- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Basbaya değiştirmiş işte,Kilidi nasıl değiştirmiş, o kısmı bulamadım.
Ortak evinizin kilidini nasıl değiştiriyor ya, girme hakkınız yok mu?
Rapor aldım canım, dönemi raporlarla kapatırım artıkCalismiyomusunuz yoksa izinlimisiniz.
Hayırlı akşamlar kızlar,
Malum şahıs benden 4gün önce davranıp dava açmış, aile birliğinin temelinden sarsılması gerekçesiyle. Celbi bekliyorum bakalım ne yazıyor.
Davayı ailesinin yaşadığı yerdeki adliyeden açmış, muhtemelen ikametgahını değiştirmiş. Muhtemelen yaşadığımız yerde duyulsun istemiyor, eee sonunda rezil olmak var tabi!
Avukat, boşanma davalarının eşlerin en son ortak ikamet ettiği yerde açılması gerektiğini ve duruma itiraz edeceğimizi söyledi, hayırlısı bakalım.
Bugün karşı komşumu aradım konuştum, durumu açıkça anlattım, bilsin herkes!
Üç gün önce kilidi değiştirmiş gene öyle dedi komşum.
Telden topluca alıntı yapamıyorum o yüzden aklımda kalan sorularınıza cvp yazmaya çalışacağım hanımlar;
Evet iddanamede taksiciden açıkça bahsettik, zaten süreç içersinde telefon dökümlerini de isteteceğim insan gecenin üçüyle beşinde taksiciyi hal hatır sormak için aramaz sonuçta değil mi!
Avukatım o meşhur pavyonun nasıl bir yer olduğunu pavyonda neler yapıldığını uzun uzun anlatmış zaten iddanamede.
Bu arada bizim yaşayıp görev yaptığımız yer küçük bir yer, malum şahıs da 5-6senedir burada görev yapıyor, kendisini mesleğinden ötürü herkes tanır, evli ve çocuğu olduğunu herkes biliyor. O yüzden malum şahsın fingirdediği sözde kurbanlara da zerre kadar acımıyorum, malum şahsın ahlaksızlığı zaten ortada, evli çocuklu adamla sürten hemcinslerimin de ondan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Layığını bulsun hepsi diyorum.
Konunu en basından beri takip ediyorum. Bosver kurtuldun o Ada'mdan. Rabbim evladınla sana huzurlu Mutlu bir hayat nasip etsin inşallah :)Ara sıra çok büyük kasvet basıyor, büyük bir çökmüşlük kaybetmişlik mutsuzluk hissi geliyor...
O fotoğrafları görmeseydim keşke diyorum, her ne kadar şu an dönülmez bir noktada olsak da en nihayetinde bu adam benim deli gb sevip aşık olarak evlendiğim adamdı, başkasının yanında görmek deldi geçti beni... Zamanla daha iyi olacağımı biliyorum ama şu an en dibe çöküp çözülüp arınıp yeniden yükselmem gerekiyor...
Az önce bir konu okudum, en iyi intikam nedir diye soruyordu arkadaş, evet en büyük intikam hatırlamaya üzülmeye bile değmediğini göstermek sanırım.
Mutlu olacağım, dimdik ayakta...
Yeniden günlük tutmaya başlarım belki.
Bu arada evde mutsuz zamanlarda tuttuğum bir günlüğüm vardı, delil sayılır mıydı bilmem ama zaten gidip alamam artık...
Keşke günlüğünüzü de alsaydınız..Basbaya değiştirmiş işte,
Hatta bu ikinci oluyor, birincisinde çilingirle girmiştim, sanki çilingirle girince anahtar mı var ben de ne gerek var kilidi tekrar değiştirmeye? Girmek istesem yeniden çilingir çağıracam... Saçma sapan hareketler bunlar
Ayni sehirde calisiyodunuz iyi olmustur boylesi yoksa bide oyle huzur vermezdi.Rapor aldım canım, dönemi raporlarla kapatırım artık
Kızlar çok ama çok bunalıyorum,
Bugün onun doğum günü, kendimle savaşıyorum resmen. Bu kadar çirkeflikten sonra asla arayamam onu, hem arayıp ne diyecem iyi ki doğdun hayatımı mahvettin mi diyecem? Biran önce zaman geçsin istiyorum, geçmiyor
Bugünü atlatmam gerek, birşey deyin bana
ah canım sen değmeyen biri için üzülüyorsun. arkadaşının gönderdiği fotoğraflara bak ve nasıl bir pislik olduğunu hatırla. inan bir damla gözyaşına yazık.Hayır tabiki aramayacağım, böyle birşey mümkün değil.
Sadece bugün gerçekten çok zorlayıcı birgün benim için, bütün duygularım karmakarışık oldu beynim bulandı, geçecek biliyorum ama biraz desteğe ihtiyacım var sanırım
Hayır tabiki aramayacağım, böyle birşey mümkün değil.
Sadece bugün gerçekten çok zorlayıcı birgün benim için, bütün duygularım karmakarışık oldu beynim bulandı, geçecek biliyorum ama biraz desteğe ihtiyacım var sanırım
Kızlar çok ama çok bunalıyorum,
Bugün onun doğum günü, kendimle savaşıyorum resmen. Bu kadar çirkeflikten sonra asla arayamam onu, hem arayıp ne diyecem iyi ki doğdun hayatımı mahvettin mi diyecem? Biran önce zaman geçsin istiyorum, geçmiyor
Bugünü atlatmam gerek, birşey deyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?