- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi YavruPancar
-
oh olmuş. rezil olmaktan korkuyo demekki. sakın acıma ona pancar sakın. herkes duysun olanları. çok sinirleniyorum pancarcım ya böyle adam nasıl olabilir. bi insan çocuğunu merak etmez mi aklım almıyorYaymaya hiç gerek kalmayacak inan, küçük bir yerde yaşıyoruz zaten, dün karakoldan çağırmışlar, onu anlattı daha fazla yayılmasın deyip duruyordu.
Ama tazminatı ve nafakayı alacağım, pavyonlarda yiyeceğine oğlunun geleceği için harcasın!
Amin cnm!Ama hani nolur nolmaz, dünya bu asla deme sakın;dönecek de olsan, dönmeyecek de olsan ki saygım sonsuz her kararına; eğer dönecek olursan da lütfen iyice süründür!hemen tmm deme!Allah bağışlasın canım,
Uzun hayırlı ömürleri olsun yavrularımızın,
Biz ana babalar didişiyoruz olan onlara oluyor...
Gerçek bir aile olmayı çok istedim çok uğraştım ama olmadı... Allah pişman etmesin
Bana deselerdi ki böyle bir evliliğin olacak böyle bir adamla uğraşacaksın yok daha neler derdim... Dünya çok garip gerçektenoh olmuş. rezil olmaktan korkuyo demekki. sakın acıma ona pancar sakın. herkes duysun olanları. çok sinirleniyorum pancarcım ya böyle adam nasıl olabilir. bi insan çocuğunu merak etmez mi aklım almıyor
Bu satten sonra kimin umrundaki zaten deseydin.Kesinlikle katılıyorum, iki lafından biri davaları çekelim davaları çekelim oldu zaten :)
Evliliğinin geleceği falan umurunda değil, duyulmasın rezil olmayayım fikrinde
Bilmiyorum canım hiç öyle bir ihtimal görünmüyor...yine de büyük konuşmak istemem ama pişman değil ki neyine döneyim...Amin cnm!Ama hani nolur nolmaz, dünya bu asla deme sakın;dönecek de olsan, dönmeyecek de olsan ki saygım sonsuz her kararına; eğer dönecek olursan da lütfen iyice süründür!hemen tmm deme!
toz kondurmuyor cnm şu an...biz ne pişmanlar gördük, sen dur! sadece zamana bırak ve izle!Bilmiyorum canım hiç öyle bir ihtimal görünmüyor...yine de büyük konuşmak istemem ama pişman değil ki neyine döneyim...
Amin, etmez zatenAllah bağışlasın canım,
Uzun hayırlı ömürleri olsun yavrularımızın,
Biz ana babalar didişiyoruz olan onlara oluyor...
Gerçek bir aile olmayı çok istedim çok uğraştım ama olmadı... Allah pişman etmesin
Amin, etmez zaten
Evli kalsan pişmanlıkların burdan köye yol olurdu o bariz
Böylesi daha hayırlı herkes için
Allah yar ve yardımcın olsun
Bazı özellikler kişinin tabiri caizse hamurunda oluyor ve hiç bir şekilde değişmiyor.bu olaylardan pişman olacağını hiç sanmıyorum.komsumun eşi de eve sabaha karşı geliyordu. Sonun da komsum çocuklarını alıp baba evine gitti.eşi bir şekilde ikna etti ve geri döndü. Şimdi ne mi oldu?eşi sabaha karşı değil gece ikide geliyor.evladiniz ve sizin için hakkinizda hayırlısı olsun.Bilmiyorum canım hiç öyle bir ihtimal görünmüyor...yine de büyük konuşmak istemem ama pişman değil ki neyine döneyim...
Amin, etmez zaten
Evli kalsan pişmanlıkların burdan köye yol olurdu o bariz
Böylesi daha hayırlı herkes için
Allah yar ve yardımcın olsun
Oğlum çok iyi şükürler olsun,
Üç ayı bitti
Hergün değişiyor hergün büyüyor, o olmasa bu kadar saçmalığın içinde kafayı yememek içten bile değildi...
Evet artık görüşülecek birşey yok ama dün ben telefonu suratına kapatmadan önce kararını ver kararını ver deyip duruyordu, kararımı verdim dönmeyecem desem mi yoksa hiç aramasam mı
Canımm sanki dönesin var gibi korkuyorum o yönde bi karar vericeksin diye.. çünkü bu adamdan bi cacık olacağa benzemiyo.. hep böyle kötü zamanlarda güzel şeyleri hatırlarsın zaten.. ben şuna inanırım evladıyla bağı olmayan evladını düşünmeyen bi adam eşini hiç takmaz umursamaz... yine de yaşadıklarını en iyi sen biliyosun.. öyle bi düşüncen de varsa baban akıllı ve oturaklı bi adam onunla istişare et bence bu raddeye gelmişken bu kafa karışıklığıyla yanlış bi karar verme.. ailenin rızası yoksa sakın yanaşma barışma işine.. tabi ki zor bi dönem ama zamanla taşlar yerine oturacak boşluklar dolacak ve siz daha iyi olucaksınız Allah ın izniyle.. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...Bilmiyorum canım hiç öyle bir ihtimal görünmüyor...yine de büyük konuşmak istemem ama pişman değil ki neyine döneyim...
Geriye bakıp acaba diyebileceğim birley bırakmadı sağolsun!
