- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Selam kızlar,
Ben de aranıza katılmak istiyorum. 23 yaşındayım. Şuan 54 kiloyum ve 48 kilo olmak istiyorum. Yani vermem gereken bir 6 kilo var. Her gün paylaşım yapabilirim ve en önemlisi azimliyim.
Beni arasına almak isteyen grup var mı?
gel canım 5. takıma .. kimsecikler çağırmamış seni ben kabul ederim
12. Takima gelebilirsin cnm
merhabalar
ilk önce şu anki kilomu yazarak başlamak istiyorum.şu anda tam. 122 kiloyum. diyete başlayıp en kısa sürede vermek istiyorum ama etrafımda herkesin yaptığı gibi bence onu yeme. sen d-neden yiyosunm ki bakışları olmadan;yargılama yapacak değil destek olacak,beni anlayan kişilerin burada bulunuacağını düşünüyorum.ama bana bazen kızacak beni zorlayacak kadar düşünceli de olmalı aslında ki ben kendini pek düşünen bir insan değilim. Daha doğrusu değildim taki bebeişim gelene kadar. bir gece yarısı uykuda erkenden ölmek istemiyoum. ben oğluşumun sevgilisini görmek,beni utanmadan tanıştırmasını istiyorum.
umarım bir şekilde bir yerlerde buluşuruz arkadaşlar...
merhaba, eğer kurallarımız senin için uygunsa 4. takıma gelebilirsin
kurallar hakkında herhangibir bilgim yok.başlangıç sayfasından mı ulaşabiliyorum
merhaba kızlar ben cuma zayıflama gruplarından birine katılmak istiyorum daha önce katılmıştım ama kimse kalmamıştı son zamanlar bende ne yalan söyliyim girmek istemiyordum kimse yok diye şuan 98 kiloyum 165 boyum bi gruba alırsanız çok sevinirim :)
Bu kez kararlıyım, azimliyim ve istekliyim dersen eğer 13. takıma bekliyorum
Arkadaşlar 86 kiloyum.Boy;1.65 26 yaşındayım daha önce değişik dietler yaptım ancak bırakınca fazasıyla geri aldım.
bu kez amacım porsiyon küçültüp düzenli yürüyüş ve sporlar kilolardan kurtulmak.
Benim gibi olan arkadaşların bulunduğu bir gruba katılmak istiyorum....
Kilo vermeyi ve özellikle yarışarak, paylaşlarak vermeyi çok istiyorum..
tamam bekliyorum canım :)çok teşekkürler geliyorum ve yarından itibaran kurallara uymaya başlıyorum :)
Merhaba arkadaşlar 19 yasındayım 20ye giricem..158 boyunda 63 kiloyum. boyuma göre kilolu gözüküyorum.. zayıflamak için zaman zaman çabalasamda bırakıyorum.. sanırım benim yarışarak kilo vermeye ihtiyacım var..
Merhaba arkadaşlar 19 yasındayım 20ye giricem..158 boyunda 63 kiloyum. boyuma göre kilolu gözüküyorum.. zayıflamak için zaman zaman çabalasamda bırakıyorum.. sanırım benim yarışarak kilo vermeye ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?