Corona testi yaptıramamak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun sizede.. Sevindim sizlerin aynı durumu yaşamamasına..

İnanamıyorum, çok geçmiş olsun dilerim hemen atlatırsınız..

Teşekkür ederim..
Birde hangi ilin ilçesindeyseniz oranın ilçe sağlık birimini arayın yada sağlık müdürlüğünü arayın onlar yönlendirir yada 112 yi arayıp korona belirtiniz olduğunu hastaneye gidecek vasıtanız olmadığını çok kötü olduğunuzu söyleyin

Eşim evdeyken bunu da denerim o zaman tşekkür ederim..

Avrupa'daki durumlarida gördük malesef.
Onlar en azından bir dönem halkı evde tutup ile göndermemek adına ekonomi paketi oluştırdular halkın maddi gücü için. Bizim gibi işe-okula gidip bulaş riskini artırmadılar.

Onlar en azından bir dönem halkı evde tutup ile göndermemek adına ekonomi paketi oluştırdular halkın maddi gücü için. Bizim gibi işe-okula gidip bulaş riskini artırmadılar.
okullar yüzyüze eğitime açılsın diye yırtınan veliler var k.k de ne tartışmalar çıktı bu konuda.eğitim mi can mı ben yüzde yüz can derim

Pandemiden oncede paran yoksa öl idi zaten. Bir sey degismedi. Üzüldüm sizin adiniza. Umarim.basit bir usutmedir. Toparlarsiniz biran once.
özel hastaneye her hafta gitmek zorunda olan bir hasta olarak ben de şiakyetçiyim bu aralar özelelrde ki yoğunluktan devlet hastaneleri çok aciller dışında tedavileri kapattı herkes mecburen özelleri doldurdu.hem o hastalar mağdur hem de ağır hastalıkları olan bizim gibi özel hastanelerin devamlı hastaları mağdur doktorlar da bezgin ve yorgun doğal olarak

Evet ama test yaptırmak istemek hakkımız bence. Sonuçta ailemi riske atmak istemiyorum. Eşim e geçse o işe gidiyor, oradaki insanlar riske atmak istemiyorum. Bunu da testle anlayabilirim bir tek.
Geçmiş olsun, yanlış konuya yazmışım yorumu, kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Benim bugün randevum vardı beyin ve sinirden. Ama korktum iptal ettim. Benim gibi erteleyenlerin de yığıldığı zamanlar gelecek, o yoğunluk pandemi bitse bile bir süre azalmayacak sanki.

Gözlerim dolu dolu okudum, çocukla böyle bir dönemde otobüs, hastane derken perişan olmuşsunuz, nasıl böyle çaresiz bırakırlar vatandaşı, evinize kadar gelip size test yapmaları gerekir hâlbuki, zaten bir sürü sıralamışsınız belirtileri, pozitif olmasanız bile şu halde otobüslerde hastane sıralarında daha da yorulmuş, halsiz düşmüşsünüzdür. İnsan olarak hiç değerimiz olmaması, canımıza kıymet verilmemesi çok üzücü. Allah yardımcınız olsun, inşallah hasta değilsinizdir.

Çok geçmiş olsun , muhtemelen pozitifsiniz ben de yeni atlattım aynı semptomlar ..
Eczaneden ağrı kesici ateş düşürücü alın rahatlatır, kronik rahatsızlığınız yoksa bir şekilde atlatılıyor moralinizi yüksek tutun, ve izole olun .. çocuklar da ağır olmuyor hatta semptomsuz bile geçirenler var ..

Eczane direk ilaç veriyor mu eğer kişi corona süphelisiyse?
Eczaneden aldığınız ilaç neydi?? Korınayı rahatlabilmesine sevindim

Haklısınız o testler genelde bürokratlara,saray çalışanlarına ayda 7 kez falan yapılıyor. Yetmemesi gayet normal. Araştırın biraz.
Ben bebeğimle ilgilenmekten evde tv açamyorm elme teli aldığım zman da buraya baknp çkyorm szin araştrmalarınızdan faydalanıyoruz efenim.. sanki birşey dedin açklanan verileri öyle ya da böyle söylemek suç heralde bu sitede.. hemen saldırı araştırın falan.. bilmiyor olmak suç mu ? Öğrendik işte sayenizde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…