Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

oh olmuş. rezil olmaktan korkuyo demekki. sakın acıma ona pancar sakın. herkes duysun olanları. çok sinirleniyorum pancarcım ya böyle adam nasıl olabilir. bi insan çocuğunu merak etmez mi aklım almıyor

Amin cnm!Ama hani nolur nolmaz, dünya bu asla deme sakın;dönecek de olsan, dönmeyecek de olsan ki saygım sonsuz her kararına; eğer dönecek olursan da lütfen iyice süründür!hemen tmm deme!

oh olmuş. rezil olmaktan korkuyo demekki. sakın acıma ona pancar sakın. herkes duysun olanları. çok sinirleniyorum pancarcım ya böyle adam nasıl olabilir. bi insan çocuğunu merak etmez mi aklım almıyor
Bana deselerdi ki böyle bir evliliğin olacak böyle bir adamla uğraşacaksın yok daha neler derdim... Dünya çok garip gerçekten
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Kesinlikle katılıyorum, iki lafından biri davaları çekelim davaları çekelim oldu zaten :)
Evliliğinin geleceği falan umurunda değil, duyulmasın rezil olmayayım fikrinde
Bu satten sonra kimin umrundaki zaten deseydin.
Ne yasadigini sen biliyosun o seni dusunmezken evladini dusunmezken sen onu hic dusunme.
Yaparken sonunu dusunme sonra kadin cekmeyince rezil olmayalim.
sensin rezil diyeydin benim rezil olcak bi durumum yok.
basim dik cocugumuda aldim babamin evine geldim alnimin akiyla.

Amin cnm!Ama hani nolur nolmaz, dünya bu asla deme sakın;dönecek de olsan, dönmeyecek de olsan ki saygım sonsuz her kararına; eğer dönecek olursan da lütfen iyice süründür!hemen tmm deme!
Bilmiyorum canım hiç öyle bir ihtimal görünmüyor...yine de büyük konuşmak istemem ama pişman değil ki neyine döneyim...

Amin, etmez zaten
Evli kalsan pişmanlıkların burdan köye yol olurdu o bariz
Böylesi daha hayırlı herkes için
Allah yar ve yardımcın olsun

Yavrupancar filmlerdeki dolandırıcılara taş çıkartacak bi adamla evlenmişsin. Gözünün açılacağı varmış sayesinde bizim de tabi kanıtlarından bahsetme bu arada adam allem edip kallem edip onlara makul açıklamalar bulabilir. Olur ya onun okuldan abla arar sen bahsedersin ya da bağlantılı biriyle konuşman geçer gider anlatır, adam delilleri yok eder. O yüzden söyleme birşey mahkemede anlatırsın. Bu arada bence şaşırma aşamasını geçmiş olman lazım adamın şimdiye kadar yaptıklarına bakılırsa, ciğersiz

Amin, etmez zaten

Mesleğin var ailen destekçi.. Senin yerine olmayı cok isteyen kadın var (meslek ve aile açılısndan) şiddet gören aldatılan kadınların cogu gidecek yeri olmadıgı için gitmiyor. Nereye gidecek ailesi yok parası yok öğretmensin sanırım. Meslektaşz bir eğitimci ye yakışan siz başarırsınız diyorum inşaallah.. Birde cok hızlı okudum mesleğinizi karıştırms olabilirm

Bilmiyorum canım hiç öyle bir ihtimal görünmüyor...yine de büyük konuşmak istemem ama pişman değil ki neyine döneyim...
Bazı özellikler kişinin tabiri caizse hamurunda oluyor ve hiç bir şekilde değişmiyor.bu olaylardan pişman olacağını hiç sanmıyorum.komsumun eşi de eve sabaha karşı geliyordu. Sonun da komsum çocuklarını alıp baba evine gitti.eşi bir şekilde ikna etti ve geri döndü. Şimdi ne mi oldu?eşi sabaha karşı değil gece ikide geliyor.evladiniz ve sizin için hakkinizda hayırlısı olsun.

