- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi YavruPancar
-
ukalaya bak.Selam kızlar, kaç gündür siteye girmiyordum moralim çok bozuktu,
Bir yandan herşey bitti hayatım bitti nasıl olacak sancıları bir yandan ara ara beni yoklayan ev özlemi aklıma gelen eski anılar falan... Ağır yaralı haldeydim,
Önceki gün malum şahsın okulunda çalışan ablamız beni aradı ve x'in acilen sana ulaşması gerekiyormuş dedi. İyi dedim kaldırdım engelini aradı, evi ve eşyaları sana bırakmayı düşünüyorum zaten evde kalmıyorum gelebilirsin falan dedi, ben boşanmak istemiyorum herşeye sıfırdan başlayalım yepyeni bir x göreceksin karşında falan bir saat dil döktü, işin aslı beni nerdeyse kandırıyordu!
Diyor ki yarın kalk gel, çocuğu alıp ben dönecekmişim! Ben herşeyi yok sayıp ailemi ezip oraya gelmem dedim, varsa söyleyecrğin anlatacağın birşey atlar gelir konuşur ikna edersin ailemi. Yok efenim aileni ne diye ikna edicem falan dedi, tutturdu kararını ver kararını ver, yarın karşılıklı davaları çekelim, bak burda çalışıyoruz ortaya dökülürse rezil oluruz, sen o b.kları yerken de orda çalışıyordun dedim ne diye korkuyorsun şimdi??
O gece nerdeydin diye sordum abimle buluştuk dedi, neden yalan söylüyorsun abin hiç öyle birşey demedi buraya geldiklerinde dedim bağırmaya başladı, biz siz gb herşeyi ortaya mı dökecez diye,
Dedim abinle buluşmak saklanması gereken birşey değil ki diye daha da celallendi ben de kapattım yüzüne telefonu. Sabah günaydın mesajı atmış totosu sıkıştı iyice! Ben onun yüzüne telefon kapatacam da bana msj atacak haaa dünyanın sonu gelmiş derdim.
Herneyse dün gece yine çok kötü geçti, dua ettim yanlış bir şey yapmayayım hakkımda hayırlısı olsun diye, çok şükür sabaha karşı rahatlamış olarak uyandım. İyice netleştim. Adam yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyor ki düzelsin...
ay barıştın diye çok korktum!!!!!!!!!!!Selam kızlar, kaç gündür siteye girmiyordum moralim çok bozuktu,
Bir yandan herşey bitti hayatım bitti nasıl olacak sancıları bir yandan ara ara beni yoklayan ev özlemi aklıma gelen eski anılar falan... Ağır yaralı haldeydim,
Önceki gün malum şahsın okulunda çalışan ablamız beni aradı ve x'in acilen sana ulaşması gerekiyormuş dedi. İyi dedim kaldırdım engelini aradı, evi ve eşyaları sana bırakmayı düşünüyorum zaten evde kalmıyorum gelebilirsin falan dedi, ben boşanmak istemiyorum herşeye sıfırdan başlayalım yepyeni bir x göreceksin karşında falan bir saat dil döktü, işin aslı beni nerdeyse kandırıyordu!
Diyor ki yarın kalk gel, çocuğu alıp ben dönecekmişim! Ben herşeyi yok sayıp ailemi ezip oraya gelmem dedim, varsa söyleyecrğin anlatacağın birşey atlar gelir konuşur ikna edersin ailemi. Yok efenim aileni ne diye ikna edicem falan dedi, tutturdu kararını ver kararını ver, yarın karşılıklı davaları çekelim, bak burda çalışıyoruz ortaya dökülürse rezil oluruz, sen o b.kları yerken de orda çalışıyordun dedim ne diye korkuyorsun şimdi??
O gece nerdeydin diye sordum abimle buluştuk dedi, neden yalan söylüyorsun abin hiç öyle birşey demedi buraya geldiklerinde dedim bağırmaya başladı, biz siz gb herşeyi ortaya mı dökecez diye,
Dedim abinle buluşmak saklanması gereken birşey değil ki diye daha da celallendi ben de kapattım yüzüne telefonu. Sabah günaydın mesajı atmış totosu sıkıştı iyice! Ben onun yüzüne telefon kapatacam da bana msj atacak haaa dünyanın sonu gelmiş derdim.
Herneyse dün gece yine çok kötü geçti, dua ettim yanlış bir şey yapmayayım hakkımda hayırlısı olsun diye, çok şükür sabaha karşı rahatlamış olarak uyandım. İyice netleştim. Adam yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyor ki düzelsin...
Dünyanın en muhteşem adamı tabi ne diye gelsin ayağıma, bizim gitmemiz gerek!ukalaya bak.
resmen emreder gibi, ailenin ezmesi gel diyor. senin hala ona kör aşık olduğunu sanıyor.
bence yine engel koy hiç muhatap olma. senin yerine avukat konuşsun.
Dedim ya o karışık duygular içinde nerdeyse kanacaktım ama çok şükür aklımı hala kaybetmemişimay barıştın diye çok korktum!!!!!!!!!!!
sakın bu aramaları gel demelerine kanma biz kadınlar biraz zaafımız var affetme konusunda ama bir yola girdin canım sakın yeniden aynı şeyleri hatta daha kötülerini yaşamaBu arada az önce mahkeme celbini aldım, aman ben neymişim arkadaş ne işkenceler etmişim adama, ne iftiralar ne iftiralar!
Ailesini evden mi kovmamışım, elimdekileri kafasına mı fırlatmamışım!
