Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Anlatmak istediğimi çok açık yazdım bence iyi forumlar
Anlamamakta kararlı olanlar var, her neyse. Bende size katılıyorum. İçmek içmemek kişiye gire değişir. Mesela ben için birine saygı gösterir karışmam kendi tercihi çünkü ama pavyona asla ama asla müsemma gostermen.

3-5 gün sonra geri dönüş yapacaksan hiçte gitme çünkü bir kere geri adım atarsan gerisi gelir
Kaldı ki bosanacak birşey de olmamış adamın içki sini biliyor mussun şimdi en azından bırakmasi icin yavas yavas ve emin adımlarla hissettirmeden ilerleyebilir ve icki liyken daha dikkatli olabilirsin kavgaya mahal vermemek adına

Alkole karşı değilim. Sevgilimle karşılıklı içtiğimiz de oldu . Ama konu pavyon olduğunda ayrılmak en doğrusu .

Adam pavyona gitmek için gecenin bi vakti iyi bahane bulmuş. Başta yazmamışsın pavyona gidiyo diye, adamdaki rahatlığa bak. Keyif yapıyomuş alkol alıyomuş afedersin ama zıkkım içsin. Valizimi toplucam demişsin umarım toplamışsındır. Pavyona giden adamdan koca falan olmaz

Konu alkol alması değil ki adamın niyet niyet değil.
Pavyon nedir yaa, pavyona giden adam gözümde en ağır abazadır fakat burada yeni bebeği olmuş bir baba gecenin köründe pavyona gidiyor. Amacı ne çok belli.
Adam gibi ağzıyla içer bir iki kadeh kimsenin bir şey demeye hakkı yok gayet normal. Yani evinde yada eşiyle arkadaşıyla nezih yerde içen insandan zarar gelmez
Ama pavyon nedir yaa. Karısı bebeği olan biri o pislik çukuruna niye gider? Oraya giden erkek müsveddeleri, orada çalışmaya mecbur kalmış mutsuz kadınların orasına burasına bakmaya gidiyor resmen. Bu tam bir rezillik yani başka ne denir.
Ki diğer konularında da kendi maaşını saklayıp kadın maaşını yiyen paragöz bir adam vardı demek o paraları buralarda yiyordu. İğrenç bir erkek bu ya. Çekilmez yani.
Ailesinin yanında olacağına saçma sapan pislik yuvalarına gidiyor üstelik bunu ailesinden zorla kopardığı parayla yapıyor.
Bir de pavyona gidecek kadar düşmüş bir adam gözümde biter benim tiksinirim yaa.
Ay bilmiyorum bence bu adam adam olmaz. Ailenize gidip biraz düşünmeniz en doğrusu bence

Bence çok ön yargılı olmamak lazım diye düşünüyorum. Konu sahibesi , eşine haddini bildirirse ve adam gerçekten pişman olup tövbe ederse, evliliğini bitirmesin. Allah affedicidir doğru yola iletendir .Bellide olmaz belki düzelir kızı için bir şans daha vermesi taraftarıyım fakat eşi gerçek anlamda düzelirse.

Burdaki sorun içki içmesi değil lütfen buna takılmayın. İçki içmekte ne var sanki bu kadar abartmayın. Asıl sorun koca bozuntusunun pavyona gitmek için kırk takla atması. Böyle adamları asıcaksın evinde karın var çocuğun var sen uçkurunun peşinde koşuyorsun. Konu sahibini merak ettim nerde acaba.

çok üzüldüm bu konuya
yorumlarından bildiğim kadarıyla olabildiğince mantıklı ve akılcı bir üyesin yavru pancar

bence bu adam pavyona gideceği günler bilerek kavga hır gür çıkarıyor kadın da konuşmadığından ses edemiyor adam yolunu iyi bulmuş
içki içmek arkadaşlarla bir iki kadeh tokuşturmak değil konu pavyon gibi leş bir ortama daha yeni baba olan bir adamın karısının parasıyla gitmesi açık açık
orada çalışmak zorunda olan zavallı kadınların orasına burasına bakmak gerekirse yanına çağırtmak falan için gidilir

Yorumumu anlamak için biraz kafanı yorsan anlardın konu sahibi pavyona gittiğini yazmışta ben mi okumamışım yoksa sonradan mı söylemiş? Ha çok merak ediyorsanızda kafalar uysaydı adam o kadar işinde gücünde çalışıp bir gece keyif yapma diye tanımladığı gece de eşi onu evden kovmak yerine kendi halinde müzik dinliyo işte diye muamele yapmak yerine ( kafası uysaydı) eşlik etseydi o adam pavyona gider miydi? Ben illa eşlik ette demiyorum madem biliyordun içtiğini yoksa sen tanımadanmı evlendin? Madem biliyorsan içkiden hoşlanmayan biriyle olacaktın bu kadar basit kafa uymaması buralara getirir işi daha ne anlattığımı anlamayan insanlara laf anlatamam

Bende eski eşimle oturur ona eşlik ederdim. Ne mi oldu aldattı demekki suyuna gitmekte yaramıyormuş.Bunlarım uçkurları evinin, eşinini, evlat sevgisinin herşeyin önüne geçiyormuş.

Ne çekeceksin ki bu adamı... Bence git... Arkana bile bakma. Pavyona gidiyormuş bir de. Elini avucunu konslara yedirir gelir. Başta bunu yapan sonra neler yapar...

Dusuncenize saygi duyuyorum lakin inancim geregi icki icen insanlardan pek haz etmem

Abarti degil soylediklerim benim yasam tarzmla sizinki apayri iki dunya esimle alkol alirdik demenize gore bu knuda asla taviz vermem icki nasil icilirse icilsin isterse icen.kisi etrafa zarar vermesn icki haramdir bunu bile bile birtek pavyona takili kalamam bn szin gbi oncelik icki zaten farkindaysanz icki icmeyen bir insan olsa o.pavyona zaten girmez yani.bosuna demedim ben icki.butun kotuluklerin anasidr diye .. Ayrica barlarin da pavyonlardan pek farki oldgnu.dusunmuyorum tabi bu benm fikrim

Tabi kocayı elde tutmak için gerekirse morlu kırmızılı ışıklar koyup pavyon ortamı oluşturacaksın. Adam yerini yadırgamasın. Aman elimizden kaçmasın. Sakın o bizim için çaba harcamasın. Evdeki 70 günlük bebek de loğusa kadın da kimin umrunda zaten. Kocanın gönlü hoş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…