Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kararlıysan 3. takıma bekleriz :)

Merhaba kızlar benim abur cubur konusunda ciddi sıkıntılarım var
normalde yemekler ekmek vs konusunda ölçü hiç sıkıntı değildir ama özellikle çikolata türlerinde uzun süre irade gösteremiyorum
benim durumda olup da başaranlar varmı aranızda 59 kiloyum şuan 50ye ulaşmak amacım

Merhabalar, daha önce 9.takımdaydım, birsüre yarış psikoljisinden uzak kalmak için takımdan ayrıldım, şu anki durumumu önceden olduğu gibi bir takımla yarışarak aşabileceğimi düşünüyorum.

Kilo verme serüvenimi kısaca özetleyeyim, 1-1,5 yıl kadar önce 86 kilo ile başladım en son 66'ya kadar düştüm sonra al ver, al ver 72'lere kadar çıktım, tekrardan hedefime ulaşmak için bir takımda yer almak istiyorum. :)

Hergün girip paylaşımda bulunurum diyorsanız ikinizi de 3. takıma beklerim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar ben de katılabılır mıyım bugun uye oldum nasıl bır yol ızleyecegım

Merhaba,
Ben dünyaya tombik gelmişim zaten Sonra ilk torun olduğumdan dolayı da önüne gelen elime çikolata muz vermiş bende tabi nam nam yemişim, böylece abur cubur alışkanlığı edinmişim. Sonra 3-10 yaş aralığım zayıf geçmiş ama bu seferde okulda o çok gereksiz beslenme saati atıştırmalarına maruz kaldım. Burada yeniden kilo almalara başladım. Bu böyle orta okula kadar devam etti. Orta okulda herkes 45- 50 kiloyken ben 55 kiloydum. O yaz köye dedeme yardıma gidince 2 ayda 8 kilo verdim. Ama dönüşte malum abur cubur alışkanlığı ve uykuculuk yüzünden kilo almalar yine başladı. Lise ikiye geldiğimde 166 boyunda 78 kiloda kendimle dövüşüyordum Hiç erkek arkadaşım olmadı bu yüzden. Birgün yeter artık dedim, mart 2005, başladım araştırmaya. Gazetelerden, kitaplardan okudum, okudum. Hergün akşam yürüdüm, öğlen okul yemeklerim tek paket form bisküvileri oldu. Evde hiç oturmayıp, tüm ev işlerini yaptım, uyumadım. Sonuçta 6 ayda 12 kilo verdim. Bir yıl dayanabildi o kilo. Tekrar başladım almaya, bu arada üniye başladım. Her sene 5,6 kilo alıp verirken ,2010 kurban bayramında sonra bir ay içinde depresyonlar içinde 10 kilo aldım ve 78 kiloya yeniden döndüm. Yine yalnızdım, hiç erkek arkadaşım olmamıştı hala. O ara birisinden hoşlanmaya başlamıştım ama yüzümüze bakmıyordu Artık son noktadaydım, kararlıydım yıllar önce gazeteden Çağla Şikel'in yaptığını öğrendiğim yöntemi deneyecektim. Başladım yediklerimi çıkarmaya, yemeklerimi kesmeye, yürümeye, spor yapmaya. Böyle tam 8 ay debelendim ve 18 kilo verip fıstık gibi oldum. Artık herkes peşimde koşuyordu. Ama ben hala kendimi tombul sanıyordum, güvensizdim etrafa bir haftalık arkadaşlığım oldu. Sonra kendimi hastanede buldum. Kansızlıktan lösemi şüphesiyle yatırdılar bir hafta araştırdılar. Temiz çıktı ama o yıl hep hastanede geçti, kusma alışkanlığımdan da vazgeçmiyordum, 6-7 kilo daha verdim ve 54 kilo da üniden mezun olup işe başladım. Çok stresli ortam vardı, ofis arkadaşlarım yine abur cuburla beni baştan çıkarttılar. Şirket yemeklerinin içinde de ne olduğu belli değil yağlı yağlı, 6 ay içinde 10 kilo aldım. Sonra O işten ayrıldım, iki ay evde iş araken 2 kilo daha aldım. Sonra bu işimi buldum çok rahatım burada da oturmaktan 2 kilo alınca son halim 68'e ulaştım maalesef. Eskisi gibi gücüm halimde yok. Moralim çok bozuk ve agresif biriyim artık. Zayıflarsam herşeyle en başta kendimle barışırım diyorum. Lütfen beni de gruba alın. Sevgiler...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ismasi-2441.htmlQUOTE=Esrasi;32110458]Merhaba,
