- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Kitapgurusu
-
Bence herkes çoktan sürü bağışıklığı kazandı bile... Açıkçası abartıldığı kadar bulaştığınıda düşünmüyorum...Bence bağışıklığı düşük insanlara bulaşıyor.Çünkü aynı ailede tek bir kişide olduğunu defalarca duydum.Hiçbir zaman hayatı kendime zehir etmedim kaygılanmadım son bir aya kadar aileme pek yaklaşmadım markete hala haftada on günde bir gidiyorum iki kez minibüse bindim yer veren oldu boş koltuk mesafe hak getire...
Allah yardımcınız olsun yok İstanbul'da değilim küçük bir şehirdeyim ben.ist damısnız, bende işe girmek istiyorum çünkü maddi olarak sıfırı tüketmek üzereyim..aama cesaretim yok o kadar kötü bi zamanımda vurduki bu virüs
Bulasmadigini nerden biliyorsnzya bu dediğim yanlış anlaşılmasın ama geçen arkadşaım görmüş bu tarlabaşına yakın bir yerde oturuyor , hayat kadınları yine yolarda doluymuş onlara bulaşmıyormu anlamadım ben bu işi kimi evden bir gün çıkar bulşaır kimi bu işi yapar bulaşmaz
Bulasmadigini nerden biliyorsnz
Vallahi ben de aynısını kendi ailem için düşünüyorum, sağlık bakanı bile bana oranla salmış olabilir.Bir sağlık bakanı bir bizim aile uyuyor kurallara... Çevreye bakarak söylüyorum
Kesinlikle öyle, herkes bir şekilde bu hastalığa yakalanacak diyor kiminle konuşsam ama yakalanacaksak da aldığımız tedbirlerle ne kadar geç yakalanırsak o kadar kâr, bu süre içinde tedavisi gelişir, aşısı bulunur, kim bilir Allah'ın izniyle belki de mutasyona uğrar ortadan kaybolur yahut insana zararı azalır, tedbiri elden bırakmamak lazım.Biz de normale dönmedik Dünya çapında bir salgın var, hastalanıp geçirenlerde daha sonra etkiler olacak mı ne olacak belli değil aşı yok, ilaç yok... Hele ki çoluk çocuk, yani henüz gelişimini tamamlamamış bedenler üzerindeki etkisi tamamen meçhul, veri havuzu yok. Daha bir yılını bile doldurmadı. Önlemlerimizi ilk günkü gibi devam ettiriyoruz. Ne AVM yüzü gördük ne bir şey. Allah var, şanslıyız, evden çalışıyoruz. Hayatımıza son 1 ayda eklenen tek şey sabah 6'da sahilde yürümek.
Genci, yaşlısı maske takma oranı çok çok az yaşadığım yerde, nadiren takanı görüyorum onlar da hep çenelerinde taşıyorlar. Bu şekilde nereye varacağız bakalım, hayrolsun inşallah.Daha çok düğün dernek, nişan ve cenaze toplanmalarından bir türlü azalmıyormuş. Bir de geçen mecburen dolmuşa bindim. Ergen yaş grubu hiç maske filan taktığı yok. Orta yaş ve üzeri genelde dikkatli. Taşıyıcı olanlar tehlikeli şuaralar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?