- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Az önce okul müdürüm aradı, tebligat geldi adınıza aile mahkemesinden dedi,
Benden önce davranmış demek,
Bir de ağız aratıyordu dün, millet ne uyanık!
Öğrenince önce telaşlandım, avukatımı aradım sağolsun içimi rahatlattı, endişe edecek bir durum olmadığını söyledi.
Öğleden sonra e-devlet şifresi alıp bakacağım neymiş ne değilmiş, dua edin kızlar bana...
Hakkımda hayırlısı bakalım.
Kızlar hayırlı akşamlar,
Konumun adını değiştirip "kocamın karaktersizliği bölüm bilmemkaç" falan mı yapsam diye düşünüyorum...
Bugün avukatımla görüşmeye gittim, bana bazı gelişmeler olduğunu o yüzden davayı bu sabah açabildiğini söyledi.
Bizim durumumuzu bilen ortak bir arkadaşım eşimi halk otobüsünde bir kadınla fazlaca samimi görünce biraz hafiyelik yapıp peşlerine takılmış, bir avm ye girip dolaşmışlar, birlikte yemek falan yemişler, telefonla fotoğraflarını çekmiş, sonra da avukat olan arkadaşa göndermiş. Avukat da bana bugün gösterdi, dava dosyasına da eklemiş, çok yüklü de maddi manevi tazminat ve nafaka istemiş
ben artık kaldıramıyorum ya...
Bitmiş tükenmiş hissediyorum...
Bir yandan diyorum ki Allahın sevgili kuluymuşum dört bi yandan foyalarını karşıma çıkartıyor diye ama gururum yerle bir oldu,
Ben nasıl iyi olacağım kızlar? Nasıl geçecek bu acı???
İyi niyetime lanet ediyorum
Yok değil,
Ne yazık ki fotodaki kadın meslektaşım aynı zamanda... Eski eşim demek istiyorum artık, yakışıklı bir adam değildi ama nasıl anlatayım hani derler ya şeytan tüyü var diye, öyle biriydi, her gittiği yerde hatunlar pek bi hoşlanırdı kendisinden... Yanındakinin meslektaşım olmasına ayrıyeten üzüldüm... Biri evli çocuklu adam, diğeri de bunu bilen kadın. Neyse herkes layığını bulsun dilerim, yalnız az ötede dursun bundan sonra...
Ayni fikirdeyim pislik herif ya iyyyySenin eski kocan uyanık belli.
Daha boşanmadan kendine yeni bir sponsor arıyor yani.
Bence yeni bir öğretmen bulmasının nedeni de o.
Yani eski kocan olunca söz konusu iyimser bakamıyorum.
Yemek için yeni öğretmen arıyor
Az önce okul müdürüm aradı, tebligat geldi adınıza aile mahkemesinden dedi,
Benden önce davranmış demek,
Bir de ağız aratıyordu dün, millet ne uyanık!
Öğrenince önce telaşlandım, avukatımı aradım sağolsun içimi rahatlattı, endişe edecek bir durum olmadığını söyledi.
Öğleden sonra e-devlet şifresi alıp bakacağım neymiş ne değilmiş, dua edin kızlar bana...
Hakkımda hayırlısı bakalım.
gercekten calisan kadin parasini diledigi gibi kullanabilir.ev icin bisey yapilacaksa bile bu kocayi ilgilendirir.kadinin elinden alamaz ev gecimi hersey kocaya aittir..birde bu koca kadinin parasini haram yerlere harcamis.Allah islah etsin.Konuyu üşümeden okudum sonuna kadar. Eşin bence seni bir banka kartı olarak görmüş. Ve senin paranla gününü gün etmiş. Gurursuz insan tipi işte. Umarım bundan sonra mutlu olursun maddi manevi tazminatını alman dileğiyle
keşke alsaydın günlüğünü ama bir şey olmaz ne diye gösterecekler karımı böyle böyle mutsuz ettim oda bunları mı yazmış diyeceklerAra sıra çok büyük kasvet basıyor, büyük bir çökmüşlük kaybetmişlik mutsuzluk hissi geliyor...
O fotoğrafları görmeseydim keşke diyorum, her ne kadar şu an dönülmez bir noktada olsak da en nihayetinde bu adam benim deli gb sevip aşık olarak evlendiğim adamdı, başkasının yanında görmek deldi geçti beni... Zamanla daha iyi olacağımı biliyorum ama şu an en dibe çöküp çözülüp arınıp yeniden yükselmem gerekiyor...
Az önce bir konu okudum, en iyi intikam nedir diye soruyordu arkadaş, evet en büyük intikam hatırlamaya üzülmeye bile değmediğini göstermek sanırım.
Mutlu olacağım, dimdik ayakta...
Yeniden günlük tutmaya başlarım belki.
Bu arada evde mutsuz zamanlarda tuttuğum bir günlüğüm vardı, delil sayılır mıydı bilmem ama zaten gidip alamam artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?