Yalnız tek bir somut şey yok! Hikaye gb anlatmış yalan dolan.
Te Allahım ya...
Aynen dönersem daha kötü şeyler yaşayacağım belli yani adam her hareketiyle bağırıyor olacaklarısakın bu aramaları gel demelerine kanma biz kadınlar biraz zaafımız var affetme konusunda ama bir yola girdin canım sakın yeniden aynı şeyleri hatta daha kötülerini yaşama
Evet hem de ağır narsist , az daha yanında kalsam beni de mazoşist yapacaktı,Esiniz narsist midir nedir? Birde utanmadan ayagina kadar cagiriyor. Sizi cok taktir ettim.
Evet dün araştırdım biraz, feragat edilirse affetmiş sayılıyormuş, aynı delilleri tekrar kullanmak mümkün olmuyormuş,Çok vakıf değilim bu konulara ama, boşanma aşamasında bu tür manevralar yapılıyormuş. Bu aşamada davalar geri çekilince tüm herşey affedildi varsayıldığından tekrar aynı konuları dava konusu yapamıyormuşsunuz falan. Sonra boşanma süreci sil baştan tabi, suni bir barışma gibi birşey.
Belki de öyle bir niyeti var bu adamın.
celpteki iftiraları bile umursamıyor. o kadar inanıyor ki seni kandırabileceğine. böyle yüzsüze de ilk kez bu konuda denk geliyorum sanırım.Dünyanın en muhteşem adamı tabi ne diye gelsin ayağıma, bizim gitmemiz gerek!
Var ya inan öyle bir yere sahipti ki gözümde, nasıl yalancı nasıl yüzsüzmüş ben nasıl olmuş da görmemişim gördüğümü anlayamamışım konduramamışım ? kendime inanamıyorum ya ben böyle aptal bir kadın değilim nasıl bu hale geldim! Kendime o kadar kızıyorum ki şu an!celpteki iftiraları bile umursamıyor. o kadar inanıyor ki seni kandırabileceğine. böyle yüzsüze de ilk kez bu konuda denk geliyorum sanırım.
Allah tez zamanda kurtarsın seni canım. inşallah yüklü maddi zarar verirsin bu adama.
senin suçun yok canım. sevdin ve güvendin, hepsi bu.Var ya inan öyle bir yere sahipti ki gözümde, nasıl yalancı nasıl yüzsüzmüş ben nasıl olmuş da görmemişim gördüğümü anlayamamışım konduramamışım ? kendime inanamıyorum ya ben böyle aptal bir kadın değilim nasıl bu hale geldim! Kendime o kadar kızıyorum ki şu an!
hmm.Evet dün araştırdım biraz, feragat edilirse affetmiş sayılıyormuş, aynı delilleri tekrar kullanmak mümkün olmuyormuş,
Dava geri çekilirse yok hükmünde oluyormuş yanlış anlamadıysam. Hukuki konular da biraz alengirli, çok dikkat etmek gerekiyor.
Ya cidden bende var bi saflık arkadaş, adam aradı çocuğunu bile sormadı, oğlanın mızıltısını duyunca aklına geldi nasıl diye sormak, fotoğraf falan istedi yolladım...
Ben de düşünüyorum ki yazık adama özlemiştir diye,
Neden oğlunu görmeye gelmedin diyorum yarın gelecektim diyor! Ya dava açmışsın davayı açtıktan sonra mı geldi aklına gelip bebeği görmek diyorum cvp yok. Hayatı yalan!
Evet iyi akıl vermişler belli. Bendeki de eşek şansı yemin ederim, dünyadaki en çakal adamı bulup evlenmişim.hmm.
kocan çok çakalmış. o mutlaka bu ihtimalleri avukatından öğrenip öyle davranıyor. ele güne rezil olacağını, haksız çıkacağını vs hepsini biliyor ve sana hala taktik uyguluyor. ne adiymiş yahu.
Selam kızlar, kaç gündür siteye girmiyordum moralim çok bozuktu,
Şu an karmaşadasın ve sakın karmaşıklığına yenilme.. ailesinin tavrını unutma.. onun senin ardından başka kadınla fink attığını da ! O senin sevdiğin adam değil alkolük, kadın peşinde olan evladını zerre düşünmeyen ve sırf rezil olmayayım diye seni arayan biri.. emin ol seni sevmiyor evladını da ! başka düşüncesi var onun ben olsam bir daha ne telini açarım ne de çocuğun resmini yollarım seven baba bunca zaman dayanamaz gelirdi kurban et resim mesim.. Akıllı bir kadınsın sen bence o son oyunlarını oynuyor sakın aldanmaSelam kızlar, kaç gündür siteye girmiyordum moralim çok bozuktu,
Evliyken adam gibi duramadın bari boşanırken adam gibi git, dingilBu arada az önce mahkeme celbini aldım, aman ben neymişim arkadaş ne işkenceler etmişim adama, ne iftiralar ne iftiralar!
Ailesini evden mi kovmamışım, elimdekileri kafasına mı fırlatmamışım!
Yalnız tek bir somut şey yok! Hikaye gb anlatmış yalan dolan.
Te Allahım ya...
'Bi arkadaşım' yalanı vardır ya bu da herşeye 'abim' demişEvet iyi akıl vermişler belli. Bendeki de eşek şansı yemin ederim, dünyadaki en çakal adamı bulup evlenmişim.
Ha bu arada birlikte samimi görüldükleri kadın da abisinin eski sevgilisiymiş güya ne alakaysa artık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?