- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Kendini suçlama lütfen aksine benim gibi bi kadını naptı etti kaybetti ne salak adammış kıymetimi bilemedi de.. her şey imtihan bu hayatta.. sıkma canını.. Allah evladından yana güldürsün yüzünü hayırlı evlat olsun inşallah...Kızlar hayırlı akşamlar,
Hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum,
İnanın bir yumuşama söz konusu değil, sadece belirsizliğin verdiği bir durgunluk var üzerimde... Geçenki telefon konuşmamızda bana dediği şeyi hatırlıyorum " pancar biliyorum orda çok sıkılmışsındır evini özlemişsindir yatağından başka yerde uyuyamazsın sen" aynen böyle söylemişti. Yani kendini kandırma eninde sonunda alıştığın düzene geri dönersin demeye getirdi.
Evet evimi yatağımı mutfağımı deliler gb özledim... Ama huzur olmayınca kendi yatağımda da uyku tutmuyordu,
Bir daha evimi göremeyecek olmak çok acıtıyor, bir yandan da herşeye istediğim gb sıfırdan başlayacağım diye hayaller kuruyorum...
Yarı konar yarı göçebe bir şekildeyim şu an, ev üstüne ev bi yere kadar, en kısa zamanda hayatımı netleştirmem gerek.
Allah kimsenin yuvasından huzuru kaçırtmasın, gerçekten manevi olarak inanılmaz zorlayıcı...
Bugün yakın akrabalarım bebek görmeye geldi, amaçları hem ziyaret hem de olayları öğrenmekti, lafa bir yerden girmeye çalışıyorlar saçmalıyorlar falan, bilmeleri gereken kadarını söyledim, içim acıdı... Ben evlenirken yanımda mutluluk pozu veriyorlardı, şimdi ise biz zaten böyle olacağını biliyorduğa getirdiler...
Herkesi bozup bozup atasım var ama yapamam işte bana ters.
Malum şahıs güya bu haftasonu bizi almaya gelecek, öyle söylemişti telefonda. Önce dava açıyor sonra almaya geliyor saçma herif! Ben yüzüne kapatınca vazgeçmiştir umarım gelmekten.
Çok yorgunum kızlar, durup durup insanlara açıklama yapmaktan, acıyan bakışlardan, ben biliyordumlardan, dağınıklıktan, kalabalıktan, yalnızlıktan, düzensizlikten, değersizlik-hiçlik-ucuzluk düşüncelerinden herşeyden usandım... Geri dönmek gb bir düşüncem planım hayalim umudum falan yok. Yeni başlangıcımın kolay olmasını diliyorum sadece...
Saçmaladıysam kusura bakmayın. Salt tek bir duyguya sahip değilim, başa çıkmam gereken çok fazla düşünce var, ara sıra soldan soldan geliyorlar. Güçlü durmak için fazladan çaba sarfediyorum. Dualara sığınıyorum, herşey daha güzel olacak diyorum, sen annesin kendine gel diyorum, nerden buldun bu adamı diyorum, ne hata ettim ne suçum vardı diyorum, ne desem kendi kendime diyorum...
Amin canım çok sağolun hepiniz...Kendini suçlama lütfen aksine benim gibi bi kadını naptı etti kaybetti ne salak adammış kıymetimi bilemedi de.. her şey imtihan bu hayatta.. sıkma canını.. Allah evladından yana güldürsün yüzünü hayırlı evlat olsun inşallah...
Millete de tıka kulaklarını ve canını sıkmalarına izin verme.. kibarca da söyleyebilirsin şu an sıkıntılı bi dönemden geçiyorum ben anlatmadıkça bi şey sormayın ya da imalı konuşmalar yapmayın bana onu hatırlatmayın de.. bi de el mi avutucan.. bu anlayışsızlığa hiç tahammül edemiyorum... kırılan da kırılır onlar hiç düşünüyo mu bu kız zor bi zamandan geçiyo gerek duyarsa anlatır zaten diye.. bırak gerçek sevenlerin kalsın yanında.. dudak eğip bükenler defolsun gitsin..
Rabbim güç kuvvet versin sana.. şimdi hayatını kendi istediğin gibi şekillendirip yaşıycaksın onun hayalini kurup keyfini sür.. dualarımda sen de varsın.. Allah bu dertten tez vakitte kurtarsın seni inşallah...
