Aha bu ben :)) yıllarca 159 boya 39 kiloda kaldım. Üniversiteye geçtim değişmedi is hayatına geçtim değişmedi. Diiyetisyene giderek 42 kiloya ulasabildim. Sonra da pes ettim. Kendimi zayıf kabullendim. Unutma ki genetik faktörü çok büyük. Senin iştahını açan veya kapatan durumları iyi gözlemle. Muhtemelen psikolojiktir. Aa ne zayifsin dediklerinde moralin daha cokuyordur ve hic yemek yemek istemiyorsundur. Bizim toplumumuz zayif insanlara acimasiz. Et yemek zorunda değilsin vegan vejetaryen olup normal kiloda çok insan var. Sana önerim kendi kendini motive etmeyi öğrenmen ve bir diiyetisyene gitmen. Gidemiyorsan da yemek yeme disiplinini oluşturman. Ben diiyetisyene gittiğimde sık sık ve az yiyordum. Mesela sabah 8.15 de bir tatli kasigi krem fistik yaliyordum. 8.45 gibi 2 dilim ekmegin arasina krem peynir suruyordum. 9 gibi bir meyve suyu iciyordum. Yani kahvaltiyi bile 3 e bolmustu. Sofraya oturdugun zaman ille de tabak tabak yemek yemeyi bekleme, miden kucuk cunku. Bak ben hamileyim 29 yasindayim hala 42 kiloyum muhtemelen 50 ile doğuma girer, dogumdan sonra yine eski halime dönerim. :)))