- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Evet daha önceden ayarlamistim istanbulu ve hazir gelmisken görüselim misali oldu..Yurt disindaysan 3 kez bulusmak cok iyi 3 ay icinde.. sen mi geldin Turkiyeye?
Valla ben pek iyi elektrik almadim
Sen yurt disinda o Turkiyede.. yabanci damat heveslisi olmasin? Mesela ne is yapio ne mezunu?Evet daha önceden ayarlamistim istanbulu ve hazir gelmisken görüselim misali oldu..
Neden iyi elektrik alamadiniz ?
Evet o tür seyler aklimdan gecmiyor degil.. marka saatleri satan bir firmada calisiyor ama istanbul icin iyi maas almiyor. Ama bir insan sevmedigi birine sirf maddi aci menfaatinden dolayi bu kadar yakin davranir mi?:/Sen yurt disinda o Turkiyede.. yabanci damat heveslisi olmasin? Mesela ne is yapio ne mezunu?
İnternette mi tanıştınız,yaşıda küçük değil ki böyle tripler falan atması,acaba yurtdışına mı gelmek istiyor siz oraya götürürsünüz diye. Mi düşünüyor.Iliskimiz cok yeni 3 aylik .. uzak mesafe iliskisi yasiyoruz sevgilimle. Bu sirada 3 kere bulustuk ben yurt disinda yasiyorum o ise TR‘de.
Yüz yüze görüseli 1 ay olacak ve ben buraya döndügümden beri her gün görüntülü konusuyoruz ilk baslarda tuhaf gelse de bana bu durum alistim artik.. Severek konusuyorum ve iyi de anlasiyoruz.. kisa zaman icinde uyum patlamasi yasadigimizdan midir nedir cok alistik birbirimize ve seviyoruz valla :)
Ama artik beni düsündüren seyler oluyor.. Zirt pirt aramaya basladi sevgilim beni ve ben msjlassak olmaz mi diyince küsüyor. Ne bileyim bazen tipim kaymis oluyor, konusmak istemiyorum ve öyle de yüzü soluk karsisina cikmak istemiyorum. Gerci ciktim bugün ama tatli buluyor hep. Neremi tatli buluyor oda ayri bir konu tabi :)) Bugün mesela ders calisiyordum ve tak diye aradi özledim seni diye. Dedim ben hazir degilim görüntülü konusmaya diyince de iyi ya tamam ben de cok özledigim icin ariyayim seni demistim diye trip atiyor. Ters bisey diyince hemen yüzü soluyor yüzünü asiyor görüyorum ekranda.. sonra sacma sapan kavga ediyoruz biraz sustukan sonra özür diliyor.. cok üzerime düsüyor.. cok güzel iyi hos bunlar da hemen küsmesi yüzünü asmasi beni biraz üzüyor ya.. simdiden böyleyse acaba ilerde nolur? Ya da baslardayiz diye mi böyle? Cok özledigini cok sevdigini söyleyip duruyor.. bazen öylece bakiyor sessiz sessiz bana.. bazen de kitap okuruz birbirimize.. öpücük atar öyle iste tuhaf tipleriz evet.. Ben 25, o 28 yasinda ama evet daha cocuk gibiyiz :)
Ben mi abartiyorum yoksa o mu cok seviyor? Cok seviyor ondan böyle demi?:)
Haa yok o konuyu gecen acmistim burada ve gelmemem taraftariydi cogunluk :)Ciddi düşünüp de evlenip TR ye gelme gibi bir planınız yoktur umarım.
Cok safsin kizim valla bu adam seni cin gibi carpar demedi deme. Yakma hayatini cevrenden birini bul bence..Evet o tür seyler aklimdan gecmiyor degil.. marka saatleri satan bir firmada calisiyor ama istanbul icin iyi maas almiyor. Ama bir insan sevmedigi birine sirf maddi aci menfaatinden dolayi bu kadar yakin davranir mi?:/
Evet..İnternette mi tanıştınız,yaşıda küçük değil ki böyle tripler falan atması,acaba yurtdışına mı gelmek istiyor siz oraya götürürsünüz diye. Mi düşünüyor.
Evet öyle bir konu vardı sizin miydi onu hatırlamadım, eski mesajlara şimdi tekrar bakmadım ama ben oraya da sakın gelmeyin yazmıştım sanırımHaa yok o konuyu gecen acmistim burada ve gelmemem taraftariydi cogunluk :)
Cok safsin kizim valla bu adam seni cin gibi carpar demedi deme. Yakma hayatini cevrenden birini bul bence..
O kisi senmiydin? :) hatrladimHaa yok o konuyu gecen acmistim burada ve gelmemem taraftariydi cogunluk :)
HeheEvet öyle bir konu vardı sizin miydi onu hatırlamadım, eski mesajlara şimdi tekrar bakmadım ama ben oraya da sakın gelmeyin yazmıştım sanırım
Valla degmez:) sen gelsen ayri o gitse gene ayri.. ay bide ailesi surekli senden maddi destek bekleyecek durumlari yoksa..sende burda aglar konu acarsin bak..
Valla degmez:) sen gelsen ayri o gitse gene ayri.. ay bide ailesi surekli senden maddi destek bekleyecek durumlari yoksa..sende burda aglar konu acarsin bak..
Gösterebilir tabi şimdi eski konuna baktım brüt 3500 alıyormuş sevgilin istanbul da yaşam diye sormuşsun brüt 3500 neti 2600 yada yukarısına gelir en fazla 2700 olsun hadi istanbul da kısa bir süre yaşadım çok pahalı bir şehir benim memleketime göre,geçinmek zor olur,hem nette tanışmışsın hadi evli çıkarsa yada sevgilisi var ise sizinlede yurtdışı için görüşüyorsa ne olacak.Evet..
Ama sizce sirf o yüzden yani yurt disi icin mi bu kadar ilgi gösteriyor?
Sende onun mantigiba uyuyosundur eminim :) ne diyelim ben seni uyarayimda:)Aci gercekler
Of bilmiyorum ama gönlüme gözüme mantigima uyuyor smdilik kendisi..:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?