Corona testi yaptıramamak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklı mecbur biniyor insanlar. Yoksa en başta kendi sağlığı için binmez o toğlu taşımaya.

Yakın zamanda bir tanıdık korona çıktı.Günlerdir ne gelen varmış ne giden ne de arayan. Pek çok şeyin göstermelik olduğunu düşünüyorum ya da devlet saldı.
Babam pozitif annem aynı evdeki ablam negatif hergun arıyorlar durumlarını soruyorlar hem il sağlıktan hemde sağlık ocağından

Çok geçmiş olsun sizlerede, Allah kimseye vermesin ne diyeylim..

Bilgi için teşekkür edeirm hafta sonuna kadar çıkamam artık mecbur eşimin evde olmasını bekleyeceğim.. Çocuğa bakması için. Şöyle ki birde eşimin iş arkadaşı pozitif olduğu için 10 gün önce karantinaya girdi, işyerinde iki kişiler ve izin alamıyor yoksa hemen izin alırdı bende giderdim doktora.

Arkadşlarım erkek arkadaşım doktor ben bile cesaret edip yaptıramıyorum değilsem bile günde 200 kişinin test için gittiği yere gitmeye.
Umarım üşütmüssünüzdür.

Dün komşudan araba almadan aradım ama maalesef en yakın sağlık kurluşuna gidebilirsiniz dediler.

Şehir hastanesi, 29 mayıs devlet hastanesi, sami ulus ve gazi yi biliyorum. Ama ben hepsine gidemedim 29 mayıs ve şehir hastanesine gittim.
Dışkapı’da da yapılıyor . Dün bir öğretmen arkadaşım yaptırmaya gitmiş gece gelin demişler 01:30 da gitmiş hastane boşken yaptırmış .

Diskapi gazı gata sanatoryum buralarda yapıyor test ama zorla.. Film çekiyorlar ama sanatoryum da çok sırada olmuyor acile mi gitseniz
Acile gitmiştim aslında dün akşam. Bugün de şehir hastanesinin aciline gittim ama enfeksiyon polikliniğine gönderdi mesai bitmedi diye. 29 mayıs ın da aciline gittim. dediğinz hastaneleri arayaağım.

Arkadşlarım erkek arkadaşım doktor ben bile cesaret edip yaptıramıyorum değilsem bile günde 200 kişinin test için gittiği yere gitmeye.
Umarım üşütmüssünüzdür.
Kesinlikle öyle. Umarım tek temennim o
Hele benim yaşadığım ilde mecbur kaldım acile gittim. Ne ateş ölçümü var, ne maske kontrolü, ne sosyal mesafe. Çalışanların bile umrunda değildi.

Türkiye de yaşasaydınız bu yorumu yapmazdınız.. sevgiler..

Çocuğunuzu hastaneye götürmek çok yanlış olmuş. Maalesef vakalar arttığı için durum bu şekilde. Test kitleri çabuk tükeniyor. Vaka yoğunluğu olmayan şehirlerde kovid şüphelilerini 112 naklediyor ancak acilde yine 5-6 saat beklemek zorunda kalıyorsunuz. Uzun süre çocuğunuza bakacak birini bulup hastaneye tekrar başvurmalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…