Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kararlıyım bol paylaşımda bulunurum diyorsan 9. takıma beklerim canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38606-9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de yarışmaya katılmak istiyorum. 81 kiloyum boyum 1.67. 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım. düzenli diyet ve spor yaptığım sürece rahat kilo veriyorum. ama şu anda sezeryanla doğum yaptığım için spor yapamıyorum. hedefim 60 kilo. takımına almak isteyen olursa bilginize...

sevgili takım kaptanı arkadaşlarım
acaba burda mı yatıp kalkıyosunuz
bir kişiyi bile çağıramadan biri kapmış oluyo

ben de istiyorum yeni üye
duyruluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrr

Merhaba;
Boyum 163 cm, kilom 72. Otuz beş yaşındayım, evli değilim, hiç doğum yapmadım. 42 beden giyiyorum. Kilo aldığım zaman hep belden yukarı kısımdan alıyorum kiloları.
Beni de alın aranıza... Kilo vermek istiyorum. Arkadaşlarım hep incecik.

Benide takımlardan birine alırmısınız sanırım benim kılo verebılmem için gaza ihtiyacım varrr

Merhaba Hanımlar

176 cm boyum. Kilo verme macerama 03 temmuz 2013 tarihinde 115 kg ile başladım.

Şu anda 96,650 kg'ım. 4. ayıma girdim ve toplamda 18,350 kg verdim.

Haftanın en az 6 günü spor salonuna gidiyorum.

Herhangi bir diyet uygulamıyorum. Şeker kesinlikle kullanmıyorum, spor yapıyorum ve saat 16.00 dan sonra beslenmiyorum. Bu şekilde kg verebiliyorum.

Her hafta ortalma olarak 1,25 kg veriyorum.

Normal kg 76, ideal kg ise 66.

Sizinle birlikte sürekliliğimi sağlayacağımı düşünüyorum.

Beni takımınıza kabul ederseniz çok mutlu olacağım.

kararlıyım ve bol paylaşımda bulunurum dersen 9. takıma beklerim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38606-9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Merhabalar. Şuan işimi bırakımş durumdayım. 90 kilo olduğum için giydiğim hiç birşey olmuyor. ve ayanaya bile bakmak içimden gelmiyor artık. işim gereği çok insan önndeyim. giyinip kuşanmak gerek bu daha çok iş teklifi alıp kabul etmeme neden oldu .ayrıca kilom nedeniyle tartışıp inada bindirip kilo vermedim ve evleneceğim insanla iddialaşıp bu nedenle ayrıldık. yüzüm çok güzel iş hayatında başarılıyım bir hayli çekişmeli yaşantım. insanların beni tek vurabildiği yer kilo. malesef kilolu olup süslenene giyinen özgüvenli bayanlardan değilim. kiloluyum diye küpe bile takmayı yakıştırmıyorum kendime flar takı süspüs yapcğına zayıfla diyorum kendime. Şuan işi bıraktım dediğim gibi bir sınava gireceğim haziranda. sınava hazırlanmak da iyi bir bahane oldu evdeyim. c.tesi günü spor salonuna yazılacağım bayram dolayısıyla kapalı salon. haziran ayında stajım bitiyor ve bir mülakatım var bunlar da etek ceket pantolon ceket giyineceğim. haziran ayın bikiniler peştemal pareolar havlular aldım şimdiden hazirana mini kot etek giyip resmimi sizlerle paylaşmak da istiyorum. sanırım bu işi eğlenceli bir hale getirerek kurtulmak istiyorum. Aslında bu kadar kolay değil dramatik bir konu benim için. Sevdiğim erkeği kaybettim bu nedenle ve kilom nedeniyle gururum onurumla oynadılar. İş hayatımda dış görünüş ititbarım saygı için çok önemli . bu sorunu kökünden halletmek istiyorum. Evime yakın bir park var bayağı büyük koşu yolu spor aletleri var . yakınımda yüzme havuzu var üniversitenin kış geliyor ama yararlanabilirim yüzebilirim de. diyetime gelince yaptıklarımı sizlerle paylaşabilirim. ve hergün zayıflamak için yptıklarımı anlatabilirim. beni yakından takip edip yorum yapar ve paylaşımda bulunursak bu beni çok motive eder. eski sevgilimin karşısına çıkıp ne kaçırdığını göstermek ve kilom yüzünden rededdiğim iş tekliflerini düşmanlara inat kabul etmek istiyorum. bu sene çocukluktan çıktım yaş 32 ama hayat bu sene dersini öğretti bana ayağa kakmam için zayıflamam şart. bu savaşımda çok samimi desteğinizi bekliyorum. keza ben de sizler için elimden geleni yapmak isterim. herkese kolay gelsiz sormak istediğiniz bişi varsa açıklayabilirim. tanıtım için eksik bişi kaldımı bilemiyorum. boyum1.67 kilom 90. yazdan önce 112 kiloydum yüzerek yazın etkisiyle verdim. haziran bittiğinde 55 50 olmak istiyorum bihtere rakip olacağım

eğer sağlıklı bir şekilde zayıflamak ve hayatını düzene koymak istiyorsan 8.takıma bekliyorum canım.

merhaba arkadaslar, ben 5,5 ay once dogum yaptım. 61 kıloyla hamıle kaldım 80 le doguma gırdım. dogumda yalnızca 6 kılom gıttım sıslıkler vs eklenınce 8 kılo. 2 ay ıcınde butun kılomu verıp 61 e gerı dustum tabı spor ve yedıklerıme dıkkat ederek . fakat vermem gereken 7 kılom daha var . eskı kıloma dustugumden mıdır bılmem , bı turlu kendımı eskısı gıbı motıve edıp bı turlu baslayamıyorum. bu yuzden destegınıze cok ıhtıyacım war. bol paylaşımla bırbırımıze destek olarak cok sey basarabılecegımıze ınanıyorum. benı grubunuza kabul edersenız cok sevınırım :)
1,60 boyum
61 kilom

Son düzenleme:

azimliysen 13. takıma beklerim canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…