Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Bu adam dansözlerden daha kıvrak

Allah onu bildiği gibi yapsın.
Rezil rüsva et onu lütfen. Bütün çevresi de bilsin ne kadar karaktersiz olduğunu. Hatta çanak tutan, seni suçlu çıkaran ailesini bile ifşa et!

Allah razı olsun o tanıdıktan. Bir çokları gibi 'ben karışmam' 'bana dokunmayan yılan bin yaşasın' 'sonra ben kötü olurum' dememiş. Helal olsun ona!

Bundan sonra ki huzurlu hayatına odaklan. Bardağın dolu tarafına bakmaktan vazgeçme. Kaybettiğin zamana üzülme bebeğinle göreceğin güzel günleri düşün.

Konuyu başından sonuna kadar okudum...
Konu sahibini takdir ediyorum ve yorum yapıp destek olan herkeside...
Örnek olacak bir konu bu..Tüm boşanma sürecinde olan hanımlar okumalı güç kuvvet almalı...

Sevgili Pancar;
Umarım hayat artık senin ve evladın için çok daha iyi olur...
Çok şanslı olduğunu bilmelisin..
Her şey ayağına gelmiş.
Bu evlilik sonlandığı an alacağın hazzı ben şimdiden hissedebiliyorum..
Akıllı geçinen "Saftirik" eski eşinede selam olsun..
K.K imza.
:)

Senin eski kocan uyanık belli.
Daha boşanmadan kendine yeni bir sponsor arıyor yani.
Bence yeni bir öğretmen bulmasının nedeni de o.
Yani eski kocan olunca söz konusu iyimser bakamıyorum.
Yemek için yeni öğretmen arıyor

İnşallah herşey istediğiniz gibi olsun .

YavruPancar verilmiş sadakan varmış , Allah seni bu adamdan kurtarmış. Zaman geçer gider her kötü gün mutlaka biter , eşin , emin ol senin gibi bir kadını kaybettiğine çok pişman olucak. Seni çok sevecek, değer verecek biri hayatına giricek ve bugün vermiş olduğun karardan dolayı bir kez daha ne kadar doğru karar verdiğini göreceksin emin ol.

Çok zordur bu süreçler ama, yine de iyi yanından bakın. Bu adamın tüm ciğersizlikleri bir bir önünüze serildi, gel git yaşayacağınız hiçbirşeyiniz yok. Tereddütsüz acabasız içiniz rahat şekilde yeni hayatınıza başlayacaksınız.

Allah yardımcınız olsun, sizi tanımasam da duam sizinle.

Konuyu üşümeden okudum sonuna kadar. Eşin bence seni bir banka kartı olarak görmüş. Ve senin paranla gününü gün etmiş. Gurursuz insan tipi işte. Umarım bundan sonra mutlu olursun maddi manevi tazminatını alman dileğiyle

gercekten calisan kadin parasini diledigi gibi kullanabilir.ev icin bisey yapilacaksa bile bu kocayi ilgilendirir.kadinin elinden alamaz ev gecimi hersey kocaya aittir..birde bu koca kadinin parasini haram yerlere harcamis.Allah islah etsin.

Hayırlı akşamlar kızlar,
Malum şahıs benden 4gün önce davranıp dava açmış, aile birliğinin temelinden sarsılması gerekçesiyle. Celbi bekliyorum bakalım ne yazıyor.
Davayı ailesinin yaşadığı yerdeki adliyeden açmış, muhtemelen ikametgahını değiştirmiş. Muhtemelen yaşadığımız yerde duyulsun istemiyor, eee sonunda rezil olmak var tabi!
Avukat, boşanma davalarının eşlerin en son ortak ikamet ettiği yerde açılması gerektiğini ve duruma itiraz edeceğimizi söyledi, hayırlısı bakalım.
Bugün karşı komşumu aradım konuştum, durumu açıkça anlattım, bilsin herkes!
Üç gün önce kilidi değiştirmiş gene öyle dedi komşum.
Telden topluca alıntı yapamıyorum o yüzden aklımda kalan sorularınıza cvp yazmaya çalışacağım hanımlar;
Evet iddanamede taksiciden açıkça bahsettik, zaten süreç içersinde telefon dökümlerini de isteteceğim insan gecenin üçüyle beşinde taksiciyi hal hatır sormak için aramaz sonuçta değil mi!
Avukatım o meşhur pavyonun nasıl bir yer olduğunu pavyonda neler yapıldığını uzun uzun anlatmış zaten iddanamede.

Bu arada bizim yaşayıp görev yaptığımız yer küçük bir yer, malum şahıs da 5-6senedir burada görev yapıyor, kendisini mesleğinden ötürü herkes tanır, evli ve çocuğu olduğunu herkes biliyor. O yüzden malum şahsın fingirdediği sözde kurbanlara da zerre kadar acımıyorum, malum şahsın ahlaksızlığı zaten ortada, evli çocuklu adamla sürten hemcinslerimin de ondan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Layığını bulsun hepsi diyorum.

Ara sıra çok büyük kasvet basıyor, büyük bir çökmüşlük kaybetmişlik mutsuzluk hissi geliyor...
O fotoğrafları görmeseydim keşke diyorum, her ne kadar şu an dönülmez bir noktada olsak da en nihayetinde bu adam benim deli gb sevip aşık olarak evlendiğim adamdı, başkasının yanında görmek deldi geçti beni... Zamanla daha iyi olacağımı biliyorum ama şu an en dibe çöküp çözülüp arınıp yeniden yükselmem gerekiyor...

Az önce bir konu okudum, en iyi intikam nedir diye soruyordu arkadaş, evet en büyük intikam hatırlamaya üzülmeye bile değmediğini göstermek sanırım.
Mutlu olacağım, dimdik ayakta...

Yeniden günlük tutmaya başlarım belki.
Bu arada evde mutsuz zamanlarda tuttuğum bir günlüğüm vardı, delil sayılır mıydı bilmem ama zaten gidip alamam artık...

Buralara yazın, kağıtlara sansürsüz yazın. İnanın çok rahatlarsınız. Sürekli dimdik güçlü de olamaz ki insan, hele böyle zamanlarda. Normal bu dalgalanmalarınız. Siz yine de zayıf taraflarınızı pek çevrenize göstermeyin. Kötü hissettikçe buraya yazın, biz destek oluruz size :)

keşke alsaydın günlüğünü ama bir şey olmaz ne diye gösterecekler karımı böyle böyle mutsuz ettim oda bunları mı yazmış diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…