- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
eğer kabul ederseniz ben gelebilirim ?
12. Takim kan kaybediyor....yeni üye alımı yapıyoruz. ..
benide kabul edin motive olmaya ihtiyacım var. 90 kiloya yaklaşıyorum çok kötüyüm.
Burda diyetisyenin verdirdiğinden daha iyi kilo verdim tekrar aranızda olmak istiyorum kabul edermisiniz?
ne zamn mezun oldun tatlım :44:
13. takıma bekliyoruz canım o zaman seni.2012 nisan canım
13. takımda yerin hazır canım
Bende iki sene evvel doğum yaptım ve doğumdan sonra kilo aldım... tabi kilo alma serüvenim doğum öncesine dayanır.. 55 kilolardan 65 kilolara çıktım ve doğum sonrası 78 kilolara ulaştım malesef.. Şuan 69 kiloyum sabah aç halimle.. Çok sıkıldım bu fazlalıklardan yaklaşık 4-5 aydır dikkat ederek 69'a düştüm ama hala olmam gereken kiloda değilim.. hedefim 56... 1.65 boyum..
Umarım bana uygun bir takım vardır.. Olursa çok sevinirim.. Daha evvelde hamilelik sürecimi burada geçirmiştim ve çok moralli bir hamileliğim olmuştu..
Sevgiler...
12 takina gel tatlim..
Arkadaşlar beni de alın aranıza.Durumum çok vahim bir de üniversiteye başlıyacağım,hiç gitmek bile istemiyorum.
arkadaş bitmedi mi alımlarınız bekle bekle kök saldım valla.
Merhabalar topik liderleri :) hepimizin amacı belli nihayetinde uzun uzun anlatmama gerek yok hirsliyim azimliyim kararliyim bayrama on kilo vermeyi hedefledim.ve bu sürecin eglenceli gecmesi icin topiginize katilmak istiyorum. Topikte ayrintili tanismak uzere hoscakalin... merve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?