- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi YavruPancar
-
O kalbine oturan öküz kocan, boşanınca süper hissedeceksin :)Hava berbat evde bebekleyim dışarı çıkamıyorum, kalbime öküz oturdu sanki
Canım öncelikle sakin olmalısın alkol alan bir eş bendede var aynısından ve bende 4 aylik bir anneyim daha ve seni o kadar iyi anlıyorum ki fakat emin ol tartisman boşanma sebebi olamaz çünkü erkekler bunu hep yapıyo en ufak birseyde abartıp konuyu ailelere getirip kıyaslama yapmaya bayılırlar bu onların kesinlikle üste çıkma çabasıdır ki bizlerin ne kadar kirilacaklarini bildikleri halde dışarı çıkmak için yalandan tartismis ve bi şekilde kendini dışarı atmış açık ve net sen sakin ol canim bebeğin icin ailene şans ver daha beterleri de var emin ol kendine geldiği zaman eşin ayık olduğu ilk zaman al.karşına konuş ha illa gidecem diyorsan da verem aşısını gittiğin yerde misafir olarak yaptirabiliyosun kaldığın adresin aile hekimliğindeGÜNCEL SAYFA 21-22
Gecenin bir vakti şu düştüğüm duruma bakın
Kızlar ben yarın ailemin yanına gidiyorum, sebebini de yazayım;
Eşim haftaiçi ve cumartesileri çok çalışıyor kursları falan da var, ara sıra da cumartesi gecesi evde alkol alıyor onun deyimiyle keyif yapıyor, biz ilk evlendiğimizde çok fazlaydı bu keyif akşamları, bir kaç kere de gece vakti sarhoş kafayla dışarı çıkıp içmişliği var fakat sonuncusunda ben kıyameti kopartıp onu evden kovduğum için bir daha çıkmamaya söz vermişti,
Bu ara sıra olan keyif akşamları bebek olduktan sonra her haftasonu olmaya başladı fakat kendi halinde takılıp müzik falan dinliyor diye ses etmemiştim ama aynı şeylerin tekrar yaşanacağındn da deli gb korkuyordum
Bu akşam yine müziğini açtı alkol almaya başladı, sonra yanıma geldi yarın babamlara gideriz belki dedi, ben de zaten her pazar gidiyoruz haber vermeye lüzum yok dedim Allah biliyor ya ağzımdan başka bir yorum çıkmadı,
Sonra sen misin onu söyleyen!
Adam geliyo gidiyo sen benim aileme laf söyleyemezsin bilmem ne bıdı bıdı konuşuyor, ben ağzımı açıp cvp vermiyorum en son geldi dedi ki senin ailen görüşmek istemiyor diye bizimkilerin hakkını yiyemezsin dedi,
Ya sen ne diyorsun allah aşkına ne alakası var dedim, bizimkiler 2,5 saatlik mesafede yaşıyor ha deyince araç yok sürekli gelemiyorlar gelince de rahatsız etmeyelim diye diken üstünde oturuyorlar ama yok adam alkolü alınca kafasında yazmış hem yönetiyor hem oynuyor!
Sonra hazırlanmaya başladı, dedim ki eğer gidersen bu bana yaşattığın son kötü gece olur! Ailesini ailem bilmiyormuşum dışarı çıkacakmış! Hep bahane! Çıktı gitti...
Ben de valizimizi hazırladım, yarın annemlere gidiyorum. Herşey güzel gidiyor derken hep böyle oluyor...
Şu an doğum iznim devam ediyor, sonra da ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum.
Çok bunaldım artık hep diken üstüyüm, huzuru bulamadım gitti
İçimi dökmek istedim kızlar...
Bu arada pazartesi günü bebeğimin verem aşısı var, gittiğim yerde yaparlar mı acaba?
