eğer kilo vermede kararlıysan ve düzenli paylaşım yaparım diyorsan http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/130579-12-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html grubumuza beklerim.
Kilo vermede kararlıyım tabiki :)
Merhaba ben 65 kiloyum. Geçen yaz 75 kiloydum ve yine kadınlar kulübündeki arkadaşların deneyimleri ve tavsiyelerini okuyarak başlamıştım diyete. Öncelikle dukan diyetiyle başladım. Fakat protein ağırlıklı beslenme kabızlık, ağız kokusu ve kuruluğu gibi şikayetlere sebep olduğu için daha sağlıklı yöntemler denemeye karar verdim. 60 kiloya kadar düşmüştüm ancak demoralize oldum ve kiloları yeniden almaya başladım. Tek hayalim zayıflamak olmuştu. Kimse beni beğenmiyor gibi hissediyordum ya da hissettiriliyordu. Birçok akraba ve tanıdık görür görmez beni "aaa ne olmuş sana ne hale gelmişsin diyordu" ve bunlar hiç değildi gerçekten de. Fakat şimdi anlıyorum ki önemli olan sağlıklı beslenerek, spor yaparak kendimiz için zayıflamak. Bunlar hem insanın psikolojisini hem çevresine karşı tutumunu, hayata bakışını, iç huzurunu etkiliyor hem de sağlığı da beraberinde getiriyor. Gerçekten ve gerçekten de önce sağlık. Fakat bütün bunları biliyor olmama rağmen takım desteğine gerçekten ihtiyaç duyduğumu düşünüyorum. Okuduklarımı, öğrendiklerimi paylaşmak, paylaşılanlardan yararlanmak, aynı durumda olanlardan destek almak ve onlara destek vermek istiyorum. Bu yüzden ben de aranıza katılmak istiyorum...
tatlım bol paylaşım yaparım dersen 13. takıma beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-14609.html
Yaparım tabii ki:) Paylaşımlara hemen başlayabilir miyim? :)
merhaba:
takım desteğine inanılmaz ihtiyacım var.87 kiloyum.20 kilo fazlalığım var.ve kararlıyım böyle kalmamaya.2 cocuk annesi ve cıtır olmak istiyorum.6 aylık bir bebeğim var artık diyet yapıyorum diyetisyenede gittim.tek ihtiyacım ortak hareket etmek ve destekleriniz. beni de alın aranıza
Merhabalar bayanlar, ben araniza yeni katildim. 26 yasinda 1.71 boyunda ve malesef 81 kilodayim ve yine malesef su icse kilo alan insanlar kategorisindeyimAslinda 2 sene öncesine kadar fazla kilo problemim yoktu, yanliz üniversitemden mezun oldugumdan beri kilolar ile basim dertte. Kendi basima irademi koruyamadigimdan benimde bir takim ruhuna ihtiyacim var
:44::44::44::44::44::44:İyi akşamlar,benimde takım desteğine ihtiyacım var,71 kiloyum boyum 1.68...Yaşım 45....Uğraşıyorum ama bir türlü başaramıyorum bir kaç kez diyetisyen deneyimim oldu,verdiğim kiloları geri aldım...2 yıl önce varis ameliyatı oldum,kilo almamam gerekiyor..O dönemde 65 kiloydum şimdi yine ağrılarım arttı,lütfen beni de aranıza alır mısınız....
İyi akşamlar,benimde takım desteğine ihtiyacım var,72 kiloyum boyum 1.68...Yaşım 45....Uğraşıyorum ama bir türlü başaramıyorum bir kaç kez diyetisyen deneyimim oldu,verdiğim kiloları geri aldım...2 yıl önce varis ameliyatı oldum,kilo almamam gerekiyor..O dönemde 65 kiloydum şimdi yine ağrılarım arttı,lütfen beni de aranıza alır mısınız....
Kızlar 71 kiloyum ve acil olarak yeni yıla 55 olarak girmek istiyorum eski beni small kıyafetlerimi eski giysilerimi çok özledim nolur beni de aranıza alın hangi takıma gireyim
selam kızlar benımde kılo problemım var ve kılo vermeye kararlıyım kendımı tannıtayım 30 yasında 1.62 cm veeeeeeeeeee94 kıloyumm:18:yazınca bıle utanıyorum ama artık bu kılolardan kurtulmak ıstıyorum ama motıve olmak ıcın aranıza katılmak ıstıyorum 3 cocugum var ve her cocukta 10 ar kılo aldımdogum sonrası emzırme falan kılolar kaldı ıste bu gune aranızda olmaktan mutluluk duyucamm
eğer kabul ederseniz ben gelebilirim ?12. Takim kan kaybediyor....yeni üye alımı yapıyoruz. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?