Amin canım çok sağolun hepiniz...
Ya bu o kadar inanılmaz bir hayat sınavı ki!
İnsanlar beni şaşırtmaya devam ediyor, yeni yeni yüzlerini görüyorum...
Hani şu ortak dostumuz olan ablamız vardı ya, beni aramıştı geçende, pancar annenle konuştum beni suçladı bağırdı bana falan dedi. (annemlerle de tanışıyorlar, aramızı da o yapmıştı zaten) anneme ben pancara zamanında o kadar söyledim siz birlikte yapamazsınız diye demiş ki aramızı yapmak için o kadar uğraştı! Herneyse ben zaten asla onu suçlamadım, koskoca insanlarız hata varsa bizde dedim, anneme de lütfen o kadına yüklenmeyin dedim, annem kızım ben ağzımı açıp tek birşey söylemedim kardeşin şahit dedi bana. Çok şaşırdım bi öyle bi böyle konuştu!
Sonra bana msj attı " pancar bence boşanmanız en doğrusu, annemlerle yaşarsınız bebeğinle " falan yazmış cvp vermedim. Sonra tekrar msj attı " beni suçluyorsan bileyim böyle iletişim olmaz" yazmış sanki onla iletişim kurmaya çalışan var! Neyse cvp yazdım abla senle ilgili bir durum yok moralim bozuk biraz. yazdım bana cvp" neyi nasıl biliyorsan öyle yap!" Ay nasıl sinirim zıpladı! Sanki ona fikir soran var! Cvp olarak "aynen" yazdım yolladım.
Dün yine msj atmış destan gb; belliki kararını vermişsin ama bence tekrar düşün herkes ikinci şansı hakeder falan birsürü birşeyler yazmış. Cevap yazmadım.
Ben facemi falan kapatmıştım, dün kardeşim gösterdi ordan durmadan beni iğneleyen durumlar paylaşıyor; köpek gb pişman olup ilerde yalnız kalmamak için şimdi ikinci kez denenmeliymiş falan!
Ya şeytan diyor telefon aç ağzına yüzüne sıva! Arkadaş bu ne aymazlıktır?? Kimse sana ağzını açıp birşey söylememiş suçlamamış kaale alan yok nedir bu fitne fesatlık!!
Resmen malum şahsa yaranmak için fitne fesat hareketler yapıyor!
İletişimi kestim, tamamen engellesem mi bilmiyorum, zaten moralim bozuk bir de bu dengesizlerle uğraşıyorum
Canım inan anlamakta zorlanıyorum! Sen neyin peşindesin diye sormamak için kendimi zor tutuyorum. Millet kendine eğlence arıyor belli de bu ne cesaret arkadaş ya!!!Aaa manyak kadına bak. Kendine rol çıkarmaya çalışıyor. Önce istiyor ki sen ona kız, her yerde anlatacak herhalde aaa dostlar ben kötü oldum simdi diye. Sen kızmayınca başka türlü taciz ediyor.
Görmezden gelmeye devam. Ailen de görmesin duymasın bu kadının yaptıklarını.
Amin canım çok sağolun hepiniz...
Hani şu ortak dostumuz olan ablamız vardı ya, beni aramıştı geçende, pancar annenle konuştum beni suçladı bağırdı bana falan dedi. (annemlerle de tanışıyorlar, aramızı da o yapmıştı zaten) anneme ben pancara zamanında o kadar söyledim siz birlikte yapamazsınız diye demiş ki aramızı yapmak için o kadar uğraştı! Herneyse ben zaten asla onu suçlamadım, koskoca insanlarız hata varsa bizde dedim, anneme de lütfen o kadına yüklenmeyin dedim, annem kızım ben ağzımı açıp tek birşey söylemedim kardeşin şahit dedi bana. Çok şaşırdım bi öyle bi böyle konuştu!
Sonra bana msj attı " pancar bence boşanmanız en doğrusu, annemlerle yaşarsınız bebeğinle " falan yazmış cvp vermedim. Sonra tekrar msj attı " beni suçluyorsan bileyim böyle iletişim olmaz" yazmış sanki onla iletişim kurmaya çalışan var! Neyse cvp yazdım abla senle ilgili bir durum yok moralim bozuk biraz. yazdım bana cvp" neyi nasıl biliyorsan öyle yap!" Ay nasıl sinirim zıpladı! Sanki ona fikir soran var! Cvp olarak "aynen" yazdım yolladım.