Amin, etmez zaten

Mesleğin var ailen destekçi.. Senin yerine olmayı cok isteyen kadın var (meslek ve aile açılısndan) şiddet gören aldatılan kadınların cogu gidecek yeri olmadıgı için gitmiyor. Nereye gidecek ailesi yok parası yok öğretmensin sanırım. Meslektaşz bir eğitimci ye yakışan siz başarırsınız diyorum inşaallah.. Birde cok hızlı okudum mesleğinizi karıştırms olabilirm

birak gitsin ayy nedir bu erkeklerin bu kendini bisi sanmalari anlamiyorum ya yeni bebegin var uzulme bosver

Canımm sanki dönesin var gibi korkuyorum o yönde bi karar vericeksin diye.. çünkü bu adamdan bi cacık olacağa benzemiyo.. hep böyle kötü zamanlarda güzel şeyleri hatırlarsın zaten.. ben şuna inanırım evladıyla bağı olmayan evladını düşünmeyen bi adam eşini hiç takmaz umursamaz... yine de yaşadıklarını en iyi sen biliyosun.. öyle bi düşüncen de varsa baban akıllı ve oturaklı bi adam onunla istişare et bence bu raddeye gelmişken bu kafa karışıklığıyla yanlış bi karar verme.. ailenin rızası yoksa sakın yanaşma barışma işine.. tabi ki zor bi dönem ama zamanla taşlar yerine oturacak boşluklar dolacak ve siz daha iyi olucaksınız Allah ın izniyle.. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

Sevgili YavruPancar bu adamdan bu saatten sonra hiçbir hayır gelmez Neresinden tutsan elinde kalıyor. Normal bir aldatma olayı da değil, kimlerle ne halt yediği belli değil, gizli harcamalar, pavyonlar, gider gitmez kilit değiştirmeler, özür dilemeye bile tenezzül edemeyen, utanmasa seni suçlu çıkarak olan, kurum kurum kurumlanan bir adam. Ne halt ettiğini gizlemek için ne taklalar, ne yalanlar...
Hadi diyelim ki çok korkunç bir evliliğiniz vardı (sen farkında değildin diyelim), daha küçücük bebeğini bile arayıp sormadı bu adam benim aklım onu aklıyor Ne kıymetli pavyonmuş bu böyle
Ne olur hep dik dur, hiç şüphe etme.. Çocuğunun rızkını da al ondan, tazminatını da al.. Kesin karar soruyorsa da kesin karar bildir. Onu sormasında bile başka hesaplar gördüm, sana dön dese derdi nafaka çıkmasın diyedir diye geçer aklımdan.. Ya da döneceksen görüştüğü kadınlar ayyuka çıkmasın diye uğraşacak herhalde, ondan soruyor, dönmeyeceksen daha mı rahat hareket edecek acaba?
Sen çok akıllı çok güçlü bir kadınsın. Muazzam bir ailen var.. Hiç bir kadın bu muameleye layık değilken senin gibisi asla layık değil. Bugüne kadar anlamamış olman senin saflığından değil, onun mayası bozukluğundan. Sen evliliğin gereğini yapmışsın, o biriyle evli olmayı hak eden bir adam değil. Anasının dizinin dibinde otursun, pavyonundan dönünce anacığı elleriyle beslesin onu bu yaşta, bir engelliymiş gibi. Başka kimsenin de canını yakmasın inşallah.
Sana safsın diyeceğine kendi aynaya bakıp, böyle iyi niyetli bir kadına bunları yaptım, ne iğrenç bir adamım, demesi lazımdı. Pişmanlığından sürünmesi lazımdı.. Benim aklım almıyor bir insanın hiç mi vicdanı sızlamaz, yaptıklarını hakkı görüyor demek ki, o anne baba nasıl yetiştirdiyse..?
Ne bileyim bundan sonra 180 derece dönse, hiç olmayacak hayır işlerine girişse, ömrünü başka şeylere adasa bile, bir çıkarı vardır derim, zerre güvenilecek adam değil

yavrupancar sanki bu adama karşı yumuşuyorsun gibime geldi
ne olur aman çocuğumun babasıdır deyip geri dönmeye çalışma
yada nafakasını ihtiyacım da yok deyip dava dilekçesine pavyonu falan eklemeyi unutma
karşı taraf yüzsüz arsız sahtekar
adam da her b.k var pavyon ayağı var karı kız ayağı var içki ayağı var
eehh anası babası da ne biçim oğlan yetiştirmişsiniz laflarının gelmemesi için senden sonra hayatını karartacakları kız kötü şeyler duymasın diye seni suçlayacaklar

sen gider gitmez dava açmaları bu yüzden oğlumdan kendi ayrıldı oğlum boşanma davası açınca da bize iftira ediyor demek için
ne olur o adam ayağının altına yatsa geri dönme ne olur hakkından vazgeçme