sen geçmişi bir oku. kocası paraları pavyonlarda yiyor, başka kadınlarla gezip tozuyor ve sürekli karısına yalan söylüyor.Canım öncelikle sakin olmalısın alkol alan bir eş bendede var aynısından ve bende 4 aylik bir anneyim daha ve seni o kadar iyi anlıyorum ki fakat emin ol tartisman boşanma sebebi olamaz çünkü erkekler bunu hep yapıyo en ufak birseyde abartıp konuyu ailelere getirip kıyaslama yapmaya bayılırlar bu onların kesinlikle üste çıkma çabasıdır ki bizlerin ne kadar kirilacaklarini bildikleri halde dışarı çıkmak için yalandan tartismis ve bi şekilde kendini dışarı atmış açık ve net sen sakin ol canim bebeğin icin ailene şans ver daha beterleri de var emin ol kendine geldiği zaman eşin ayık olduğu ilk zaman al.karşına konuş ha illa gidecem diyorsan da verem aşısını gittiğin yerde misafir olarak yaptirabiliyosun kaldığın adresin aile hekimliğinde
Kızlar çok ama çok bunalıyorum,
Bugün onun doğum günü, kendimle savaşıyorum resmen. Bu kadar çirkeflikten sonra asla arayamam onu, hem arayıp ne diyecem iyi ki doğdun hayatımı mahvettin mi diyecem? Biran önce zaman geçsin istiyorum, geçmiyor
Bugünü atlatmam gerek, birşey deyin bana
Berbat bir tavsiye. Çocuk için böyle saçma sapan bir evliliğe katlanmak mantıklı mı? Adam alkolik bildiğin ve bebek için şans vermek ne? Anne baba boşanmamış olsun çocuk mutlu olur ama baba ayyaş olsa anne mutsuz olsa da olur aman kağıt üstünde evli olsunlar.Canım öncelikle sakin olmalısın alkol alan bir eş bendede var aynısından ve bende 4 aylik bir anneyim daha ve seni o kadar iyi anlıyorum ki fakat emin ol tartisman boşanma sebebi olamaz çünkü erkekler bunu hep yapıyo en ufak birseyde abartıp konuyu ailelere getirip kıyaslama yapmaya bayılırlar bu onların kesinlikle üste çıkma çabasıdır ki bizlerin ne kadar kirilacaklarini bildikleri halde dışarı çıkmak için yalandan tartismis ve bi şekilde kendini dışarı atmış açık ve net sen sakin ol canim bebeğin icin ailene şans ver daha beterleri de var emin ol kendine geldiği zaman eşin ayık olduğu ilk zaman al.karşına konuş ha illa gidecem diyorsan da verem aşısını gittiğin yerde misafir olarak yaptirabiliyosun kaldığın adresin aile hekimliğinde
Ya yazip yazmamak arasinda gidip geldim ama yazicam yani boyle bi p.ci kirk ..pu bi araya gelse doguramazKızlar hayırlı akşamlar,
Konumun adını değiştirip "kocamın karaktersizliği bölüm bilmemkaç" falan mı yapsam diye düşünüyorum...
Bugün avukatımla görüşmeye gittim, bana bazı gelişmeler olduğunu o yüzden davayı bu sabah açabildiğini söyledi.
Bizim durumumuzu bilen ortak bir arkadaşım eşimi halk otobüsünde bir kadınla fazlaca samimi görünce biraz hafiyelik yapıp peşlerine takılmış, bir avm ye girip dolaşmışlar, birlikte yemek falan yemişler, telefonla fotoğraflarını çekmiş, sonra da avukat olan arkadaşa göndermiş. Avukat da bana bugün gösterdi, dava dosyasına da eklemiş, çok yüklü de maddi manevi tazminat ve nafaka istemiş
ben artık kaldıramıyorum ya...
Bitmiş tükenmiş hissediyorum...
Bir yandan diyorum ki Allahın sevgili kuluymuşum dört bi yandan foyalarını karşıma çıkartıyor diye ama gururum yerle bir oldu,
Ben nasıl iyi olacağım kızlar? Nasıl geçecek bu acı???
İyi niyetime lanet ediyorum
Kolay değilKızlar çok ama çok bunalıyorum,
Bugün onun doğum günü, kendimle savaşıyorum resmen. Bu kadar çirkeflikten sonra asla arayamam onu, hem arayıp ne diyecem iyi ki doğdun hayatımı mahvettin mi diyecem? Biran önce zaman geçsin istiyorum, geçmiyor
Bugünü atlatmam gerek, birşey deyin bana
Ayyaş kısmını ve pavyona gittiğini başta okumamıştım ben böyleyse tabiki de çocuk icin sürmez huzursuz bi ortamda büyümesinden de varsın annesi babası ayrı olsun en iyisiBerbat bir tavsiye. Çocuk için böyle saçma sapan bir evliliğe katlanmak mantıklı mı? Adam alkolik bildiğin ve bebek için şans vermek ne? Anne baba boşanmamış olsun çocuk mutlu olur ama baba ayyaş olsa anne mutsuz olsa da olur aman kağıt üstünde evli olsunlar.
Konu sahibi çocuğu için doğru adımı attı, siz tıkılıp kalmaya devam edin, çocuğunuz için doğru şeyi yaptığınızı sanın.
Eeh yok artik bukarina pes diyor gözlerim yuvalarindan çikacak gibi oldu ya bu ne ya akalim daha ne ppislikleri vardir ve daha neleri çikcak senin eski kırk k ada.in bakalim gelişmeleri yaz burayaki bizd şahit olyp kendimize ders cikaralimKızlar hayırlı akşamlar,
Konumun adını değiştirip "kocamın karaktersizliği bölüm bilmemkaç" falan mı yapsam diye düşünüyorum...
Bugün avukatımla görüşmeye gittim, bana bazı gelişmeler olduğunu o yüzden davayı bu sabah açabildiğini söyledi.
