Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

canım düşünsene,
şu an çok üzgün olması gerekmez miydi?
sonucta kendi hatası
boşanmak üzere
yüklü bir tazminat
nafaka
cimri biri için bunlar çok ağır
ama pek umrunda değil ki ya da senle boşanmayacağına seni kaybetmeyeceğine o kadar emin ki
çünkü çok safsın ona göre
yine kandırır
bir şekilde kös kös dönersin
ona göre kadınsın
annesin yavrunu düşünürsün
babasız büyümesin değil mi?
o baba
pavyona da gider
bosaşnadan karı kız da olur.
halen onla bunla orada burada sürtüyor.
sen bundan sonra kendine bak, hayatına bak, artık karşısında saf yavru pancar yok.

hele bir eline ne ile suclandığını görsün fotoları görsün
o zaman yusuf yusuf kimmiş göreceğiz
kapında kul olmazsa affet diye ben de gülmevsimi değilim.
burada ne efeler gördük kediye dönüşen
ama son pişmanlık fayda vermiyor
inşallah sana da vermez
emin ol o da aramanı bekliyordur
şaşırıyordur
ona da oturmuş mudur o öküz?
yok ya
bence o sponsorunu kaybetti diye üzülüyordur
sağda solda birikmiş parası bile vardır senden gizli.

Canım öncelikle sakin olmalısın alkol alan bir eş bendede var aynısından ve bende 4 aylik bir anneyim daha ve seni o kadar iyi anlıyorum ki fakat emin ol tartisman boşanma sebebi olamaz çünkü erkekler bunu hep yapıyo en ufak birseyde abartıp konuyu ailelere getirip kıyaslama yapmaya bayılırlar bu onların kesinlikle üste çıkma çabasıdır ki bizlerin ne kadar kirilacaklarini bildikleri halde dışarı çıkmak için yalandan tartismis ve bi şekilde kendini dışarı atmış açık ve net sen sakin ol canim bebeğin icin ailene şans ver daha beterleri de var emin ol kendine geldiği zaman eşin ayık olduğu ilk zaman al.karşına konuş ha illa gidecem diyorsan da verem aşısını gittiğin yerde misafir olarak yaptirabiliyosun kaldığın adresin aile hekimliğinde

sen geçmişi bir oku. kocası paraları pavyonlarda yiyor, başka kadınlarla gezip tozuyor ve sürekli karısına yalan söylüyor.

Ne yaptın canım atlatabildin mi dünü...

Pancar pancar

Konuda birkaç yorumda bulunmuştum senin için, allah yardımcın olsun deyip dua etmiştim hep. Bugün ben de baba evindeyim kader ortağı olduk desene

Ayy bugün mü o hırbonun doğumgünü? Yahu al kendine bir pasta. Onu bosamanin şerefine ye iç. Allah aşkına seni bu kadar hor gören bir adamcigin ugruna mi uzuleceksin ya. Yok safmissin yok zekani beğenmiyormus. Eminin kendisi steve jobsla bilgisayarda tesla ile elektrikte platon ile felsede yarışır. Yahu birak bu kadar cahil, gorgusuz bir adami ne yapacaksin? Amaa sakin sakin sakinnn geri doneyim falan deme. Oyle kultursuz bir adamla senininde bebegininde işi olmaz.

Berbat bir tavsiye. Çocuk için böyle saçma sapan bir evliliğe katlanmak mantıklı mı? Adam alkolik bildiğin ve bebek için şans vermek ne? Anne baba boşanmamış olsun çocuk mutlu olur ama baba ayyaş olsa anne mutsuz olsa da olur aman kağıt üstünde evli olsunlar.
Konu sahibi çocuğu için doğru adımı attı, siz tıkılıp kalmaya devam edin, çocuğunuz için doğru şeyi yaptığınızı sanın.

