selam 2010 da 58 kilo ile evlendim 2 yıl içinde 65 kiloya çıktım, ancak geçen sene kan değerlerimle alakalı bi problem yaşadım kortizon kullanmak durumunda kaldım ve 75 kiloya ulaştım, iki haftadırda diyete başladım hedefim 60kg, bende yarışmaya katılıp kendimi motive etmek istiyorum
Merhaba kızlar benim abur cubur konusunda ciddi sıkıntılarım var
normalde yemekler ekmek vs konusunda ölçü hiç sıkıntı değildir ama özellikle çikolata türlerinde uzun süre irade gösteremiyorum
benim durumda olup da başaranlar varmı aranızda 59 kiloyum şuan 50ye ulaşmak amacım
Merhabalar, daha önce 9.takımdaydım, birsüre yarış psikoljisinden uzak kalmak için takımdan ayrıldım, şu anki durumumu önceden olduğu gibi bir takımla yarışarak aşabileceğimi düşünüyorum.
Kilo verme serüvenimi kısaca özetleyeyim, 1-1,5 yıl kadar önce 86 kilo ile başladım en son 66'ya kadar düştüm sonra al ver, al ver 72'lere kadar çıktım, tekrardan hedefime ulaşmak için bir takımda yer almak istiyorum. :)
ben de 71,4 kiloyum 60 olmak için geç kalmadm değil mi?:44:
arkadaslar ben de katılabılır mıyım bugun uye oldum nasıl bır yol ızleyecegım
Bende bu yarışmaya katılmak istiyorum teklifleri göreyim takımlardan :)
9. takıma gelebılırsın canımmMeraba arkadaslar ben de yarismalara katilmak istiyorum.beni de alirmisinizzz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?