuklu adam, diğeri de bunu bilen kadın. Neyse herkes layığını bulsun dilerim, yalnız az ötede dursun bundan sonra...
Hakkında hayırlı ve en güzeli olsun inşallah o adama hem mahkeme hem hayat hakettiği gibi davranır.. ve emin ol o kadınn sonu da farklı olmayacak şimdi kim bilir neler söylemiş ne yalanlarla hayatına almıştır ! sen kurtulduğuna ve Rabbimin sana bunu gösterdiğine şükret sahip olduğun güzel evladınla hayatın tadını çıkarHaziranda özür grubu tayinleri açılacak, ailemin yaşadığı şehirde bir açık olur dilerim, olmazsa da durumu anlatan bir dilekçe yazıp görevlendirme isteyeceğim.
Gezdim dolaştım doğduğum yere geri döneceğim... Hayat çok garip, bu şehirden nefret ederdim, şimdi ise geri dönmeye çalışıyorum,
Kimbilir yaralarım iyileşene kadar oğlum büyüyene kadar yaşarım burada
Bundan sonra sadece ailem ve öğrencilerim olacak benim için
Evet canım o adam bu adam işte,
Dün akşam dışarı çıkıp borçlarımı yatırdım ve ilk kez elimde bu kadar çok para kaldı :) şaşkınım:)
O şu an tazminat derdine düşmüş, çok korkuyormuş yüksek tazminat isterim diye. Dibine kadar korkmalı zaten. Allahtan kitaptan korkmayan böyleleri paradan nasıl da korkuyor!
demek ki ailesi ara bulmaya değil de belki oyalamaya gelmişti seni. ne çakallar ya. önce davranıyor ki senin evi terketmeni kullanacak sanırım.Az önce okul müdürüm aradı, tebligat geldi adınıza aile mahkemesinden dedi,
Benden önce davranmış demek,
Bir de ağız aratıyordu dün, millet ne uyanık!
Öğrenince önce telaşlandım, avukatımı aradım sağolsun içimi rahatlattı, endişe edecek bir durum olmadığını söyledi.
Öğleden sonra e-devlet şifresi alıp bakacağım neymiş ne değilmiş, dua edin kızlar bana...
Hakkımda hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?