Ya yazip yazmamak arasinda gidip geldim ama yazicam yani boyle bi p.ci kirk ..pu bi araya gelse doguramaz

Kolay değil
Sevgililik değil evlilik yaşadınız
Aynı ev, aynı oda, aynı yatak, bir lokmayı bölüştünüz
Bunlar çok doğal
Geçiş sürecindesin
Sabret, geçecek
Sadece biraz zaman

Ayyaş kısmını ve pavyona gittiğini başta okumamıştım ben böyleyse tabiki de çocuk icin sürmez huzursuz bi ortamda büyümesinden de varsın annesi babası ayrı olsun en iyisi

Eeh yok artik bukarina pes diyor gözlerim yuvalarindan çikacak gibi oldu ya bu ne ya akalim daha ne ppislikleri vardir ve daha neleri çikcak senin eski kırk k ada.in bakalim gelişmeleri yaz burayaki bizd şahit olyp kendimize ders cikaralim

Şu an ağlamak tan uzülmekten gediğim hale bak ya ben bu kadarmi duygusalim diyorumaferin kiz sana yavru pancar hiç bu kadar duygulandimi harirlamiyorum gözlerim doldu aglamak lara geldim burda ya acaba erkeklwrin mi hepsi BÖYLE böyle güçlü ve geleceğe karşi umutlu olman beni ağlamaklara getirdibiz kadinlar hep boyleyiz güçlu ve diygusal bu halimize bu özellimize bayiliyorum bu özellimizin aziciği da erkeklerda olsaydi bunlar yaşanmazdi

Bayildim bu yorumuna ya keyfimi yerine getirdi

Ne güzel bi dua bu hiç bilmediğim dua ama güzel ve enterasan dua bayildim bu duaya

Selam kızlar, kaç gündür siteye girmiyordum moralim çok bozuktu,
Bir yandan herşey bitti hayatım bitti nasıl olacak sancıları bir yandan ara ara beni yoklayan ev özlemi aklıma gelen eski anılar falan... Ağır yaralı haldeydim,
Önceki gün malum şahsın okulunda çalışan ablamız beni aradı ve x'in acilen sana ulaşması gerekiyormuş dedi. İyi dedim kaldırdım engelini aradı, evi ve eşyaları sana bırakmayı düşünüyorum zaten evde kalmıyorum gelebilirsin falan dedi, ben boşanmak istemiyorum herşeye sıfırdan başlayalım yepyeni bir x göreceksin karşında falan bir saat dil döktü, işin aslı beni nerdeyse kandırıyordu!

Diyor ki yarın kalk gel, çocuğu alıp ben dönecekmişim! Ben herşeyi yok sayıp ailemi ezip oraya gelmem dedim, varsa söyleyecrğin anlatacağın birşey atlar gelir konuşur ikna edersin ailemi. Yok efenim aileni ne diye ikna edicem falan dedi, tutturdu kararını ver kararını ver, yarın karşılıklı davaları çekelim, bak burda çalışıyoruz ortaya dökülürse rezil oluruz, sen o b.kları yerken de orda çalışıyordun dedim ne diye korkuyorsun şimdi??

O gece nerdeydin diye sordum abimle buluştuk dedi, neden yalan söylüyorsun abin hiç öyle birşey demedi buraya geldiklerinde dedim bağırmaya başladı, biz siz gb herşeyi ortaya mı dökecez diye,
Dedim abinle buluşmak saklanması gereken birşey değil ki diye daha da celallendi ben de kapattım yüzüne telefonu. Sabah günaydın mesajı atmış totosu sıkıştı iyice! Ben onun yüzüne telefon kapatacam da bana msj atacak haaa dünyanın sonu gelmiş derdim.

Herneyse dün gece yine çok kötü geçti, dua ettim yanlış bir şey yapmayayım hakkımda hayırlısı olsun diye, çok şükür sabaha karşı rahatlamış olarak uyandım. İyice netleştim. Adam yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyor ki düzelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…