Kızlar hayırlı akşamlar,
Hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum,
İnanın bir yumuşama söz konusu değil, sadece belirsizliğin verdiği bir durgunluk var üzerimde... Geçenki telefon konuşmamızda bana dediği şeyi hatırlıyorum " pancar biliyorum orda çok sıkılmışsındır evini özlemişsindir yatağından başka yerde uyuyamazsın sen" aynen böyle söylemişti. Yani kendini kandırma eninde sonunda alıştığın düzene geri dönersin demeye getirdi.
Evet evimi yatağımı mutfağımı deliler gb özledim... Ama huzur olmayınca kendi yatağımda da uyku tutmuyordu,
Bir daha evimi göremeyecek olmak çok acıtıyor, bir yandan da herşeye istediğim gb sıfırdan başlayacağım diye hayaller kuruyorum...
Yarı konar yarı göçebe bir şekildeyim şu an, ev üstüne ev bi yere kadar, en kısa zamanda hayatımı netleştirmem gerek.

Allah kimsenin yuvasından huzuru kaçırtmasın, gerçekten manevi olarak inanılmaz zorlayıcı...
Bugün yakın akrabalarım bebek görmeye geldi, amaçları hem ziyaret hem de olayları öğrenmekti, lafa bir yerden girmeye çalışıyorlar saçmalıyorlar falan, bilmeleri gereken kadarını söyledim, içim acıdı... Ben evlenirken yanımda mutluluk pozu veriyorlardı, şimdi ise biz zaten böyle olacağını biliyorduğa getirdiler...
Herkesi bozup bozup atasım var ama yapamam işte bana ters.

Malum şahıs güya bu haftasonu bizi almaya gelecek, öyle söylemişti telefonda. Önce dava açıyor sonra almaya geliyor saçma herif! Ben yüzüne kapatınca vazgeçmiştir umarım gelmekten.

Çok yorgunum kızlar, durup durup insanlara açıklama yapmaktan, acıyan bakışlardan, ben biliyordumlardan, dağınıklıktan, kalabalıktan, yalnızlıktan, düzensizlikten, değersizlik-hiçlik-ucuzluk düşüncelerinden herşeyden usandım... Geri dönmek gb bir düşüncem planım hayalim umudum falan yok. Yeni başlangıcımın kolay olmasını diliyorum sadece...

Saçmaladıysam kusura bakmayın. Salt tek bir duyguya sahip değilim, başa çıkmam gereken çok fazla düşünce var, ara sıra soldan soldan geliyorlar. Güçlü durmak için fazladan çaba sarfediyorum. Dualara sığınıyorum, herşey daha güzel olacak diyorum, sen annesin kendine gel diyorum, nerden buldun bu adamı diyorum, ne hata ettim ne suçum vardı diyorum, ne desem kendi kendime diyorum...

Adamdaki rahatlığa yemin ederim hayret ediyorum.. Sen evini özlemişsindir diyor hala bunca olayın ardından off offf
Sen hayallerine sarıl YavruPancar, inşallah olup olacağı bu kadar, sonra yavaş yavaş yenileneceksin, tazeleneceksin, neşeleneceksin.. İnşallah hazır olduğunda evin, tutup kendi düzenini kurabilirsin de.. Kendi mutfağında kendi salonunda kendi odanda doya doya yaşarsın yavrunla. Sen hayal et böyle.. İnşallah her şey bundan sonra giderek daha da güzelleşecek

Pancarcim bak insanlara açıklama yaptıkça geri gelir hani derler ya laf lafı acar diye. Detay verme. Öyle gerekiyordu de olsun bitsin. Biz oyle uygun gördük de bitsin. Açıklama yapma kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…