Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba.adim zargarpur diyelim.yasim 25,boy 165.kilo 70.evliyim Ve 1 cocugum var.azimliyimdir.ALLAHin iznile 7 kilo zayiflamak istiyorum.sonra da kilomu korumak.diyeti birakmayi hic dusunmuyorum.biraktigim Anda aynen geri iade.

Merhabalar;

Kızlar masa başı çalışıyorum 73 kiloyum 55 kilo hedefim. 27 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. Desteğe motivasyona ve sürekliliğe ihtiyacım var. Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. Herkese başarılar.... :)

merhaba kızlar bende siteyi sürekli takip ediyorum her konuda bana yardımcı oldu burdaki destek motivasyon izlediğim kadarıyla süper bende kilo vermek istiyorum şu anda 92.3 kg mım karatay diyeti yapıcam kitap siparişini verdim bi kaç güne elimde olur bende yarışmaya katılmak istiyorum paylaşımda bulunucam söz veriyorum hangi gruba katılmam gerekiyor birde tartı günleriniz ne zaman bu gruplar ne zaman başlıyor kaçırdım mı zamanını yoksa :)

canım biz 5. takıma da karatay değilde dengeli beslenerek vermeye çalışıyoruzzz

Son düzenleme:
22 yaşındayım. boyum 168 ve kilom 62.
temmuz agustos arası 58 kiloya düşmüştüm ama hemen geri aldım ondan önce en son ne zaman başı 5 ile başlayan kilolardaydım hatırlamıyorum bile 3-4 sene önce 72 kiloydum ve 3 ayda 60 kiloya indim geri dönüşümüde 2 kilo oldu sadece. şimdi bununda altına inmek 54-56 arasına inmek istiyorum hemde en kısa zamanda bu yolda yoldaşlara ihtiyacım var :)

ben de arkadaşlar guruplara katılmak istiyorum gurup yardımı almadan çok yol alamıyacam gibi görünüyor 1.63 boylu 65.6 kiloda yım 74 lere çıkmiş biriyim ama hiç dert etmiyordum bir yılı aşkın sorun olarak görmeye başladım ve 60 i görmeden bu yoldan çıkmayacam inş bir guruba yakın zamanda alınmıştım ama evimi taşidik bir süre int bağlanmadığı için mecburen giremedim sizden cevap bekliyorum listeye girmedim

arkadaşlar bol paylaşımda bulunurum zayıflamaya kesin kararlıyım diyorsanız sizi 5. takıma bekleriz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2447.html

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…