arkadaşlar merhaba.28 yaşında 1.75 boy ve şuan itibariyle 75 kilıoyum.tam olarak iki aydır diyet+spor yaparak 84 kilodan 75 kiloya ulaştım.fakat 2 haftadır gram veremiyorum.ben de umutsuzluğa kapılıp diyet işinden baya uzaklaşmaya başladım.ekip işine ihtiyacım var.bir süre kilo verim hızının yavaşladığını hatta durabileceğini biliyorum.bu benim şuan içinde bulunduğum durum .beni gruplarına almak isteyen arkadaşlar bunu gözardı etmemeliler.hedefim 68 kilo :)
selam canım,kararlıysan ve kurallara uyar bol paylaşım yaparım dersen eğer 8.takıma beklerim.Mrb arkadaslar adim öykü 20 yasindayim ögrenciyim evliyim 1 yasinda oglum var 1.65 boy 86 kiloyum 89dum bir haftada 3 kilo verdim ama tek basima ümitsizliğe kapılıyorumdogumdan once 60 65 arasi degisiyodum artik eski halime donmek istiyorum yardim edin nolur
selam canım,kararlıysan ve kurallara uyar bol paylaşım yaparım dersen eğer 8.takıma beklerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-7601.html
ablam angeloyku 9. takımdaydı dıskalıfıye oldu yazıyordu cuma lıstesınde dıskalıfıye olan 6 ay dahıl olamıyordu yanlış hatırlamıyorsam kendını tanıtırken belırtmemıs daha once yarıştığını :26:
Merhaba ben şimdiye kadar hiç kilolu biri olmamıştım. Herşeyi yer kilo almazdım hep 55-56 kg arasında gidip gelirdim. Hamile kalınca değişti bu durumBen zaten kilo almam mantığıyla hamilelik öncesindeki gibi yemeye devam ettim sonuç olarakta 82 kg ile doğuma gittim doğumdan çıktım 76 kgdım. Eve geldim 73.2 sonra süt olsun diye yedim yeniden 76 oldum. Baktım yememin süte faydası yok sağlıklı yemeye başladım hem sütüm bollaştı hemde şuan 69.6 oldum. Tekrar 55 olmak istiyorum beni de aranıza alır mısınız :) ( baya uzun olmuş :) )
12. Takima gel tatlim56.2 kiloyum en son tartıldıgımda. Boyum 153 hedeflediğim kilo 46 ama öncelikli hedefim 50 kiloya düşmek. Ne kadar zamanda veririm bilmiyorum. Yaklasık bir iki haftadır diyet moduna girdim ağır yemeklerden kaçınıyorum. Takip ettiğim bir diyet listesi yok. Günlük sporum günde yaklasık 45-50 dklık bir yürüyüş bunu yapıyorum iki haftadır. 57 li birşeydi kilom şu an 56.2. Yavaş yavaş ama veriyorum. Çabuk demoralize olabiliyorum morale ve destege ihtiyacım var gibi yoksa günlük beslenmede amann bunu yesem ne olacak diyebiliyorum:)) Diyet gruplarına katılmayı aslında uzun zamandır dusunuyordum ama hep ya kilo veremezsem grubun başarısını düşürürsem endişesi vardı. Bugün bir cesaret katılmak istiyorum umarım hayal kırıklığına uğratmaz ve başarılı şekilde mezun olurum :))
12. Takima gel tatlim
Merhaba bende artık istikrarlı bir şekilde diyet yapıp zayıflamak istiyorum.. 19 yaşındayım ve kilo almam birdenbire oldu bu yüzden bu hal beni çok rahatsız ediyo. 3 yıl öncesine kadar çöp gibi üflesen uçacak bir kızdım 42 kiloydum. Şimdi ise 68.6 kiloyum grup psikolojisi işe yarayabilir belki bende artık zayıf olmak istiyorum...
12. Takima gelebilirsin bol paylasim yaparim diyorsan :))
Merhabalar,
28 yaşında 1.75 boyunda 68 kiloyum ve en sağlıklı şekilde 60a düşmek istiyorum.
Yıllarca profesyonel olarak spor yaptım ve sakatlanıp bırakınca birden kilo aldım. Bu yüzden spor konusunda sıkıntılıyım ancak sıkı bir diyetle istediğim kiloya düşeceğimden eminim
Bende araniza katilmak istiyorum 1.65 boyunda 86 kiloyum dogumdan kalan kilolarimdan kurtulmak istiyorum hedefim yeniden 60 :)
ben uzun zamandır üyeyim ama evde net olmadığı için sürekli yazamıyordum. Çalışıyorum ve yaş 30 u geçtiği için artık üzerimdeki bütün bu yükü atmak istiyorum. Bende size katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?