Adam hala burnundan kıl aldırmıyor konuşurken, sanki hiçbirşey yokken evden kaçıp gitmişim, dava dilekçesine de öyle yazmışlar :) ben o kadar dengesizmişim ki onun ailesini misafir kabul etmemek için evden kaçmışım bebekle :)) yalanların bini bi para
Kızlar hayırlı akşamlar,
Hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum,
İnanın bir yumuşama söz konusu değil, sadece belirsizliğin verdiği bir durgunluk var üzerimde... Geçenki telefon konuşmamızda bana dediği şeyi hatırlıyorum " pancar biliyorum orda çok sıkılmışsındır evini özlemişsindir yatağından başka yerde uyuyamazsın sen" aynen böyle söylemişti. Yani kendini kandırma eninde sonunda alıştığın düzene geri dönersin demeye getirdi.
Evet evimi yatağımı mutfağımı deliler gb özledim... Ama huzur olmayınca kendi yatağımda da uyku tutmuyordu,
Bir daha evimi göremeyecek olmak çok acıtıyor, bir yandan da herşeye istediğim gb sıfırdan başlayacağım diye hayaller kuruyorum...
Yarı konar yarı göçebe bir şekildeyim şu an, ev üstüne ev bi yere kadar, en kısa zamanda hayatımı netleştirmem gerek.
Allah kimsenin yuvasından huzuru kaçırtmasın, gerçekten manevi olarak inanılmaz zorlayıcı...
Bugün yakın akrabalarım bebek görmeye geldi, amaçları hem ziyaret hem de olayları öğrenmekti, lafa bir yerden girmeye çalışıyorlar saçmalıyorlar falan, bilmeleri gereken kadarını söyledim, içim acıdı... Ben evlenirken yanımda mutluluk pozu veriyorlardı, şimdi ise biz zaten böyle olacağını biliyorduğa getirdiler...
Herkesi bozup bozup atasım var ama yapamam işte bana ters.
Malum şahıs güya bu haftasonu bizi almaya gelecek, öyle söylemişti telefonda. Önce dava açıyor sonra almaya geliyor saçma herif! Ben yüzüne kapatınca vazgeçmiştir umarım gelmekten.
Çok yorgunum kızlar, durup durup insanlara açıklama yapmaktan, acıyan bakışlardan, ben biliyordumlardan, dağınıklıktan, kalabalıktan, yalnızlıktan, düzensizlikten, değersizlik-hiçlik-ucuzluk düşüncelerinden herşeyden usandım... Geri dönmek gb bir düşüncem planım hayalim umudum falan yok. Yeni başlangıcımın kolay olmasını diliyorum sadece...
Saçmaladıysam kusura bakmayın. Salt tek bir duyguya sahip değilim, başa çıkmam gereken çok fazla düşünce var, ara sıra soldan soldan geliyorlar. Güçlü durmak için fazladan çaba sarfediyorum. Dualara sığınıyorum, herşey daha güzel olacak diyorum, sen annesin kendine gel diyorum, nerden buldun bu adamı diyorum, ne hata ettim ne suçum vardı diyorum, ne desem kendi kendime diyorum...
Pancarcim bak insanlara açıklama yaptıkça geri gelir hani derler ya laf lafı acar diye. Detay verme. Öyle gerekiyordu de olsun bitsin. Biz oyle uygun gördük de bitsin. Açıklama yapma kimseyeKızlar hayırlı akşamlar,
Hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum,
İnanın bir yumuşama söz konusu değil, sadece belirsizliğin verdiği bir durgunluk var üzerimde... Geçenki telefon konuşmamızda bana dediği şeyi hatırlıyorum " pancar biliyorum orda çok sıkılmışsındır evini özlemişsindir yatağından başka yerde uyuyamazsın sen" aynen böyle söylemişti. Yani kendini kandırma eninde sonunda alıştığın düzene geri dönersin demeye getirdi.
Evet evimi yatağımı mutfağımı deliler gb özledim... Ama huzur olmayınca kendi yatağımda da uyku tutmuyordu,
Bir daha evimi göremeyecek olmak çok acıtıyor, bir yandan da herşeye istediğim gb sıfırdan başlayacağım diye hayaller kuruyorum...
Yarı konar yarı göçebe bir şekildeyim şu an, ev üstüne ev bi yere kadar, en kısa zamanda hayatımı netleştirmem gerek.
Allah kimsenin yuvasından huzuru kaçırtmasın, gerçekten manevi olarak inanılmaz zorlayıcı...
Bugün yakın akrabalarım bebek görmeye geldi, amaçları hem ziyaret hem de olayları öğrenmekti, lafa bir yerden girmeye çalışıyorlar saçmalıyorlar falan, bilmeleri gereken kadarını söyledim, içim acıdı... Ben evlenirken yanımda mutluluk pozu veriyorlardı, şimdi ise biz zaten böyle olacağını biliyorduğa getirdiler...
Herkesi bozup bozup atasım var ama yapamam işte bana ters.
Malum şahıs güya bu haftasonu bizi almaya gelecek, öyle söylemişti telefonda. Önce dava açıyor sonra almaya geliyor saçma herif! Ben yüzüne kapatınca vazgeçmiştir umarım gelmekten.
Çok yorgunum kızlar, durup durup insanlara açıklama yapmaktan, acıyan bakışlardan, ben biliyordumlardan, dağınıklıktan, kalabalıktan, yalnızlıktan, düzensizlikten, değersizlik-hiçlik-ucuzluk düşüncelerinden herşeyden usandım... Geri dönmek gb bir düşüncem planım hayalim umudum falan yok. Yeni başlangıcımın kolay olmasını diliyorum sadece...
Saçmaladıysam kusura bakmayın. Salt tek bir duyguya sahip değilim, başa çıkmam gereken çok fazla düşünce var, ara sıra soldan soldan geliyorlar. Güçlü durmak için fazladan çaba sarfediyorum. Dualara sığınıyorum, herşey daha güzel olacak diyorum, sen annesin kendine gel diyorum, nerden buldun bu adamı diyorum, ne hata ettim ne suçum vardı diyorum, ne desem kendi kendime diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?