- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi YavruPancar
-
işte önce ben dava açayım düşüncesiyle koşa koşa gidip dava açılınca böyle oluyor demek kiEvliyken adam gibi duramadın bari boşanırken adam gibi git, dingil
O gece pavyona gittiğine eminim, cüzdanını ortaya koymuştu kredi kartı da dışardaydı, pavyon harcamalarını kredi kartıyla yaptığı için! Ayılınca da hemen cüzdanı kontrol etti kartı falan koydu yerine. Telefonunu kontrol etmiştim yine aynı taksiciyle görüşmeleri kayıtlıydı.'Bi arkadaşım' yalanı vardır ya bu da herşeye 'abim' demiş
O gece bile abimleydim dmeiş ama abisinin bile haberi yok
Yalana gel
Ben bile eminim burdanO gece pavyona gittiğine eminim, cüzdanını ortaya koymuştu kredi kartı da dışardaydı, pavyon harcamalarını kredi kartıyla yaptığı için! Ayılınca da hemen cüzdanı kontrol etti kartı falan koydu yerine. Telefonunu kontrol etmiştim yine aynı taksiciyle görüşmeleri kayıtlıydı.
abisinin eski sevgilisiyle samimi haller neymiş, geniş mezheplilik mi?Evet iyi akıl vermişler belli. Bendeki de eşek şansı yemin ederim, dünyadaki en çakal adamı bulup evlenmişim.
Ha bu arada birlikte samimi görüldükleri kadın da abisinin eski sevgilisiymiş güya ne alakaysa artık!
Kızcağızaaa adres tarif etmişmiş de kız biraz yapışkanmış da falan filan,abisinin eski sevgilisiyle samimi haller neymiş, geniş mezheplilik mi?
valla bu adama her şey müstahak.Kızcağızaaa adres tarif etmişmiş de kız biraz yapışkanmış da falan filan,
Yani benim herif sütten çıkma ak kaşık
Aminn inşallahvalla bu adama her şey müstahak.
şöyle okkalı bir tazminat nafaka ödemeye mahkum olsa, cümle aleme rezil olsa da seninle beraber sevinsek burada.
AmiiinAminn inşallah
Yaradan yardımcım olsun...
Oğlum çok iyi şükürler olsun,Amiiin
Oğlun nasıl pnacar
Kaç aylık oldu
Ona sarıl, masumiyetine sığın
Bırak o şerefsizi ne hali varsa görsün, avukatın görüşsün sen görüşme
ona cevap vermeyi bahşetme. senin kararını duymanı haketmiyor. arama kudursunOğlum çok iyi şükürler olsun,
Üç ayı bitti
Hergün değişiyor hergün büyüyor, o olmasa bu kadar saçmalığın içinde kafayı yememek içten bile değildi...
Evet artık görüşülecek birşey yok ama dün ben telefonu suratına kapatmadan önce kararını ver kararını ver deyip duruyordu, kararımı verdim dönmeyecem desem mi yoksa hiç aramasam mı
Kesinlikle katılıyorum, iki lafından biri davaları çekelim davaları çekelim oldu zaten :)Amaci yuvasini kurtarmak degil ki.
yaptigi pisliklerin ortaya dokulcek korkusu.
bu kadar ilerlemisken sakin geri adim atma.
Bencil adam.
Hiç arama benceOğlum çok iyi şükürler olsun,
Üç ayı bitti
Hergün değişiyor hergün büyüyor, o olmasa bu kadar saçmalığın içinde kafayı yememek içten bile değildi...
Evet artık görüşülecek birşey yok ama dün ben telefonu suratına kapatmadan önce kararını ver kararını ver deyip duruyordu, kararımı verdim dönmeyecem desem mi yoksa hiç aramasam mı
atalarımız boşuna dememiş "düşmanın bile şereflisi gerek diye" . onu sürüm sürüm süründür. bulunduğun yerdeki herkese yay olayı. okuluna bile. herkes bilsin evli evli pavyonda sürttüğünü
Yaymaya hiç gerek kalmayacak inan, küçük bir yerde yaşıyoruz zaten, dün karakoldan çağırmışlar, onu anlattı daha fazla yayılmasın deyip duruyordu.atalarımız boşuna dememiş "düşmanın bile şereflisi gerek diye" . onu sürüm sürüm süründür. bulunduğun yerdeki herkese yay olayı. okuluna bile. herkes bilsin evli evli pavyonda sürttüğünü
Allah bağışlasın canım,Hiç arama bence
Cevap vermeye değmez
Maşallah oğluna
İlk zamanlar zordur, zamanla o bu dünyaya sen anneliğe alışacaksın annesi
Benim de bi kızım var 16 aylık çok şükür
Yaymaya hiç gerek kalmayacak inan, küçük bir yerde yaşıyoruz zaten, dün karakoldan çağırmışlar, onu anlattı daha fazla yayılmasın deyip duruyordu.
Ama tazminatı ve nafakayı alacağım, pavyonlarda yiyeceğine oğlunun geleceği için harcasın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?