Çok zayıfım :(

Derdim şu ki ben aşırı zayıfım. Aklınıza normal zayıf insanlar gelmesin. Ben çok çok zayıfım. 16 yaşımdayım boyum yaklaşık 1.58 ve 33 kiloyum... Çocukluğumdan beri böyle olan birşey bu hep en zayıf çocuk bendim itildim kakildim her gören kişiden yaaaaa ne kadar zayifsinnnn lafı duymaktan yoruldum. Artik kendimi çok çirkin hissediyorum bir ara o kadar takmiştim ki kat kat külotlu çorap giyiyordu yazın ortasında bile. Pantolonlar olmuyor her şey belimden düşüyor. Oruç tuttum bu ay 2 kilo vermişim dun nasıl moralim bozuldu. Yiyemiyorum hiç iştahim yok kuş kadar yiyorum. Etli yemeklerden çok hoşlanmiyorum mesela tiksiniyorum. Kilo almaya çalıştığım zaman mesela oturup baya yiyorum hirslaniyorum sonra pes ediyorum ayna karşısina geciyorum nedense normal geliyorum sanki hiç zayıf değilim. Cok zayif kisilerin fotograflarina bakinca sanki onlar da kilolu sorunumuz yokmus gibi geliyor. Bazı kıyafetler çok yakışıyor iyiki zayıfım diyorum ama bazı şeyler de hiç. Ve çok güçsüzüm okulumdakiler dalga geçiyor. Kilo almak için ne gibi önerileriniz var? Lütfen artık alayım. :KK42:
Ay kiyamam canim ya abkacim hic kafana takma ben bende senin yaşında 33 kilo bile değildim 20 yaşında 39 kilo anca olmuştum sonra evlendim 43 oldum çocuklarım oldu 55 oldum üzülme tadını çıkar kimseyi kafana takma yasin ilerledikçe kilo alırsın boşver milleti

Derdim şu ki ben aşırı zayıfım. Aklınıza normal zayıf insanlar gelmesin. Ben çok çok zayıfım. 16 yaşımdayım boyum yaklaşık 1.58 ve 33 kiloyum... Çocukluğumdan beri böyle olan birşey bu hep en zayıf çocuk bendim itildim kakildim her gören kişiden yaaaaa ne kadar zayifsinnnn lafı duymaktan yoruldum. Artik kendimi çok çirkin hissediyorum bir ara o kadar takmiştim ki kat kat külotlu çorap giyiyordu yazın ortasında bile. Pantolonlar olmuyor her şey belimden düşüyor. Oruç tuttum bu ay 2 kilo vermişim dun nasıl moralim bozuldu. Yiyemiyorum hiç iştahim yok kuş kadar yiyorum. Etli yemeklerden çok hoşlanmiyorum mesela tiksiniyorum. Kilo almaya çalıştığım zaman mesela oturup baya yiyorum hirslaniyorum sonra pes ediyorum ayna karşısina geciyorum nedense normal geliyorum sanki hiç zayıf değilim. Cok zayif kisilerin fotograflarina bakinca sanki onlar da kilolu sorunumuz yokmus gibi geliyor. Bazı kıyafetler çok yakışıyor iyiki zayıfım diyorum ama bazı şeyler de hiç. Ve çok güçsüzüm okulumdakiler dalga geçiyor. Kilo almak için ne gibi önerileriniz var? Lütfen artık alayım. :KK42:
aşşırı zayıflamış bunu birden fazla yaşamış biri olarak soyluyorum kiii acıkmaya başladığımda hemen yemiştim her öğün yedim yedim yedim midem yavaş yavaş büyüdü ağlamak üzere olduğumu hatırlıyorum yerken pes etme ,kilo vermek zor ama kilo almaya çalışmakla mukayese edilemez ,özetle yiyeceksin başka bir sağlık sorunun yoksa aa ama yerken sağlıksız şeyler yememeye çalış

Öncelikle canım orayı burayı okuyup olup olmadık şeyler yeme. Ama gerçekten çok zayıfmışsın diyetisyene biri olarak şunu söyleyim bende 1.58 dim kilo 38 di ama ben önceden 48 dim nasıl verdim bilmiyorum ama erkek ardaşm vardı şuan gerçi kocam :) hep msjlaşıodk konuşuyodk yemeğe fırsatım olmuyoduki 10 yıl öncesi tabi bu.annem çok kızıyodu yemek saati yeter die sonra ozamnlar eşim bana dediki çok zayıf görünüyosun karsıdan tabi herkes diyodu ama eşimin demesini daha taktım diyetisyene gittim.Allahımm bana bi liste verdi bunee dedim üç öğün iki ara öğün akşamda mutlaka sütlü tatlı gece uyumadan süt 6 adet yanında bebe bisküvi demişti ama fınfklar cevizler tahinler pekmezler ekmekle birlikde kuşluk ara öğünler vardı.asitli içecek yasak gece en geç 11 de uyumak sabahta 10 da kahvaltı en geç bunlarda çok önemli.ilk önce tahlil veriyo tabiki çünkü bazı guatrlar hormonlar zayıf tutuyo .son olarak şunu diyim ilk 10 gün 5 kilo almıştım azimli ol git listeye mutla uy ilk hafta çok zorlancaksın kusabilirsin ishal olabilirsin yediklerinden dolayı mide biraz Ir kaldırcak alışcak ama alışıyosun emin ol.

