Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bende katılmak istiyorum yarışmanıza böyle bi yarışma bana çok iyi gelicek cevabınızı bekliyorum

merhabalar
ben de oldum olası fazla kilolara sahibim.en son 1.58 boyla 69 kilo olduumda nişanlıydım.sıkı bi diyet yaptım ,bazen geri aldım yine toplaım verdim aldım derken 1 seneden fazla zamanda 57 kiloya düştüm.uzun bir zaman ama yemeyi seven biri olarak yedirmeyi seven hatta yemezsem hasta olacağımı düşünen annem işimi biraz zorlaştırdı. ((( hayatımın hiç bi döneminde o kdar mutlu hissetmemiştim."ayy bu beden büyük bi beden küçüğü var mı acabaaaa" o zamana kadar kullanmaıım bir cümledi.gel gör kii yine dağıttım.özellikle de olumsuz bir tüp bebek denememin öncesi ve sürecinde bayağı aldım, 69 oldum yine.uğraşa uğraşa 64 olmuştum ama yine 2kilosu geri geldi.
velhasılı
28 yaşında
1 58 boyunda
66 kiloluk bir bayanım.

motivasyona ihtiyacım var:)

Bol paylaşım yaparım dersen eğer 13. takıma beklerim.

Selam kızlar :) boy 1.68 kilo 83 :/ üç gündür diyet yapıyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim 😊😊😊

Selam kızlar :) boy 1.68 kilo 83 :/ üç gündür diyet yapıyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim 😊😊😊

Kesin kararlıyım bu kez mutlaka zayıflayacağım diye düşünüyorsan eğer 13. takıma beklerim bol paylaşım şartıyla.

Merhabalar boy 1.69 kilo 85.6 hedefim 70 iki gundurbol spor ve diyetle basladim araniza katilirsam dahada azimle devam edecegimi düşünüyorum benide gurubunuza davet ederseniz cok sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…