Selamlar,
Kilo vermek icin cuma yarışmasına katılmak istiyorum.
kilo bilgilerim: 70 kiloyum, 160 cm, 22 yaşındayım.
kilo alma geçmişim ; biraz komplike :) çocukken iştahsız zayıf bir çocukmuşum annem iştah şuruplarıyla peşimde dolanırmış. ilkokul zamanı tombullaşmışım ama iyice kilo aldığım vakit öss zamanımdı. sonra bi iki ayda azimle 10 kilo kadar vermiştim ama tekrar ilerki dönemlerde aldım. şu anda da bütün azim ve gayretimle burdayım. harika sonuçlar alacağımıza eminim. başlangıç hedefim 10 kg
merhabalar sitede yeniyim yas 24 165 boy bugun itibariyle 65.1 kiloyum 2 haftadir karatay diyeti yapiyorum karataya baslangic kilom 67 kusurlerdeydi.genel olarak cok zayif halimi hic hatirlamiyorum lisedeyken 77 kilolara kadar ciktim universite yillarimda 60a kadar dustum 1 yillik evliyim dugun gunumde stresten oturu 58e kadar dustum :) suan icin ilk hedefim 60a dusmek uzun vadede ise 55 olmayi cok istiyorum 1 yil sonrasinda bebek dusuncemiz var ozaman kadar ne kadar kilo verisem benim icin okadar iyi olacak yani :)
Slm kızlar bende katılmak istiyorum...şuan 80 kiloyum 28 yaşındyım
Arkadaslar bende katilmak istiyorum
73 kikodan 61 inmistim ramazandan sonra 65 oldum simdi tekrar baslamak istiyorummm
merhaba
yeni üyeyim adım Defne kilolarımla sorunum var şu an 86 kiloyum 55 kiloya düşmek istiyorum artık bıktım şişman olmaktan dalga konusu olmaktan insanlar kendileri çok harikaymış gibi durup durup bana sarmalarından üniversteye yeni başladım lise hayatım gibi geçmesini istemiyorum
eski erkek arkadaşıma insanları dış görünüşüne göre yargılamaması gerektiğini göstermek istiyorum!
Anlayacağınız fazla doluyum.Bu sefer birşeyler başarmak istiyorum lütfen beni de aranıza kabul edin...
--
Kilo alma geçmişim:
Küçükken çok aşırı zayıftım annemler ben kilo alıyım diye çok uğraşmışlardı ilkokulda normal kiloya dönmüştüm
annem babam çalıştığı için yemeklerimi kendim yapmak zorunda kalırdım o yaşta ki çocuk tabi ki de abur cubur yemeyi tercih ederdi orta okul sonunda 89 kiloya kadar çıktım lisenin ilk yıllarında 70e kadar inmiştim ama son yıl sınav yılı verdiğim bütün kiloları geri aldım o stresle çok fazla diyet denedim ama hepsini bi şekilde bozdum artık bu son umudum ...
Hergün girip paylaşımda bulunurum diyorsanız 3. takıma beklerim sizi :)
Öncelikle cok gecmisolsun.bende daha önce 13. takımda yarışmıştım,şimdi tekrardan acil olarak bir gruba girip zayıflamak istiyorum çünkü 90 kilo olmuşum.hamilelik takvimini nasıl silcem bilmiyorum çümkü geçen hafta bebeğimi kaybettim.
Öncelikle cok gecmisolsun.
Eger daha herhangi bir takima yerlemediysen,kapanmis olan 1.takimi yeniden aciyoruz.Bize katilabilirsin
Cok tesekkür ederim cnmcanımmmm.....çok sevindimmmmm.....
hayırlı uğurlu olsun.....
ben de diyete başladım, azimliyim ve kararlıyım:) nolurrrr beni de alın aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?