Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Bu arada az önce mahkeme celbini aldım, aman ben neymişim arkadaş ne işkenceler etmişim adama, ne iftiralar ne iftiralar!
Ailesini evden mi kovmamışım, elimdekileri kafasına mı fırlatmamışım!
Yalnız tek bir somut şey yok! Hikaye gb anlatmış yalan dolan.
Te Allahım ya...

ukalaya bak.
resmen emreder gibi, ailenin ezmesi gel diyor. senin hala ona kör aşık olduğunu sanıyor.
bence yine engel koy hiç muhatap olma. senin yerine avukat konuşsun.

ay barıştın diye çok korktum!!!!!!!!!!!

sakın bu aramaları gel demelerine kanma biz kadınlar biraz zaafımız var affetme konusunda ama bir yola girdin canım sakın yeniden aynı şeyleri hatta daha kötülerini yaşama

sakın bu aramaları gel demelerine kanma biz kadınlar biraz zaafımız var affetme konusunda ama bir yola girdin canım sakın yeniden aynı şeyleri hatta daha kötülerini yaşama
Aynen dönersem daha kötü şeyler yaşayacağım belli yani adam her hareketiyle bağırıyor olacakları

Çok vakıf değilim bu konulara ama, boşanma aşamasında bu tür manevralar yapılıyormuş. Bu aşamada davalar geri çekilince tüm herşey affedildi varsayıldığından tekrar aynı konuları dava konusu yapamıyormuşsunuz falan. Sonra boşanma süreci sil baştan tabi, suni bir barışma gibi birşey.

Belki de öyle bir niyeti var bu adamın.

Evet dün araştırdım biraz, feragat edilirse affetmiş sayılıyormuş, aynı delilleri tekrar kullanmak mümkün olmuyormuş,
Dava geri çekilirse yok hükmünde oluyormuş yanlış anlamadıysam. Hukuki konular da biraz alengirli, çok dikkat etmek gerekiyor.

Ya cidden bende var bi saflık arkadaş, adam aradı çocuğunu bile sormadı, oğlanın mızıltısını duyunca aklına geldi nasıl diye sormak, fotoğraf falan istedi yolladım...
Ben de düşünüyorum ki yazık adama özlemiştir diye,
Neden oğlunu görmeye gelmedin diyorum yarın gelecektim diyor! Ya dava açmışsın davayı açtıktan sonra mı geldi aklına gelip bebeği görmek diyorum cvp yok. Hayatı yalan!

Dünyanın en muhteşem adamı tabi ne diye gelsin ayağıma, bizim gitmemiz gerek!
celpteki iftiraları bile umursamıyor. o kadar inanıyor ki seni kandırabileceğine. böyle yüzsüze de ilk kez bu konuda denk geliyorum sanırım.
Allah tez zamanda kurtarsın seni canım. inşallah yüklü maddi zarar verirsin bu adama.

Var ya inan öyle bir yere sahipti ki gözümde, nasıl yalancı nasıl yüzsüzmüş ben nasıl olmuş da görmemişim gördüğümü anlayamamışım konduramamışım ? kendime inanamıyorum ya ben böyle aptal bir kadın değilim nasıl bu hale geldim! Kendime o kadar kızıyorum ki şu an!

senin suçun yok canım. sevdin ve güvendin, hepsi bu.
ben de eşimi seviyorum ve ona güveniyorum. ama yarının ne getireceği bizim için de belli değil.
Rabbim kimseyi şaşırtmasın.

hmm.
kocan çok çakalmış. o mutlaka bu ihtimalleri avukatından öğrenip öyle davranıyor. ele güne rezil olacağını, haksız çıkacağını vs hepsini biliyor ve sana hala taktik uyguluyor. ne adiymiş yahu.

Evet iyi akıl vermişler belli. Bendeki de eşek şansı yemin ederim, dünyadaki en çakal adamı bulup evlenmişim.
Ha bu arada birlikte samimi görüldükleri kadın da abisinin eski sevgilisiymiş güya ne alakaysa artık!

Ailenize karşı yapılan bir saygısızlık vs . yoksa eşiniz bu konuda haklı yani ailenizin evine sizi o bırakmadıysa kimseye açıklama yapma zorunluluğu olmadığını düşünebilir . Eşinizin hala otobüsteki resimlerden haberi yok anladığım kadarı ile keşke size evde kalmıyorum dediğinde ona kendisinden şüphe etmesi için bahaneler verseydiniz .

Şu an karmaşadasın ve sakın karmaşıklığına yenilme.. ailesinin tavrını unutma.. onun senin ardından başka kadınla fink attığını da ! O senin sevdiğin adam değil alkolük, kadın peşinde olan evladını zerre düşünmeyen ve sırf rezil olmayayım diye seni arayan biri.. emin ol seni sevmiyor evladını da ! başka düşüncesi var onun ben olsam bir daha ne telini açarım ne de çocuğun resmini yollarım seven baba bunca zaman dayanamaz gelirdi kurban et resim mesim.. Akıllı bir kadınsın sen bence o son oyunlarını oynuyor sakın aldanma

Evliyken adam gibi duramadın bari boşanırken adam gibi git, dingil

'Bi arkadaşım' yalanı vardır ya bu da herşeye 'abim' demiş
O gece bile abimleydim dmeiş ama abisinin bile haberi yok
Yalana gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…