Senden 9 yaş büyüğüm ve 40 kiloyum ben de ara ara kafama takıyorum ama sağlıklıyım boşver etrafı duymamaya çalış ve sakın sağlıksız beslenme kilo almak için salgın geçsin bi doktora görün bakalım ben diyetisyene gitmedim ama kan değerlerime baktırmıştım bir sorun yok dedi doktor. Sen de git bakalım ama kilo alamazsan da bunu fazla kafana takma sağlıklı olmaya bak :)

Seni çok iyi anlıyorum liseye giderken biri bana bacaklara bak kraker gibi dediği için üst üste iki kalın çorap giyip üstüne normal çorap giyerdim bacaklarım kalın görünsün diye. Üstüme oturan kıyafetleri genelde çocuk reyonundan alırdım.1.55 boyundayım bende biara 35 kiloya kadar düştüm sonra 40 kilo oldum ideal kilom 45 ne yapsam olmadı diyetisyene gittim boyun kısa zaten kilo alıp napcan dedi. Şimdi hamileyim anca öyle kilo aldım biraz tartıya inananamıyorum
Ya aynen bana da her gün diyorlar kraker yada arkamdan fısıltıları duyuyorum. Takmiyor gibi yapıyorum ama baya takıyorum artık. Cici bebe falan deneyecegim inşallah alirim, teşekkür ederim

Önce doktora gidip tahlil yaptırmalısın kilo almama nedenin neler öğrenmelisin. Sorun yoksa psikiyatristler kilo almak için düşük dozda antidepresenlar yazıyor. Kulağa hoş gelmeyebilir ama ben o şekilde kilo almıştım. Kilo almama sebebim psikolojikti. Ben 45 kiloydum. Stresten üzüntüden alamıyordum. Zaten belli bir yaştan sonra da düzene giriyor. Şu an istediğim kilodayım. Diyestisyene de gidebilirsin tabi.
Tamam teşekkür ederim. Epilepsi hapı kullaniyordum hasta olduğum için normalde çok kilo yapan bir hapmis bende hic yapmadı.

Öncelikle canım orayı burayı okuyup olup olmadık şeyler yeme. Ama gerçekten çok zayıfmışsın diyetisyene biri olarak şunu söyleyim bende 1.58 dim kilo 38 di ama ben önceden 48 dim nasıl verdim bilmiyorum ama erkek ardaşm vardı şuan gerçi kocam :) hep msjlaşıodk konuşuyodk yemeğe fırsatım olmuyoduki 10 yıl öncesi tabi bu.annem çok kızıyodu yemek saati yeter die sonra ozamnlar eşim bana dediki çok zayıf görünüyosun karsıdan tabi herkes diyodu ama eşimin demesini daha taktım diyetisyene gittim.Allahımm bana bi liste verdi bunee dedim üç öğün iki ara öğün akşamda mutlaka sütlü tatlı gece uyumadan süt 6 adet yanında bebe bisküvi demişti ama fınfklar cevizler tahinler pekmezler ekmekle birlikde kuşluk ara öğünler vardı.asitli içecek yasak gece en geç 11 de uyumak sabahta 10 da kahvaltı en geç bunlarda çok önemli.ilk önce tahlil veriyo tabiki çünkü bazı guatrlar hormonlar zayıf tutuyo .son olarak şunu diyim ilk 10 gün 5 kilo almıştım azimli ol git listeye mutla uy ilk hafta çok zorlancaksın kusabilirsin ishal olabilirsin yediklerinden dolayı mide biraz Ir kaldırcak alışcak ama alışıyosun emin ol.
Cok teşekkür ederim gideceğim şu karantina günlerinde de cici bebe denetim inşallah pes etmeden alacağım.

Senden 9 yaş büyüğüm ve 40 kiloyum ben de ara ara kafama takıyorum ama sağlıklıyım boşver etrafı duymamaya çalış ve sakın sağlıksız beslenme kilo almak için salgın geçsin bi doktora görün bakalım ben diyetisyene gitmedim ama kan değerlerime baktırmıştım bir sorun yok dedi doktor. Sen de git bakalım ama kilo alamazsan da bunu fazla kafana takma sağlıklı olmaya bak :)
Tamam teşekkür ederim 💓

Benim de bi 4-5 kilo eksiğim var. Diyetisyene gittigimde de verdiği listede cok ekstrem şeyler yoktu. Ben de artık çevremin çok zayifsin kilo al ekmek ye neden bu kadar zayifsin yüzün küçücük demesinden ailemin yemek ye diye baskısından cocuk gibi lokmalarimi sayip zorla yedirmelerinden dilayı yemek yemekten soğudum belki sizin de öyle olduğu için istahiniz kesilmiştir yoksa normal bir insan iştahsizlik yaşamaz.Mesela ben 2 öğün yiyordum diyetisyen 6 öğün yazdı. 3 ana 3 ara öğün kahvaltıda 3 zeytin yiyorsan 5 e çıkar 2 dilim oeynir yiyorsan 4 e çıkar gibi.. Akşam yemeklerinde ana yemeği ve yan yemeği ayri ayri yemeye calisinca gözünde büyür mesela nohut ve pilavi ayri yemektense ayni tabakta ye daha çabuk biter. Herbalife gibi saçma sapan şeylere yönelme. Mesela ara öğünde elma üzerine sekersiz fistik ezmesi sürüp üzerine de yulaf ezmesi dökmek hem sağlıklı hem kalorili. Ara öğünlerde gene süt+kuru yemiş.

