ben de arkadaşlar guruplara katılmak istiyorum gurup yardımı almadan çok yol alamıyacam gibi görünüyor 1.63 boylu 65.6 kiloda yım 74 lere çıkmiş biriyim ama hiç dert etmiyordum bir yılı aşkın sorun olarak görmeye başladım ve 60 i görmeden bu yoldan çıkmayacam inş bir guruba yakın zamanda alınmıştım ama evimi taşidik bir süre int bağlanmadığı için mecburen giremedim sizden cevap bekliyorum listeye girmedim
Selam,
ben de zayıflamak istiyorum, eskiden hemen giderdi kilolar ama çocuk olunca ve yaş ilerleyince disiplin denen bir şey kalmıyor. birinin bu duruma dur demesi lazım. Beni durduracak takım arıyorum. boyum 160, kilom 68, hedef kilom 60.
bende katılmak istiyorum bu yarışlara
çünkü acilen beni dürtecek, hadi bırakma diyecek birilerine ihtiyacım var.
yardım edin lütfen...
şu anki kilom 95
ilk hedefim 90
son hedefim 55-60
günlük egzersiz düzenim;
1 saat yürüyüş + 1 saat başlangıç seviyesinde plates (bu gün başladım)
diyet planlarım ilk 15 gün dikkat etmek daha sonrası için ise henüz kafam karışık.
merhaba arkadaşlar,bende diyet grubuna katılmak istyorum nasıl yapıcaz ?
31 yaşındayım,165 boy 70 kg.yim evliyim iki çocuk annesiyim :)
bende katılmak istiyorummm :2:
Herkese günaydın arkadaşlar ben de katılmak istiyorum 39 yaşındayım 1,68 cm boy ve 84,7 kiloyum şu an geçen hafta 88 kilo ile başlamıştım aranızda bana da yer var mı ?
Merhabalar,
28 yaşında 1.75 boyunda 68 kiloyum ve en sağlıklı şekilde 60a düşmek istiyorum.
Yıllarca profesyonel olarak spor yaptım ve sakatlanıp bırakınca birden kilo aldım. Bu yüzden spor konusunda sıkıntılıyım ancak sıkı bir diyetle istediğim kiloya düşeceğimden eminim
kızlar bende 58.8 kiloyum ve hedefim 50 kilo olmak.
daha önce 68 kilodan 56ya kadar düşmüştüm.
Umarım beni de takımlardan birinde görürsünüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?