acemilik canım....hoşgör:18:....mattikacım nasılsın canım....
iyiyim canım sen nasılsın
3-5 kişiyiz takımda canlandırmaya çalışıyoruz. aslında sen takım açmak yerine bizim takımı ele alsan olurdu
ya da biz toptan size gelelim
ama takım sayısını azaltmak da iyi olmaz:44:
bi üyeyi bi takım davet etmişse diğerinin davet etmesi pek alışılmış bi durum değil.
yapmamalıyız
güzel bir şekilde kilo alırım heralde teşekkürler :)
15 yaşındayım 173 boyunda 71 kiloyum geçen yaz 9 kilo verdim bu yazda inşallahvericem
Kizlar merhaba.
Daha once cuma yarismalarinda 7 kg verdim ve sabitledim. Evlilik is guc derken uzerine yine kilo vermeye zmanim olmadi. Simdi 65 kiloyum 52 olmayi hedefliyorum bir guzel :) grubumu utandirmam hic :)) ama umitsiz karamsar bir grup degil neseli azimli bir grupta olursam daha keyifli oluyor kilo vermek :) bu arada ypgun calistigim ocin gun icinde ancK 1 kez bldirim icin gireblyrm.gercekten zMn bulBildgmde hemen griyorum ztn. bunu kabul edecek bir grup varsa beni aliiinn :)
Kizlar merhaba.
Daha once cuma yarismalarinda 7 kg verdim ve sabitledim. Evlilik is guc derken uzerine yine kilo vermeye zmanim olmadi. Simdi 65 kiloyum 52 olmayi hedefliyorum bir guzel :) grubumu utandirmam hic :)) ama umitsiz karamsar bir grup degil neseli azimli bir grupta olursam daha keyifli oluyor kilo vermek :) bu arada ypgun calistigim ocin gun icinde ancK 1 kez bldirim icin gireblyrm.gercekten zMn bulBildgmde hemen griyorum ztn. bunu kabul edecek bir grup varsa beni aliiinn :)
12 takıma bekelrıssssssss
canım merhaba 14. takımda yerimiz var ....ama paylaşım konusu sıkıntılı geldi bana biraz.....en az 5 mesaj zorunluluğu var biliyorsun takımlarda....
Allah iyiliğinizi versin sizin emiAynı anda çağırmışsınız. Bakalım kimi tercih edecek ama sanki ilk 12. takım çağırmış gibi olmuş. Onun mesajı önce çıkmış.
Allah iyiliğinizi versin sizin emiAynı anda çağırmışsınız. Bakalım kimi tercih edecek ama sanki ilk 12. takım çağırmış gibi olmuş. Onun mesajı önce çıkmış.
salıse farkıyla sanırım ben once yazmısım hehehehe
ama payalsım konusu cok sıkıntılı bı gelsınde bakalım
şimcik şöyle oldu kızlar
ben sayfaya geldiğimde kimse yoktu:103:
ben cevap yazmadan önce ''beğen''i de işaretlemiştim cevap yazıyorum diyeama benim cevap biraz uzun olunca sonuç ortada
artık secım arkadasınn hangı takıma gırerse gırsın sorun deıl 14.takım kaptanıda cok seker
Kizlar hemen yazmissiniz cok tesekkur ederim cok tatlisiniz :) ben dusn hicbir grubu bilmiyorum o yuzden secim yapmak gibi bir durumum soz konusu degil ama yazisi ilk dusen 12. Takim olmus galiba o yuzden 12. Takim yeni uyesi oluyorum gLibA :) bu arada 5 mj konusunda bir sknti yok gun icinde 5 mj atablrm ama 1 yada 2 kez girip atabilirim surekli takip edip surekli gun icinde girebilmem mumkjn degil. Ama elbet her gun takima girip en az 5 mj atarim dye dusunyrm
Canim daha pnceden katildigim icin biliyorum kurallari az cok ama suan sabah 8den aksam 8 9a kdr ofisteym aksam eve geliyorum ymk hazrlyrm ev islerimi toparlyrm vs is ve ev disindaki konularda en fzla yarm saatimi ayirablyrm. O yuzden elimden geldgnce bulunsam da tum gun kalan arkadaslarim kdr sohbete dahil olabilmem mumkun degil. Sanirim ben gruba ancak bildirimle eksi kilolarla ve yararli bilhiler yazilarimla fayda saglyblrm. Onn disinda gun icinde istesem de surekli girmem ve sohbete dahil olmam mumkun degil elimde degil. Bunun girdikten sonrA sorun olmasini istemiyorum . Bildirimlerimi aksatmam kesinlikle ama beni oldgum gibi kabul edecek bir grup vardir elbet ben de onu aryrm :) kimseyi zor durumda brkmk istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?