Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Gün geçmiyor ki adam bir pislik daha yapsın
Pancar herşey çok taze ve ağır şeyler yaşadın ama aklın bulanırsa gel buraya yaz
Bu adam tek ayak üstünde 40 yalan atabildiği için seni kandırmasından korkuyorum
Az daha kanacaktım dedin ya sonunu okumaya korktum
Neyse ki kendi pislikleriyle seni yeniden ayıltmış
Yani şimdiden belli herşey
Düzelen hiç birşey yok
Hödük aynı hödük
Sadece adı çıkmasın diye zarf atıyo
Seni geçtim oğlu bile umrunda değil, bu adamdan bence değil baba bostan korkuluğu bile olmaz

'Bi arkadaşım' yalanı vardır ya bu da herşeye 'abim' demiş
O gece bile abimleydim dmeiş ama abisinin bile haberi yok
Yalana gel
O gece pavyona gittiğine eminim, cüzdanını ortaya koymuştu kredi kartı da dışardaydı, pavyon harcamalarını kredi kartıyla yaptığı için! Ayılınca da hemen cüzdanı kontrol etti kartı falan koydu yerine. Telefonunu kontrol etmiştim yine aynı taksiciyle görüşmeleri kayıtlıydı.

Ben bile eminim burdan

Külahıma anlatın deseydin

Geriye bakıp acaba diyebileceğim birley bırakmadı sağolsun!
Adam hala burnundan kıl aldırmıyor konuşurken, sanki hiçbirşey yokken evden kaçıp gitmişim, dava dilekçesine de öyle yazmışlar :) ben o kadar dengesizmişim ki onun ailesini misafir kabul etmemek için evden kaçmışım bebekle :)) yalanların bini bi para

abisinin eski sevgilisiyle samimi haller neymiş, geniş mezheplilik mi?

Kızcağızaaa adres tarif etmişmiş de kız biraz yapışkanmış da falan filan,
Yani benim herif sütten çıkma ak kaşık
valla bu adama her şey müstahak.
şöyle okkalı bir tazminat nafaka ödemeye mahkum olsa, cümle aleme rezil olsa da seninle beraber sevinsek burada.

Amiiin
Oğlun nasıl pnacar
Kaç aylık oldu
Ona sarıl, masumiyetine sığın
Bırak o şerefsizi ne hali varsa görsün, avukatın görüşsün sen görüşme
Oğlum çok iyi şükürler olsun,
Üç ayı bitti
Hergün değişiyor hergün büyüyor, o olmasa bu kadar saçmalığın içinde kafayı yememek içten bile değildi...
Evet artık görüşülecek birşey yok ama dün ben telefonu suratına kapatmadan önce kararını ver kararını ver deyip duruyordu, kararımı verdim dönmeyecem desem mi yoksa hiç aramasam mı

ona cevap vermeyi bahşetme. senin kararını duymanı haketmiyor. arama kudursun

Amaci yuvasini kurtarmak degil ki.
yaptigi pisliklerin ortaya dokulcek korkusu.
bu kadar ilerlemisken sakin geri adim atma.
Bencil adam.
Kesinlikle katılıyorum, iki lafından biri davaları çekelim davaları çekelim oldu zaten :)
Evliliğinin geleceği falan umurunda değil, duyulmasın rezil olmayayım fikrinde

Hiç arama bence
Cevap vermeye değmez

Maşallah oğluna
İlk zamanlar zordur, zamanla o bu dünyaya sen anneliğe alışacaksın annesi
Benim de bi kızım var 16 aylık çok şükür

arkadasa kesınlıkle katılıyorum rezıllıgını vur yuzune herkese soyle.. evlı cocuklu adamın içip sıctıgını pavyonlarda sürtüğünü cocugunun karısının rızkını içki sofrlarında yedıgını herkes ama herkes bılsın... rabbım razı gelmez allahından bulsun...

Yaymaya hiç gerek kalmayacak inan, küçük bir yerde yaşıyoruz zaten, dün karakoldan çağırmışlar, onu anlattı daha fazla yayılmasın deyip duruyordu.
Ama tazminatı ve nafakayı alacağım, pavyonlarda yiyeceğine oğlunun geleceği için harcasın!

Hiç arama bence
Cevap vermeye değmez

Maşallah oğluna
İlk zamanlar zordur, zamanla o bu dünyaya sen anneliğe alışacaksın annesi
Benim de bi kızım var 16 aylık çok şükür
Allah bağışlasın canım,
Uzun hayırlı ömürleri olsun yavrularımızın,
Biz ana babalar didişiyoruz olan onlara oluyor...
Gerçek bir aile olmayı çok istedim çok uğraştım ama olmadı... Allah pişman etmesin

tutustu bı yerlerı o yuzden :) ohhhh bırak tutussun yansın hatta tabıkı de o nafakayı tazmınatı alacaksın o senın ve cocugunun hakkı catır catır daaa yıceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…