Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Kilidi nasıl değiştirmiş, o kısmı bulamadım.
Ortak evinizin kilidini nasıl değiştiriyor ya, girme hakkınız yok mu?
Basbaya değiştirmiş işte,
Hatta bu ikinci oluyor, birincisinde çilingirle girmiştim, sanki çilingirle girince anahtar mı var ben de ne gerek var kilidi tekrar değiştirmeye? Girmek istesem yeniden çilingir çağıracam... Saçma sapan hareketler bunlar

Düşmez kalkmaz bir Allah . Şuan şer gibi görünüyor ama zaman geçtikçe ne kadar hayırlı olduğunu göreceksin. Çok zor bir süreç ama Allah zorlukla beraber kolaylığı içerisinde veriyor biliyorsun zaten. Bu kötü günler geçicek , huzurlu çok mutlu olucağın zamanlar gelecek . O adam kapına gelecek, ayaklarına kadar gelecek sana yalvaracak demişti dersin. O kadınlara gelince, onurları olsa evli çoluk çocuklu adamla konuşmazlar bile benzer benzeri çekiyor. İçin daraldıkça yaz bizde elimizden geldiğince destek olucaz. Evet emeklere acıyor insan ama emek verdiğin insan seni diplere çekiyorsa bırakmak en iyisidir.

canım bir çırpıda okudum 63 sayfayı.
bu adama en büyük ceza rezil etmek.
çok takdşr ettim seni. bakalım ona celp gidince o ne diyecek?
fotoları vb görünce şok olacaktır. bir avukat tutmamıştır.
avukat durumun vahim olduğunu söyleyince ne olacak bakalım? canım bizi haberdar et. Allah yardımcın olsun.

Konunu en basından beri takip ediyorum. Bosver kurtuldun o Ada'mdan. Rabbim evladınla sana huzurlu Mutlu bir hayat nasip etsin inşallah :)

Keşke günlüğünüzü de alsaydınız..
O kilidi değiştirdikçe çilingir çağırın, orası onun evi değil, ortak alan. Bunu da avukat raporlarınıza eklesin.

Baştan sona okudum ve sana hayran kaldım. Keşke her kadın bu kadar güçlü olsa.Meslektaşiz, keşke aynı okulda falan olsak ta dinlesem seni,daha çok ortak olabilsem . Allah yardımcın olsun, rüzgar hep arkandan essin, kolaylıkla kurtul bu süreçten insallah

Kızlar çok ama çok bunalıyorum,
Bugün onun doğum günü, kendimle savaşıyorum resmen. Bu kadar çirkeflikten sonra asla arayamam onu, hem arayıp ne diyecem iyi ki doğdun hayatımı mahvettin mi diyecem? Biran önce zaman geçsin istiyorum, geçmiyor
Bugünü atlatmam gerek, birşey deyin bana

Hava berbat evde bebekleyim dışarı çıkamıyorum, kalbime öküz oturdu sanki

Off o soysuzla aynı gün mü doğmuşum yani?
Aramazsın canım artık o kadar da değil. Hava güzel bebeğini de al dışarı çık oyalan.

Hayır tabiki aramayacağım, böyle birşey mümkün değil.
Sadece bugün gerçekten çok zorlayıcı birgün benim için, bütün duygularım karmakarışık oldu beynim bulandı, geçecek biliyorum ama biraz desteğe ihtiyacım var sanırım

ah canım sen değmeyen biri için üzülüyorsun. arkadaşının gönderdiği fotoğraflara bak ve nasıl bir pislik olduğunu hatırla. inan bir damla gözyaşına yazık.

Senin kuzucuğun da çocuk, onun da bayramı bugün. Bol bol oyna ilgilen bebişle .. açıp komedi dizileri izle. Allah yardımcın olsun

Şuan o sarmaş dolaş gezdiği kadınla veya pavyondadır siz iç sesinizle savaş içindeyken o kim bilir nerelerde gönül eğlendiriyordur.Bunları düşünün ve aramayin eline koz vermeyin o adamın

Onca yıllık paylaşım bir çırpıda silinmiyor. Duygusal hissetmen çok normal ama bu herifin neyine sinir oluyorsun biliyor musun ? Dik duruşuna o kadar halt yemiş , itiraf etmiyor pişman olduğunu. Ona sinir oluyorsun ama gelecek o kadar pişman olucak ki ya sabır ya sabır geçecek bugünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…