- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kitapgurusu
-
Merhaba hanımlar,
Covid-19 vakaları hâlâ bitmiş değil biliyorsunuz, malum yeni normal diye bir sürece de girdik. Fakat ben, eşim ve 2 çocuğum bu sürece adapte olamıyoruz.
Çevremdeki herkes sanki hiç böyle bir salgın olmamışcasına hayatına devam ediyor, tatillere, pikniklere gidiyorlar, şehir şehir geziyorlar, düğünler yapılıyor vs.
Biz 4 aydır market ve zorunlu haller dışında nadiren evden çıktık, o durumlarda da korka korka hallettik işimizi. Birkaç kez de kimsenin olmadığı yerlerde yürüyüş yaptık tüm kurallara riayet ederek.
Herkesin eski hayatına devam ettiğini gördükçe bu Corona bir bize mi var diye üzülüyorum çocuklarım için, çünkü bütün yazı parka bile çıkamadan evde geçiyorlar. Evde kaliteli zaman geçiriyoruz elimden geldiğince ama işte sosyalleşmenin yeri de ayrı.
Şimdi sizlere sormak istediğim ben yanlış mı yapıyorum? Sizler salgın yokmuş gibi eski hayatınıza dönebildiniz mi?
Eşim çalışıyor benimde gittiği fabrikada vaka çıkyor 20 /30 kişi birden karantinaya gidiyor eşim kronik kalp hastası ben hamileÇalışmak zorunda olduğunuz bir hayatınız olsa bakış açınız farklı olurdu. Marmaray'a bindikten sonra ben normalleştim
valla 2 ay eve kapandık o dönem evde olmak güzeldi ama bir süreden sonra sıkılmaya başladık heleki çocukları evde zapt etmek çok zor dışarı çıkma serbestisi gelince parka vs götürdüm hep gerekli hijyen önlemlerini alıp şu an yazlıkta tatil yapıyor bende işe başaldım 1 Haziran itibari ile ve her gün dışardayız mecburen. Market pazar avm pek gitmiyorum ihtiyaç yoksa ama pikniğe falan gittik insanlardan uzak Uludağa falan, haftasonları kızımın yanına gidiyorum ve sahile gidiyoruz güneşin ve denizin tadını çıkarıyoruz. Senelik tatilimizi de yapacağız.Merhaba hanımlar,
Covid-19 vakaları hâlâ bitmiş değil biliyorsunuz, malum yeni normal diye bir sürece de girdik. Fakat ben, eşim ve 2 çocuğum bu sürece adapte olamıyoruz.
Çevremdeki herkes sanki hiç böyle bir salgın olmamışcasına hayatına devam ediyor, tatillere, pikniklere gidiyorlar, şehir şehir geziyorlar, düğünler yapılıyor vs.
Biz 4 aydır market ve zorunlu haller dışında nadiren evden çıktık, o durumlarda da korka korka hallettik işimizi. Birkaç kez de kimsenin olmadığı yerlerde yürüyüş yaptık tüm kurallara riayet ederek.
Herkesin eski hayatına devam ettiğini gördükçe bu Corona bir bize mi var diye üzülüyorum çocuklarım için, çünkü bütün yazı parka bile çıkamadan evde geçiyorlar. Evde kaliteli zaman geçiriyoruz elimden geldiğince ama işte sosyalleşmenin yeri de ayrı.
Şimdi sizlere sormak istediğim ben yanlış mı yapıyorum? Sizler salgın yokmuş gibi eski hayatınıza dönebildiniz mi?
Değil mi? Eşim de hep gitti en yoğun dönemde yüreğimiz pır pırdı sanırım bizde o zaman normalleştikÇalışmak zorunda olduğunuz bir hayatınız olsa bakış açınız farklı olurdu. Marmaray'a bindikten sonra ben normalleştim
Eşim çalışıyor benimde gittiği fabrikada vaka çıkyor 20 /30 kişi birden karantinaya gidiyor eşim kronik kalp hastası ben hamileama dediğin gibi mecburiyetler olunca farklı oluyor
Değil mi? Eşim de hep gitti en yoğun dönemde yüreğimiz pır pırdı sanırım bizde o zaman normalleştik
Merhaba hanımlar,
İstanbul dayım çok şükür gidecek alanımız çok kalabalık da çok ama doğru yere gittiğin anda ve maskeliysen etrafında insan yoksa tehlikeyi ekarte edebiliyoruz örneğin sahile gidiyoruz masamız sandelyemizi bi ağacın altına açıyoruz ada ada insanlar dağılmış her sahil müsait değil tabii buna ama var sonuçta ben en tehlikeli yer olarak marketleri buluyorum mecburen de gidiyoruz insanlar kurallara hiç uymuyorKızlar bir de şunu düşünün; bilmiyorum nerede yaşıyorsunuz ama İstanbul nüfusu 14 milyon desek, günde 300 vaka çıkıyormuş. Artık biraz da Allah'ın takdiri bence. Yaz aylarını moral olarak rahat geçirelim çünkü kış aylarında stresimiz artabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?