Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende katılmak istiyorum.. eskiden çok zayıf ve güzel bi kızdım sonra bi aldım bi aldım sormayın senelerdir gitmiyo kilolar dün kız arkadaşlarımla buluştum hepsi incecikti tüm gün alay konusu oldum sinirlerim bozuldu baya 1 senedir 65ten ancak 63e düşebildim 55 fln olsam bana yeter hatta artar bile :26:

merhaba, takım kurallarımız uygunsa ve bol paylaşım yapabilecekseniz 4. takıma bekleriz

Merhaba

ben bu yıl içerisinde mart ayında diyete ve spora başladım tam 73 kilo ile ( spor dediğim haftada 2 gün fitnessa gittim 1 saat evde kendi çabalarımla yaptım biraz da ) ve haziran ayına kadar toplam 16 kilo verdim ( nerdeyse hepsi yağ sudan çoooook az vermişim ) . Ancak yazın ve ramazan ayında kilo verme sürecim durdu malesef şuan 57.5 kiloyum ve kalan 7.5 kilomuda vermek istiyorum en kısa zamanda.

Yediklerime dikkat ediyorum ve ekimde yine haftada iki gün spora başlıcam bir gün aerobik bir gün plates olacak şekilde ve evdede yaptığım düzenli sporlarım var hergün vücudumun farklı yerini çalıştırıcak incelticek sporlar yapıyorum.

Baya istikrarlı biriyim. Gruplardan birine katılırsam eğer daha çabuk kilo vereceğime inanıyorum çünkü işin içine yarışma giriyor ve hırslanıyorum .

Cevabınızı dört gözle bekliyorum

13. takıma bekliyorum ikinizi de

ben 166 boyundayim ve 57 kiloyum metabolizmam cok hizli calistigindan kilo vermem kolay ama yanimda bana gaz verecek insanlar gerekli maalesef . Yaz basinda kotu bir olay yasadim ve 1 haftada neredeyse 61den 54e dustum fakat moralim duzelince yemek cok yedigim icin 3 kilo aldim (

Selamlar,

benim boyum 150 kilom 72.. kiloda veremiyorum verdigim kilodada duramiyorum.. ama iyi yarismaciyimdir motive olsam bir kesinlikle kilo verebilirim.. iyi katilimcimyimdir..benide yarislariniza alirsaniz sevinirim..

bayan ata sozu derki veremiyecegin kilolari almiycaksin ben aldim kilolari ama vermek istiyorum..ozel mesaj bekliyorum herkeze selamlar

2. takıma beklerim canikom

merhabalar ben 100,3 kiloydum geçen hafta arkadaşıma gittigimde diyete başlayalı 2 gün oldu ve çok azimliyim ittaya girdim çok kişiyle önce eşimle sonra arkadaşımla annemle fln....bu kiloya nasıl ulaştıgıma gelirsek 3 yıl önce 83 kiloyla evlendim 2 çocuk ve bir ameliyat geçirdim.uzun lafınkısası ne olursa olsun sebebi 19 ocak 2014de 80 kilo olucam....ve sonrasında inşallah 65 70 arası kalmak istiyorum....90 kilo üstülerdemi gezinsem yoksa buralardamı bilemedim....rekabetin en fazla oldugu grup içinde olmak isterim....

Gel anacıım 2. takıma rekabete geel :118:

selamlarr ben de aranıza katılmak istiyorum adım melis boyum 1.65 kilom 80 uzun süredir diyete başlamayı düşünüyodum en sonunda hayatımı bi düzene sokup diyete başladım ama biraz desteğe ve hırsa ihtiyacım var benide kabul ederseniz sevinirim

azimliyim,kararlıyımve bol paylaşım yaparım diyorsan 14. takıma bekleriz canım

17 yaşında 162 cm boyunda ve 97 kg'yim. Kendimi bildim bileli hep kiloluydum, bu yaşa kadar hep zayıflamakla uğraştım. Diyetisye, spor, akupunktur'u denedim ve hani kilo vermenin durduğu bir yer oluyor ya bende orada pes edip bırakıyordum ve enf azla 82 kg'ye düşebildim. Ama şimdi biraz daha dikkat etmezsem 100 olacağım. Atık bir şeyleri başarmak, zayıf bir insan olmak istiyorum. O kadar çok istiyorum ki zayıflamayı, artık kilolarımın hedef olmasından bıktım. Her ortamda özellikle en yakınlarımın bunu yüzüme yüzüme vurup kalbimi kırmasından da bıktım. Aranızda yeni sayılırım cuma zayıflama yarışmasına katılmak isityorum bende umarım bir gruba kabul edersiniz beni ve umarım bu sefer başarabilirim.

azimliyim,kararlıyım ve bol paylaşım yaparım diyorsan 14. takıma bekleriz canım

ben de arkadaşlar guruplara katılmak istiyorum gurup yardımı almadan çok yol alamıyacam gibi görünüyor 1.63 boylu 65.6 kiloda yım 74 lere çıkmiş biriyim ama hiç dert etmiyordum bir yılı aşkın sorun olarak görmeye başladım ve 60 i görmeden bu yoldan çıkmayacam inş bir guruba yakın zamanda alınmıştım ama evimi taşidik bir süre int bağlanmadığı için mecburen giremedim sizden cevap bekliyorum

canım hiç listeye girdin mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…