merhaba ,
33 yaşındayım 77 kilo 174 boyundayım :) şişko olmaya doğru ilerliyorum.
4 yıl önce cuma gruplarından 4.grup da kilo hedefime ulaşıp mezun oldum (toplam da 18 kilo) .Sonrasında bu yaza kadar çok güzel idare ettim. 70 -71 kilo arası. Bu yaz 6 kilo aldım. Acilen birşeyler yapmam lazım. Bugün itibari ile ekmeği ve akşam yemeklerini kesiyorum. Ve uygun olan bir grupta devam etmek istiyorum.
Merhaba bende 23 yaşımda 165 boy 59 kiloyum. hedefim 51 kilo beni de aranıza alın anneemmm
Merhaba, ben 28 yaşında 1,75 boyundayım ve suan 72 kiloyumm(( bundan 5 sene önce 58 kiloydum ve gercekten harıka bır fızıgım vardı (( sonra yasadıgım stres yuzunden 2 sene içinde bolca ve biliçsizce yiyerek 74 kilo oldum ( gecen sene sadece gunde 1 kez tam öğün yıyerek ve günde 4-6km yürüyerek 65 kıloya düştüm.. Fakat şimdi hersey yenıden tersine dönmeye basladı ve yeni bir gelin olarak kilo vermek ve kiloma cok dıkkat etmek zorundayım (hele ki arnavut bir çevresi olan aileye gelin olduysanız) lütfen beni de aranıza alın psikolojim gittikce bozulacak dıye korkuyorum :S
Selam arkadaslar,
kendimi bildim bileli formda kalabilmek icin yedigime ictigime dikkat etmem, zaman zaman kisa vadeli diyetler yapmam gerekti, ama son iki yildir ipin ucunu kacirdim ve 94 kiloya kadar cikmayi basardim. Ramazandan önce tatile gitmenin hirsiyla iki ay diyet yaptim ve 14 kilo verdim. Ramazan, bayram, tatil derken iki kilosunu geri aldim, sonuc olarak suan 82 kiloyum :). Tekrar diyete baslamak istedim ama iki denememde basarisiz oldu. Simdi diyetimi diyet günlügünde paylasmak üzere tekrar basliyorum. Genelde bir hedef belirledigimde kilo vermem kolaylastigi icin hedef olarak yarismayi düsündüm. Mesajlarinizi heyecanla bekliyorum, umarim benide alabilecek bir takim cikar.
Simdiden tesekkürler...
Ben de katılmak istiyorum rekabet olursa daha çok hırs yapılır.
aranıza katılmak istiyorum. 33 yaşındayım. 1,60 boy ve 95 kiloyum.
merhaba ben belmonte
yaz bitti ve ben artık zayıflamak istiyorum , eger herhangı bir grupta bos yer varsa katılmak isterim
merhaba arkadaşlar..daha öncede denemiştim ama devam ettiremedim..bu arada taşındık falan bende verdiğim kiloların bir kısmını aldım malesef
ama şimdi yeni bir başlangıç yapmak istiyorum şöyle hırslı başarılı arkadaşlarla kilo vermek istiyorum..
yaşım 35 kilom 66
Tabiki :))
37 yasındayım , kılom 82.2 , 1.68 boyundayım , idealim 68-65 olmak , yani bir 6 ay kadar yavas yavas vermek ıstıyorum , bır gruba katılınca sanırım daha faydalı olur dıye dusunuyorum
merhaba arkadaşlar.. ben de kilo vermek istiyorum.. boyum 1.70 68.5 kiloyum.. çocukluğumdan beri hiç zayıf olamadım maalesef hep balık etliydim ama bundan bir kaç sene önce stresden dolayı ve tamamen yanlış beslenmeden dolayı 82-83 ü gördümo zaman ki psikolojimi umarım az çok tahmin edersiniz. ara ara uğraşdım 76 dan aşağı inemedim diyete başlıyordum sonra gene salıyordum.. 1-2 sene önce epey bir gayrete geldim 73 e falan düşdüm o ara sözlendim dedim ben böyle evlenmek istemiyorum ve büyük gayretle yeme düzenimi değiştirdim. sağlıklı beslenmeye o kadar alışdım ki kendimi çok mutlu hissediyordum. o ara bir arkadaşla hergün en az 5 kg. yürüyorduk bazen 6-7 de oluyordu. bir de malum evlilik hazırlığı ikimizde de epey hızlı geçiyordu hayatımız. o dönem kilo verirken vücudum sarkmadı bu arada ciddi bir şekilde başladığımda ekim ayıydı sanırım yavaş yavaş verdim kilolarımı. o ara 2-3 ay spora gitdim birde. düğünümüz olduğunda 64.4 gibi bir kilodaydım. aslında boyuma göre fena bir kilo değil ama benim vücudum sıkı değildi hani eti sıkı derler ya.. göbekden bir türlü kurtulamadım meselaa az da olsa hep kaldı. kasım gibi düğünümüz oldu. evlendikden sonra da eşimle beraber hep olabildiğince dikkat ettik. hala daha beyaz ekmek yemeyiz. yemeyi 6 dan sonra yemeyiz. aburcubur olabildiğince eve sokmayız mesela. kışın miden rahatsızlandı. 62.8 düşdüm epey incelmişdim. bu ara da en kilolu zamanımdan beri 20 kilo vermişdim resmen kendi kendime inanamıyordum her gören ne kadar zayıflamışsın diyordu. 38 beden giyiyordum bazen 36 da oluyordu gerçi hala 38 giyiyorum ama eskisi gibi rahat olmuyor. şu an dediğim gibi 68 civarıyım. ramazandan beri düzenimiz bozuldu kalabalık aileyiz. gelenim gidenim çok oldu. onlara yaptığım pasta börek çörekden dolayı almaya başladım. bir kaç kez eşimle beraber diyete başladık ama annemin taşınma işi falan oldu yarım kaldı hep. artık bana destek olursanız kilo vermek istiyorum kendime üç hedef koydum ilk olarak eski kiloma dönüp 64 olmak. ikincisi 58 olmak son olarak 55 e düşmek. ekim ayında 1 haftalık bir tatilimiz var. sonra hafta da 1 sa. fitness 1 sa. plates olmak üzere spora gidicez spor salonu evime 2 km. mesafede yürüyerek gidip gelelim diyoruz. ayrıca 1 sa. yürüyüş yapmayı düşünüyorum. bunların beni zorlayacağını sanmıyorum. benim sorunum devamlılık. bana destek olun lütfen.. beni de gruba alırsanız beslenme şeklimi de açıklarım.. biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?