Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu iki sene önceye kadar 70 kilonun üzerindeydim. 16 yaşındaydım o zaman. Sonradan ani bir zayfılama dönemine girdim ve 17 yaşında 57 kiloaya kadar indim. Bu sene 18 yaşındayım ve üniversiteye hazırlanırken 8 kilo aldım. Şu an 65 kiloyum. Üniversiteye gideceğim yarın gece. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Tekrar 57-58 olmak hatta 55i hedeflemek istiyorum. Aynı anda hem üniversitenin spor salonuna da gideceğim. Kaçamak yapmayıp hırslanmam için de böyle bir etkiliğe katılmak istedim, umarım beni kabul edersiniz :)

bol paylaşım yapar kuralları uyarım dersen 13. takıma beklerim canım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-zayiflama-yarismasi-14810.html#post31882726

Merhaba kızlar ben 12. Takımdayım fakat takımda büyük bir kopukluk var destek olan yok bense büyük şeyler hedefliyorum bana bu yolda yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım var başka takımm duy sesimi takım değiştirmek istiyorum ...

Demek terk ettin bizi....oysa toparlanmistik biz..peki yolun acik olsun Güle gule git adayaren :))

arkadaşları benim de acilen kilo vermeye ihtiyacım var
ben bir takıma katılmak istiyorum.
33 yaşında 95,8 kiloyum 170 cmm de boyum

daha önce katılmıştım gruplara hedef 15 kg idi ama grupta pek kimse kalmayınca 13. kiloda sıkılıp çıkmıştım şimdi tekrar diyet yapmalıyım isteyen grup varsa gelebilirim şimdiki kg sanırım 59-60 civarı tartı bozuk emin değilim

merhaba ben daha önce 14. takımdaydım fakat takımımız geçen yıl kapandığı için bizde mecburen çıktık. Bende bu süre zarfında bayaa kilo aldım ve tam tarihi belli olmasada 3 ay sonra evleniyorum ama bu kiloyla aslaa kurallar gereği başka takıma girebiliyormuyum bilmiyorum ama 1 yıl oldu takımdan çıkalı. Yaşım 27 boyum 1,66 kilom 73 umarım takımınızda bana yer vardır.

azimliyim ,kararlıyım,bol paylaşım yaparım diyorsan eski takımın 14. takıma beklerim canım

merhaba tam 1 hafta önce diyetisyen ve sağlıklı yaşam maceram başladı boyum 163 kilom 80.2 idi yarın tartılıcam ve hedef kilom ve tarihim 14 şubat 2014 55 kilo bende takıma girmek istiyorum :)

merhaba tam 1 hafta önce diyetisyen ve sağlıklı yaşam maceram başladı boyum 163 kilom 80.2 idi yarın tartılıcam ve hedef kilom ve tarihim 14 şubat 2014 55 kilo bende takıma girmek istiyorum :)

bol paylaşım yaparım diyorsan 14. takıma beklerim canım

Ben de yarismaya katilmak istiyorum.su an 94 kiloyum.Boylelikle dizin sayenizde ben de azme gelirim.Birilerinin bu konuda destegine ve tabiri acizse kiskirtmasina ihtiyacim var.kizimdan sonra son 3 Yilda 20 kilo aldim.hayatim cok zorlasti kilolarim yuzunden.desteklerinizi bekliyorum.simdiden tesekkurler:)

14. takıma bekliyorum cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…