Dün yine msj atmış destan gb; belliki kararını vermişsin ama bence tekrar düşün herkes ikinci şansı hakeder falan birsürü birşeyler yazmış. Cevap yazmadım.
Ben facemi falan kapatmıştım, dün kardeşim gösterdi ordan durmadan beni iğneleyen durumlar paylaşıyor; köpek gb pişman olup ilerde yalnız kalmamak için şimdi ikinci kez denenmeliymiş falan!
Ya şeytan diyor telefon aç ağzına yüzüne sıva! Arkadaş bu ne aymazlıktır?? Kimse sana ağzını açıp birşey söylememiş suçlamamış kaale alan yok nedir bu fitne fesatlık!!
İletişimi kestim, tamamen engellesem mi bilmiyorum, zaten moralim bozuk bir de bu dengesizlerle uğraşıyorum
Insanlar bayılıyor her şeye burnunu sokmayaCanım inan anlamakta zorlanıyorum! Sen neyin peşindesin diye sormamak için kendimi zor tutuyorum. Millet kendine eğlence arıyor belli de bu ne cesaret arkadaş ya!!!
Bu neyin kafası? Anlayan anlatsın bana da
Evet herkes duysun öğrensin nasıl bir pislik olduğunu! Öğrenecek de zaten, küçücük bir yerde orası...Pancar engelleme boşver muhatap olma adını okulda çıkaracak dicek hep yanında oldum da beni engelledi ! Kocan okul ortamında bile haklı duruma koyma ! Herkes görsün rezil olsun . O adama ilahi tokat lazım aklı başına anca o zaman gelir.
boşuna dememişler insan kötü günde belli olur diye. pancar o kadını engelle heryerden. ona mı kalmış affedip affetmemen. kendisi evlensin pavyoncu kocayla. bide canım sana soru soran merak eden çok olur hiçbirşeyi anlatma. millet dedikodu malzemesi aramayı pek sever. "böyle olması gerekiyodu oldu "de geç. emin ol onların sana bi faydası olmayacak. ha niye böyle yazıyosun dersen sen zaten şu an çok savunmasız ve duygusal bi dönemdesin , bide elalemle uğraşmaAmin canım çok sağolun hepiniz...
Durumdan vazife çıkartıyorlar ya!Insanlar bayılıyor her şeye burnunu sokmaya
Geçecek pancar zor olacak ama geçecek
Allah yardımcın olsun
Evet herkes duysun öğrensin nasıl bir pislik olduğunu! Öğrenecek de zaten, küçücük bir yerde orası...
Hayatım alt üst oldu resmen ama böylesi daha hayırlıdır inşallah
Evet canım fazla açmamaya çalışıyorum anlatmamaya gayret ediyorum ama millet kafasından uydursun da istemiyorum işte... Zor durumlar bunlarboşuna dememişler insan kötü günde belli olur diye. pancar o kadını engelle heryerden. ona mı kalmış affedip affetmemen. kendisi evlensin pavyoncu kocayla. bide canım sana soru soran merak eden çok olur hiçbirşeyi anlatma. millet dedikodu malzemesi aramayı pek sever. "böyle olması gerekiyodu oldu "de geç. emin ol onların sana bi faydası olmayacak. ha niye böyle yazıyosun dersen sen zaten şu an çok savunmasız ve duygusal bi dönemdesin , bide elalemle uğraşma
Evet o günleri görmek istiyorum ama en çok da biran evvel bitip geçsin istiyorum. İnsanın zihni yaşlanır mı? Yaşlanırmış zihnim yaşlandı resmen ya!Emin ol ilahi adalet çok güzel işliyor . Daha dur , sana yalvaracağı günlerde gelecek o zaman için soğuyacak bir kez daha ne kadar doğru karar verdiğini göreceksin. Bebek nasıl ? Bu heriften bahsetmeye bile değmez
Evet o günleri görmek istiyorum ama en çok da biran evvel bitip geçsin istiyorum. İnsanın zihni yaşlanır mı? Yaşlanırmış zihnim yaşlandı resmen ya!
