Çok zayıfım :(

Önce doktora gitmelisin, hormonlarına ve kan değerlerine baktır.
Sonrasında diyetisyene gidersin ve hallolur.

Bir sürü insan kilo vermek için çabalıyor, seninle dalga geçenleri umursamamalısın, bunlar hep kıskançlık.
Dalga geçenlerin kiskandigini biliyorum aslında çok güzel bir kızım çok güzel bir yüzüm var ama ramazanda kilo da verince çok moralim bozuldu çirkin hissetmeye başladım. Teşekkür ederim

Kardeşimde aynı senin gibiydi küçükken onlarca doktora götürdük ama bir şey çıkmadı. Annem neler neler yaptı olmadı. Herkes hasta mı neyi var deyip duruyordu. Akışına bıraktık şimdi 21 yaşında ve kendi kendine kilo aldı. Tabi spor squat yaptı bebe bisküvisi süt içti her gece bunun dışında başka bir şey yapmadı. Ben yaşla ilgisi olduğunu düşüyorum. Ama sende spor squat yapıp düzenli bebe bisküvissi tüketebilirsin o çok besleyici

Canım bende kilo vermek için kusuyorum. Keşke miğdelermizi değiştirebilsek
Saçmalama öyle yapacak kilo veremezsin çok sağlıksız ve çok zararlı. Onun yerine spor uygulamasını indir spora başla. Düzenli yürüyüş ve sporla verirsin

İnşallah sizde sağlıklı bir şekilde zayiflarsiniz. Teşekkür ederim. Midem küçük olduğu için fazla yiyince direk bögürmeye başlıyorum fenalaşiyorum ama annemler anlamıyor çok zorluyorlar. Çok yiyince fenalaşiyorum ve uzaniyorum direk
Azar azar artır tatlım lokma lokma mesela azar azar önce aza alış sonra coca inşallah 💓

Sağlıklıysan, dinçsen üzülmene gerek yok.
Su kaybetmişsindir belki. Sen yine de ihmal etme bir doktora git.
Eminim çok güzel olduğunu, saçlarının yeni hali de ayrı bir hava katmıştır bence :)

Doktora git. İştah sorunun olduğunu söyle. Belki takviye falan verir. İştah açıcı destekler var. Kan değerlerine de baktırırsın.

Mutlaka diyetisyen kontrolünde beslen. Her hafta gitmek zorunda da değilsin. Sağlıklı beslenme konusunda sana yol gösterir. Kilo alıcam diye şekerli, katkılı gıdalar tüketme sakın. Uzun vadede daha çok zararı dokunur. Evde yapabileceğin egzersizleri dene mutlaka. Kardiyo dan ziyade çeşitli kas gruplarını çalıştıracak egzersizleri yap.

Üzülme ayrıca. Hayatta çok daha büyük sorunlar var. Allah başka dert vermesin inşallah.

Derdim şu ki ben aşırı zayıfım. Aklınıza normal zayıf insanlar gelmesin. Ben çok çok zayıfım. 16 yaşımdayım boyum yaklaşık 1.58 ve 33 kiloyum... Çocukluğumdan beri böyle olan birşey bu hep en zayıf çocuk bendim itildim kakildim her gören kişiden yaaaaa ne kadar zayifsinnnn lafı duymaktan yoruldum. Artik kendimi çok çirkin hissediyorum bir ara o kadar takmiştim ki kat kat külotlu çorap giyiyordu yazın ortasında bile. Pantolonlar olmuyor her şey belimden düşüyor. Oruç tuttum bu ay 2 kilo vermişim dun nasıl moralim bozuldu. Yiyemiyorum hiç iştahim yok kuş kadar yiyorum. Etli yemeklerden çok hoşlanmiyorum mesela tiksiniyorum. Kilo almaya çalıştığım zaman mesela oturup baya yiyorum hirslaniyorum sonra pes ediyorum ayna karşısina geciyorum nedense normal geliyorum sanki hiç zayıf değilim. Cok zayif kisilerin fotograflarina bakinca sanki onlar da kilolu sorunumuz yokmus gibi geliyor. Bazı kıyafetler çok yakışıyor iyiki zayıfım diyorum ama bazı şeyler de hiç. Ve çok güçsüzüm okulumdakiler dalga geçiyor. Kilo almak için ne gibi önerileriniz var? Lütfen artık alayım. :KK42:
bunu bir uzman eşliğinde yap muhakkak diyetisyene git.bi de cicibebe tavsiye ederim.akşamları yatmadan bi kase ye , kilo almak isteyenler yapar bunu.içine 1 yemek kaşığı pekmez de koy.balık yağı hapı da al

