Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba

Normalde kendimi en begendim kilo 56 ama son zaman 58 civarıydım ve çok da 3 kilo fazla gözüme batmıyordu.
Ta ki dün tartıda 64,4 ü görene kadar.
Sonra bi baktım belin yanları, göbek almış yürümüş te ben farkında değilim
Kiloyu çok takıntı haline getirmem ama pantolonlardan bel yanlarımın fışkırması özgüvenimi etkiliyor, mutsuz oluyorum
Azimliyimdir, doğum sonrası kiloma çok çabuk ve pes etmeden ulaştım ama bayramdı tatildi derken kontrolü yitirmişim sanırım..

Dukan yada karatay diyetleri arasında kararsızım ama pilates yapacağım, azimliyim:)

Grup ile kilo vermek beni motive eder:)

Merhaba cnm.
Azimliysen ve bol paylasim yapabilirsen 3.takima gelebilirsin.
​http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4634.html

Merhabaaaa :))
Ben de 3 sene önce spor yaparak ve sıkı bi diyetle 60 kilodan 50 kiloya düşmüştüm ama 1 sene içinde tekrar 56 kilo oldum
İnsan kendi zayıf halini bildikten sonra daha çok zayıflamak istiyor. Ne kadar kendimi saldığımı farkettim ve yarın spor salonunda spora başlıyorum umarım yediklerime de elimden geldiği kadar dikkat edebilirim çünkü üniversite öğrencisiyim zor oluyor gerçekten...
Bana uygun bir takım var mı acaba ? Gerçekten motivasyona çok ihtiyacım var bi süredir bunu çok taktım kafaya ve düşündükçe daha çok yiyorum buna bir dur demem lazım. İnşallah beni aralarına alabilecek bir grup vardır güzel haberlerinizi bekliyorum...
Çok azimliyimmm

Son düzenleme:
Merhaba cnm.
Azimliysen ve bol paylasim yapabilirsen 3.takima gelebilirsin.
​http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4634.html

Ben cocukken zayiftim simdi 19 yasinda 60 kiloyum yine ckk kilolu sayilmam 1.70 boyum var bir 10 kilo vermek istiyorum sevgilim askerden gelene kadar.d bide genetik olarak seker hastaligi var gitgide dha cok kilo almktn korkuyorm bnide takima.alrsanz sevinrm

merhaba bende 33 yaşındayım. boyum 174 cm kilom 94 hedefim 75. geçen sene 104 ile başladım dikkat etmeye 90 a kadar düştüm ama son 1 ayda 4 kilo birden aldım nasıl aldığımı anlamadan silkelendim bugun tekrar başlıyorum benide gruba alırsanız sevinirim

selam canım... düzenli paylaşım şartı ile 5. takıma bekleriz

selam canım... düzenli paylaşım şartı ile 5. takıma bekleriz

slm canım arkadaş dün bizim takıma katılmak istedigini dile getirdi.. fakat bir sorundan dolayı ben diger takım kaptanlarından onay istedim paylaşım alanında bakarsanız görürsünüz ..eger sizin için sorun olmassa arkadaşı bizim takıma çagırmak istiyorum ...

bi sorun olmaz canım... istediği takıma gidebilir

canım 9. takıma gelebilirsin tercih senin tabi

Arkadaşlar merhaba, 27 yaşında 85 kilodayım bekarım 4-5 yıldır kilo problemleri ile boğuşuyorum hedefim 58 kilo olmak yani 27 kilo vermem lazım geçen hafta spor salonuna yazıldım 1 haftadır iş seyehati dolayısı ile gidemedim bu perşembe tekrar başlıcam uyguladığım bir diyet listem yok yediklerime dikkat ediyorum. bugünde kavitasyon lenf drenaj pasif jimnastik yosunlu saunaya olan 2.5 aylık bir pakete yazıldım. yani bayağı istikrarlıyım. boğazıma düşkün biri değilim ancak benim sorunum iş hayatı yüzünden düzenli bir saatim yada hafta sonum yok malesef bu tempo içerisinde salona gitmek aslında biraz işkence gibi oldu bana ama dediğim gibi çok kararlıyım yavaş ve sağlıklı kilo vermek niyetindeyim. aranıza benide alırsanız sevinirim.

Azimliyim ve paylasimda bulunurum diyorsan 4.takima bekleriz canım.

arkadaşlar merhaba, ben 1.70 boyundayım ve şu an 74 kiloyum. 6 haftadır diyet yapıyorum ve 4 kilo verdim. ama bu rakam bana biraz az geldi ve motivasyona ihtiyacım var. o yüzden ben de bir takımda yer almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…