Bende 28 im 45 kilo ile hamile kaldım suan 54 üm. Ve boyun 167. Hamilelik dahi kilo aldıramadı. 6 7 hafta sonra doğum var şaka gibi. Bazen olmayınca olmuyor bazı şeyler.

Bende 28 im 45 kilo ile hamile kaldım suan 54 üm. Ve boyun 167. Hamilelik dahi kilo aldıramadı. 6 7 hafta sonra doğum var şaka gibi. Bazen olmayınca olmuyor bazı şeyler.
Ben de sizin gibi olurum muhtemelen çocukluğumdan beri böyleyim hiç kilo almadım.
Allah bağışlasın yavrunuzu :)

Ben de sizin gibi olurum muhtemelen çocukluğumdan beri böyleyim hiç kilo almadım.
Allah bağışlasın yavrunuzu :)
Amin cok teşekkür ederim 💞 bende çocukluğumdan beri böyleyim. Hayatımda ilk defa 50 kiloyu geçtim. Diz.kapaklarim çıkıktı oralar dolmuş biraz seviniyorum aynaya bakınca:) ama iman tahtası denen yer varya hani hala kemiklerim.belirgin. biraz da üst bacaklarım dolmuş. :) ama bu sevincim 1 buçuk ay sonra bitecek olduğu gibi gidecek bu kilolar ona üzülüyorum 😁😁

Amin cok teşekkür ederim 💞 bende çocukluğumdan beri böyleyim. Hayatımda ilk defa 50 kiloyu geçtim. Diz.kapaklarim çıkıktı oralar dolmuş biraz seviniyorum aynaya bakınca:) ama iman tahtası denen yer varya hani hala kemiklerim.belirgin. biraz da üst bacaklarım dolmuş. :) ama bu sevincim 1 buçuk ay sonra bitecek olduğu gibi gidecek bu kilolar ona üzülüyorum 😁😁
Ben de bi yerlerim azcık dolsa seviniyorum ya ama bünye meselesi demekki konu sahibi kardeşim bak olmayınca olmuyor sen yine doktora danış ama bence ilk olarak kendinle barış ☺️

Ben de bi yerlerim azcık dolsa seviniyorum ya ama bünye meselesi demekki konu sahibi kardeşim bak olmayınca olmuyor sen yine doktora danış ama bence ilk olarak kendinle barış ☺
Ben diyetisyen e de gittim hikayeeee. O kadar yemeği bizim gibi insanlar yiyemez. Ye se de sebat edemez bu diyette. Ben dayanamamis bırakmıştım kendimizle barışmak eniyisi 😂😂

İstah açıcı ilaçlar olurdu bir aralar
mutlaka hala vardır
doktor kontrolünde onlar işe yarayabilir
Cocukken zayifligimdan şikayetçi olan annem doktordan istemişti
İlaç iştahımı öyle bir açtı ki yediğim yemeğin yemek borumdan indiği gibi kaldığını hissettim
Gece de ranzadan aşağı kusmustum
guzel bir hatiraydi

45 yasina kadar ben de senin gibi cok zayiftim. Kilo alamiyordum. Cok yiyemiyordum. Cok yesem kusmak geliyordu icimden. Bir gun ben de kilo veremiyorum diye diyet sohbetlerine katilacak miyim diyordum. 45 yasindan sonra metabolizma yavasliyor ve yavas yavas kilo aliyorsun. Ve evet simdi fazla kilolarimdan sikayatciyim. Eski kiloma donemesem de fazla olan 5 kilomu bile veremiyorum. Annem derdi inanmazdim. Ne hissettigini cok iyi anliyorum. Sanirim bir uzman yardimi alman gerekiyor. Yardimci olamadigim icin uzgunum. Sevgiyle kal.

Cok teşekkür ederim gideceğim şu karantina günlerinde de cici bebe denetim inşallah pes etmeden alacağım.
Mutlaka git sakın pes etme gerçekten liste çok işe yarıyo üstelik diyetisyenim bana kas yapıcı şeyler yediriyodu ki kaslar çabuk erimez derdi.bianda aldm ama belirli süre sonra alamadım gitmedim 43te kaldı kilom ama sen mutlaka devam et çünkü 33 kilosun ve aynı boydayız en az 45 olmalısın.o 43 kiloyla evlendim 2 çocuk yaptım ve 46-47 gidip gelio birazda yapı genetik hamileliğim de bile aldığm kilo 8 kiloydu oda gitti.

Back
X