tamamdır 14. takımdayım tşk.lercnm benim 14.takıma gelebilirsin
selam canım 12.takıma gelebılırsın cok eglencelı bı takım olduk masallah
Kizlar mrb. Uzun zamandir kilolu biri olarak artik bu ise bi dur dedim. Boyum 1.75 kilom 87.4 . Guzel bur diyet listesiyle hizla hedefime ulasiyorum.bende bi guruba katilsam iyi olacak. Bol bol sohbetle daha zewkli hale gelecektr
Kizlar mrb. Uzun zamandir kilolu biri olarak artik bu ise bi dur dedim. Boyum 1.75 kilom 87.4 . Guzel bur diyet listesiyle hizla hedefime ulasiyorum.bende bi guruba katilsam iyi olacak. Bol bol sohbetle daha zewkli hale gelecektr
Merhabaa arkadaşlaaarBugüün sırf sizinle beraber yarışmak için kendime tartı aldım 18 yaşındayım boyum 174 kilom 78 hedefim ilk önce 70 ileriki zamanlarda 65 eğlenceli bir takımda hızlaa zayıflamak istiyoruum, beni de aranıza alır mısıınıızzz
selam kızlar ben 20 yasndayım boyum 170 kilo 120 bende bir takıma girmek istiyorum cnıma tak eeti artık
15 yaşındayım 173 boyunda 71 kiloyum geçen yaz 9 kilo verdim bu yazda inşallahvericem
azimliyim kararlıyım ve bol paylaşım yaparım diyorsanız hemen 14. takıma gelin kızlar....
kesinlikleee azimliyimve sürekli bilgisayar başındayım işim gereği takımınıza gelebiliriim
selam kızlar ben 20 yasndayım boyum 170 kilo 120 bende bir takıma girmek istiyorum cnıma tak eeti artık
14. takımada gelebilirsin.
bi üyeyi bi takım davet etmişse diğerinin davet etmesi pek alışılmış bi durum değil.
yapmamalıyız
kızlar selam.
yeni doğum yaptım ve sağlıklı bir şekilde zayıflamak için sizinle zayıflamak isterim.
menüleri buraya yazıcam için kaçamak yapamam en azından bana destek olacak ekip arıyorum.
boyum 170 cm ve kilom 93
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?