Derdim şu ki ben aşırı zayıfım. Aklınıza normal zayıf insanlar gelmesin. Ben çok çok zayıfım. 16 yaşımdayım boyum yaklaşık 1.58 ve 33 kiloyum... Çocukluğumdan beri böyle olan birşey bu hep en zayıf çocuk bendim itildim kakildim her gören kişiden yaaaaa ne kadar zayifsinnnn lafı duymaktan yoruldum. Artik kendimi çok çirkin hissediyorum bir ara o kadar takmiştim ki kat kat külotlu çorap giyiyordu yazın ortasında bile. Pantolonlar olmuyor her şey belimden düşüyor. Oruç tuttum bu ay 2 kilo vermişim dun nasıl moralim bozuldu. Yiyemiyorum hiç iştahim yok kuş kadar yiyorum. Etli yemeklerden çok hoşlanmiyorum mesela tiksiniyorum. Kilo almaya çalıştığım zaman mesela oturup baya yiyorum hirslaniyorum sonra pes ediyorum ayna karşısina geciyorum nedense normal geliyorum sanki hiç zayıf değilim. Cok zayif kisilerin fotograflarina bakinca sanki onlar da kilolu sorunumuz yokmus gibi geliyor. Bazı kıyafetler çok yakışıyor iyiki zayıfım diyorum ama bazı şeyler de hiç. Ve çok güçsüzüm okulumdakiler dalga geçiyor. Kilo almak için ne gibi önerileriniz var? Lütfen artık alayım.