Bebek çok iyi Allaha şükür, günlerimi dolduruyor tosbikim :)
Ay ne dengesizler var.. bu vesile ile hayatındaki tüm gereksizleri temizle.. engelle sil gitsin.. senin bunlara harcıycak enerjin yok şimdi.. böylelerini yok saymak en güzeli... it ürür kervan yürür de geç git... sen ne kadar huzurlu ve iyi olursan bebeğin de öyle olur.. bebeğini düşün sen hep... zaten bütün k.k. da destekçin.. sen boşver fesatları bize bakAmin canım çok sağolun hepiniz...
Haklısın canım evet ilk günkünden çok farklıyım, baştan sona yaptığım yorumlarımı okudum bugün, alkoli bırakacağına garanti verirse dönebilirim falan demişim ya kendime şaşıyorum! Ne kadar az değer biçiyoruz kendimize, sanki bunları yaşamadan olmazmış gb! Mutsuzluğu kader bellemişiz resmen...Allah bebeğe hayırlı güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin inş. Bahtı çok güzel olsun inş.Boşandıktan sonra zihin yorgunlukların hepsi geçicek bir yıl sonra , BDV ye tekarar baktığında vay be ne günlermiş diceksin Her şey geçiyor şuan ki duygu durumunun ilk gün ki gibi mi mesela. Her gün biraz daha iyileşmiş olucaksın. Yahu sırtında ki kamburdan kurtuldun .Ömrünün sona kadar o herif sülük gibi seni sömürücekti yazık diil mi sana !
Zaten kadını kaale almadıkça saçmalamanın dozunu arttırıyor resmen!Ay ne dengesizler var.. bu vesile ile hayatındaki tüm gereksizleri temizle.. engelle sil gitsin.. senin bunlara harcıycak enerjin yok şimdi.. böylelerini yok saymak en güzeli... it ürür kervan yürür de geç git... sen ne kadar huzurlu ve iyi olursan bebeğin de öyle olur.. bebeğini düşün sen hep... zaten bütün k.k. da destekçin.. sen boşver fesatları bize bak
Haklısın canım evet ilk günkünden çok farklıyım, baştan sona yaptığım yorumlarımı okudum bugün, alkoli bırakacağına garanti verirse dönebilirim falan demişim ya kendime şaşıyorum! Ne kadar az değer biçiyoruz kendimize, sanki bunları yaşamadan olmazmış gb! Mutsuzluğu kader bellemişiz resmen...
Adam sponsorunu kaybetti ya sen ne diyosun :)
Bu arada maaşımın nerdeyse yarısı hala hesabımda duruyor :) alışkın değilim ben bu kadar paraya :))
Şimdi geriye bakıyorum da be diye bu kadar çekmişim? Neden bu kadar değersiz görmüşüm kendimi? Adamda ne yakışıklılık ne karakter ne para elle tutulur hiçbirşey yok arkadaş! Kör olup bir kütüğe aşık olmak bakınız:YavruPancar :))
Canım bidaha okudum yazdığını da bu kadın eşini başka kadınla gördüm samimi bilmem ne diyen dimi? Acaba eşin naptı da çark etti kadın var bunda bi şeyZaten kadını kaale almadıkça saçmalamanın dozunu arttırıyor resmen!
Kendisini fasulye gb nimetten sayıyor ya.
Var ya sizlerin yorumları olmasa ben o batakta çırpınmaya devam edecektim, hatta adam beni suçlu çıkartacaktı
Yok kuzum o kadın değil o başka bir arkadaştı, ama çark etme konusunda haklısın, hatta bir adilik yapıp karşı tatafın şahiti olarak yazılır mı diye düşünmüyor değilim!Canım bidaha okudum yazdığını da bu kadın eşini başka kadınla gördüm samimi bilmem ne diyen dimi? Acaba eşin naptı da çark etti kadın var bunda bi şey
Valla bilmiyorum bu olaylar ortaya dökülüp herkes duyarsa bi ihtimal sürünür ama ortaya dökülmezse bulur ben gb bir enayi daha, öyle çoktu ki etrafında bir sürü sırnaşık tip! Neyse layığını bulsun bundan sonra.Ayol o sana kurban olsun ! He bulur böyle kadın bir daha allah ona bir hediye verdi hata iki tane hediye verdi ama kıymet bilmedi ! Senin en güzel hediyen bebeğin yavrum ya allah öna güzel bir ömür nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?