Ben dünyaya tombik gelmişim zaten Sonra ilk torun olduğumdan dolayı da önüne gelen elime çikolata muz vermiş bende tabi nam nam yemişim, böylece abur cubur alışkanlığı edinmişim. Sonra 3-10 yaş aralığım zayıf geçmiş ama bu seferde okulda o çok gereksiz beslenme saati atıştırmalarına maruz kaldım. Burada yeniden kilo almalara başladım. Bu böyle orta okula kadar devam etti. Orta okulda herkes 45- 50 kiloyken ben 55 kiloydum. O yaz köye dedeme yardıma gidince 2 ayda 8 kilo verdim. Ama dönüşte malum abur cubur alışkanlığı ve uykuculuk yüzünden kilo almalar yine başladı. Lise ikiye geldiğimde 166 boyunda 78 kiloda kendimle dövüşüyordum Hiç erkek arkadaşım olmadı bu yüzden. Birgün yeter artık dedim, mart 2005, başladım araştırmaya. Gazetelerden, kitaplardan okudum, okudum. Hergün akşam yürüdüm, öğlen okul yemeklerim tek paket form bisküvileri oldu. Evde hiç oturmayıp, tüm ev işlerini yaptım, uyumadım. Sonuçta 6 ayda 12 kilo verdim. Bir yıl dayanabildi o kilo. Tekrar başladım almaya, bu arada üniye başladım. Her sene 5,6 kilo alıp verirken ,2010 kurban bayramında sonra bir ay içinde depresyonlar içinde 10 kilo aldım ve 78 kiloya yeniden döndüm. Yine yalnızdım, hiç erkek arkadaşım olmamıştı hala. O ara birisinden hoşlanmaya başlamıştım ama yüzümüze bakmıyordu Artık son noktadaydım, kararlıydım yıllar önce gazeteden Çağla Şikel'in yaptığını öğrendiğim yöntemi deneyecektim. Başladım yediklerimi çıkarmaya, yemeklerimi kesmeye, yürümeye, spor yapmaya. Böyle tam 8 ay debelendim ve 18 kilo verip fıstık gibi oldum. Artık herkes peşimde koşuyordu. Ama ben hala kendimi tombul sanıyordum, güvensizdim etrafa bir haftalık arkadaşlığım oldu. Sonra kendimi hastanede buldum. Kansızlıktan lösemi şüphesiyle yatırdılar bir hafta araştırdılar. Temiz çıktı ama o yıl hep hastanede geçti, kusma alışkanlığımdan da vazgeçmiyordum, 6-7 kilo daha verdim ve 54 kilo da üniden mezun olup işe başladım. Çok stresli ortam vardı, ofis arkadaşlarım yine abur cuburla beni baştan çıkarttılar. Şirket yemeklerinin içinde de ne olduğu belli değil yağlı yağlı, 6 ay içinde 10 kilo aldım. Sonra O işten ayrıldım, iki ay evde iş araken 2 kilo daha aldım. Sonra bu işimi buldum çok rahatım burada da oturmaktan 2 kilo alınca son halim 68'ehttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2441.html ulaştım maalesef. Eskisi gibi gücüm halimde yok. Moralim çok bozuk ve agresif biriyim artık. Zayıflarsam herşeyle en başta kendimle barışırım diyorum. Lütfen beni de gruba alın. Sevgiler...[/QUOTE]
Duzenli paylasim sartiyla 5. Takima gelebilirsin ve duzenli bir beslenme tarzi istiyorsan

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…