Bizim durumumuzu bilen ortak bir arkadaşım eşimi halk otobüsünde bir kadınla fazlaca samimi görünce biraz hafiyelik yapıp peşlerine takılmış, bir avm ye girip dolaşmışlar, birlikte yemek falan yemişler, telefonla fotoğraflarını çekmiş, sonra da avukat olan arkadaşa göndermiş. Avukat da bana bugün gösterdi, dava dosyasına da eklemiş, çok yüklü de maddi manevi tazminat ve nafaka istemiş
ben artık kaldıramıyorum ya...
Bitmiş tükenmiş hissediyorum...
Bir yandan diyorum ki Allahın sevgili kuluymuşum dört bi yandan foyalarını karşıma çıkartıyor diye ama gururum yerle bir oldu,
Ben nasıl iyi olacağım kızlar? Nasıl geçecek bu acı???
İyi niyetime lanet ediyorum
Ne utanmsi bu utanma deil bu utanmadan da öte bişey rezillik şerefsizlik bi erkek kendini anca bu kadar düşürür yaniyahu havsalam almıyor bir insan bu kadar iğrenç, vicdandan erdemden yoksun olur mu. hiç mi utanmaz insan ya.
Şu an ağlamak tan uzülmekten gediğim hale bak ya ben bu kadarmi duygusalim diyorumaferin kiz sana yavru pancar hiç bu kadar duygulandimi harirlamiyorum gözlerim doldu aglamak lara geldim burda ya acaba erkeklwrin mi hepsi BÖYLE böyle güçlü ve geleceğe karşi umutlu olman beni ağlamaklara getirdibiz kadinlar hep boyleyiz güçlu ve diygusal bu halimize bu özellimize bayiliyorum bu özellimizin aziciği da erkeklerda olsaydi bunlar yaşanmazdiDün gece ağladım ağladım durduramadım kendimi sonra uyuyakalmışım,
Rüyamda kp bana boşanma davası açmış :)) rüyalar göre göre bitirip kurtulacam inşallah zihnimde :)
Sabah çok garip ve huzurlu bir şekilde uyandım,
Evet evet çok huzurluyum, elimden geleni yaptım ama olmadı, demek ki benim uğraşmamla olmayacakmış, karşımdakinin karektersizliği bu ilişkiyi her türlü bitirdi.
Sizler de yazmışsınız, evet bir yerlerde birilerine bir iyiliğim dokunmuş olacak ki, yaradan benim bu adam!dan kurtulmam için her foyasını önüme çıkartıyor.
Bugün onun okulunda görev yapan bir ablamız var o aradı, onunla gidip dertleşmek istemiş, dava açtığımı öğrenmiş, takip ediyorlardı demek ki...
Keşke o sebepten açmasaydı davayı çocuğu düşünseydi falan demiş, anlaşarak ayrılabilirdik demiş bir sürü saçmalamış.
Vay be dedim her b.ku yiyen adam! bile kalkıp benim düşüncesiz olduğumu ima edebiliyor. Çocuğunun geleceğini düşünen çok düşünceli baba!
Anlaşarak medeni şekilde ayrılabilirmişmişiz! Yok artık öyle bir dünya! Tazminatımı da alacağım nafakayı da! Hem de herkes öğrenecek nasıl bir y.vşak olduğunu.
İlahi adalete de güveniyorum, ayağı taşa takılsa bizi hatırlayacak!
Benim hareketlerimi tutumumu zekamı beğenmezdi beyefendi, şimdi o beğenmediği kadın çocuğunu eğitecek!
Evladıma da binlerce şükürler olsun, yaradan uzun ve hayırlı ömür versin, ben her türlü yanında olacağım, sevgi dolu ve karakterli bir erkek olacak oğlum.
Babası ise tam da layık olduğu şekilde kadınlarla yaşlanacak, son nefesinde bile vicdanı kanayacak.
Yeni bir başlangıç, yeni bir ev yeni bir düzen, mutlu bir bebek mutlu bir çocuk mutlu bir gelecek...
Verdiği tüm nimetler için, sabır için, cesaret için, işim için ve ailem için herşey için binlerce kez şükürler olsun.
Lütfen benzer durumdaki hanımlar konumu okusun, ibret olsun herkese...
Daha bitmedi gerçi ama ben artık huzurluyum, kısır bir döngüde yuvarlanıp durmaktan kurtuldum,
Benim hala umudum var...
Bayildim bu yorumuna ya keyfimi yerine getirdiBasbaya değiştirmiş işte,
Hatta bu ikinci oluyor, birincisinde çilingirle girmiştim, sanki çilingirle girince anahtar mı var ben de ne gerek var kilidi tekrar değiştirmeye? Girmek istesem yeniden çilingir çağıracam... Saçma sapan hareketler bunlar
Ne güzel bi dua bu hiç bilmediğim dua ama güzel ve enterasan dua bayildim bu duayaBaştan sona okudum ve sana hayran kaldım. Keşke her kadın bu kadar güçlü olsa.Meslektaşiz, keşke aynı okulda falan olsak ta dinlesem seni,daha çok ortak olabilsem . Allah yardımcın olsun, rüzgar hep arkandan essin, kolaylıkla kurtul bu süreçten insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?