Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam bn merve
160 boy 74 kılo ıle aranıza katılmak ıstıyorum
Zayıflamak ıstıyorum ve bunun için ne gerkıyosa yaparım yarıasarak zayıflamak motivasyon patlaması demek
Tek basıma olmuyo olmuyoooo

merhabalar ben şebnem
78 kg 1.76 boy 18 yasındayım ve 2 yıldır sok dıyetler denedım hep.. ama dogruduzgun yapamadım bıle ıradesızdım. 3 gun yapıp bozuyordum. dahada kılo aldım. artık saglıklı beslenmeye karar verdım.. bende arazına katılabılır mıyım..

ben nasıl katılabilirim aranıza? sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama kendi yaş grubuma, boy ve kiloma yakın bir grupla yarışmak isterim. böyle bir grup yoksa bana katılmak isteyen varsa da ben bir grup açayım?

boy: 168
kilo:62

25 yaşında 1buçuk senelik evliyim. 1.70 boyunda 93 kiloyum. İlk hedef 80 olmak. Bende katılmak istiyorum.

14. takıma gelebilirsiniz kızlar

23 yaşında 160 boyunda 65 kiloyum bence katılmak istiyorum artık yeminlen bunaldım bu kilolardan :)

Son düzenleme:
24 yaşındayım, 1.70 boyunda 88 kiloyum. kilo verme konusunda deneyimliyim ama takım arkadaşlarına ihtiyacım var. bu süreçte psikolojik destek şart çünkü=)))

merhaba ,

33 yaşındayım 77 kilo 174 boyundayım :) şişko olmaya doğru ilerliyorum.

4 yıl önce cuma gruplarından 4.grup da kilo hedefime ulaşıp mezun oldum (toplam da 18 kilo) .Sonrasında bu yaza kadar çok güzel idare ettim. 70 -71 kilo arası. Bu yaz 6 kilo aldım. Acilen birşeyler yapmam lazım. Bugün itibari ile ekmeği ve akşam yemeklerini kesiyorum. Ve uygun olan bir grupta devam etmek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…