Bende zayifim. Ama sen fazla zayifmissin.
Hemen bir doktora görün belki bir rahatsizligin vardir.
Yoksa, seni diyetisyene yönlendirir.

Kalorisi yüksek gidalar tüketmelisin. Findik fistik her ögünden sonra mesela vs.. bunlari arastirmak ve kendine göre bir program yapmak zor geliyorsa diyetisyen yapiyor senin icin.
Birde instagramda olsun veya baska sosyal platformlarda yemek tariflerini izle veya resimlerine bak.. cok güzel tarifler sunumlar var ki insan baktikca istahi aciliyor :KK36:

Zorla kilo almayi odaklanmamani tavsiye ederim. Daha cok yemegi kendine sevdirmelisin.

Salatalık ve hurma ye peygamber efendimiz tavsiyelerinin bulunduğu sahabelerin uyguladığı yontemler vardı in kitabul şifa diye bir kitap orda kilo almak isteyen salatalık ve hurma yesin diyordu

Bende zayifim. Ama sen fazla zayifmissin.
Hemen bir doktora görün belki bir rahatsizligin vardir.
Yoksa, seni diyetisyene yönlendirir.

Kalorisi yüksek gidalar tüketmelisin. Findik fistik her ögünden sonra mesela vs.. bunlari arastirmak ve kendine göre bir program yapmak zor geliyorsa diyetisyen yapiyor senin icin.
Birde instagramda olsun veya baska sosyal platformlarda yemek tariflerini izle veya resimlerine bak.. cok güzel tarifler sunumlar var ki insan baktikca istahi aciliyor :KK36:

Zorla kilo almayi odaklanmamani tavsiye ederim. Daha cok yemegi kendine sevdirmelisin.
Evet teşekkür ederim. Çünkü ben resmen yemek yemeyi sevmiyorum. Annem hatirlatmasa unuturum bir gün boyunca acikmiyorum bile fazla 😐💕

Seni çok iyi anlıyorum liseye giderken biri bana bacaklara bak kraker gibi dediği için üst üste iki kalın çorap giyip üstüne normal çorap giyerdim bacaklarım kalın görünsün diye. Üstüme oturan kıyafetleri genelde çocuk reyonundan alırdım.1.55 boyundayım bende biara 35 kiloya kadar düştüm sonra 40 kilo oldum ideal kilom 45 ne yapsam olmadı diyetisyene gittim boyun kısa zaten kilo alıp napcan dedi. Şimdi hamileyim anca öyle kilo aldım biraz tartıya inananamıyorum

Önce doktora gidip tahlil yaptırmalısın kilo almama nedenin neler öğrenmelisin. Sorun yoksa psikiyatristler kilo almak için düşük dozda antidepresenlar yazıyor. Kulağa hoş gelmeyebilir ama ben o şekilde kilo almıştım. Kilo almama sebebim psikolojikti. Ben 45 kiloydum. Stresten üzüntüden alamıyordum. Zaten belli bir yaştan sonra da düzene giriyor. Şu an istediğim kilodayım. Diyestisyene de gidebilirsin tabi.

Back
X