Cnm 4.takimin yeni üyeye ihtiyaci vardi.Bol paylasim yapacaksan oraya gidebilirsinarkadaşlar merhaba, ben 1.70 boyundayım ve şu an 74 kiloyum. 6 haftadır diyet yapıyorum ve 4 kilo verdim. ama bu rakam bana biraz az geldi ve motivasyona ihtiyacım var. o yüzden ben de bir takımda yer almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..
Cnm 4.takimin yeni üyeye ihtiyaci vardi.Bol paylasim yapacaksan oraya gidebilirsin
Cnm 4.takimin yeni üyeye ihtiyaci vardi.Bol paylasim yapacaksan oraya gidebilirsin
merhabalar.aranıza yeni katıldım
yarısmaya dahil olmak ıstıyorm.yardmcı olursanz cook sevınırm
Merhaba bende katılmak istiyorum yarışmanıza böyle bi yarışma bana çok iyi gelicek cevabınızı bekliyorum
Azimliyim diyosan 4. Takıma bekleriz canım.
Bol paylaşım yaparım dersen eğer 13. takıma beklerim.merhabalar
ben de oldum olası fazla kilolara sahibim.en son 1.58 boyla 69 kilo olduumda nişanlıydım.sıkı bi diyet yaptım ,bazen geri aldım yine toplaım verdim aldım derken 1 seneden fazla zamanda 57 kiloya düştüm.uzun bir zaman ama yemeyi seven biri olarak yedirmeyi seven hatta yemezsem hasta olacağımı düşünen annem işimi biraz zorlaştırdı. ((( hayatımın hiç bi döneminde o kdar mutlu hissetmemiştim. "ayy bu beden büyük bi beden küçüğü var mı acabaaaa " o zamana kadar kullanmaıım bir cümledi.gel gör kii yine dağıttım .özellikle de olumsuz bir tüp bebek denememin öncesi ve sürecinde bayağı aldım, 69 oldum yine.uğraşa uğraşa 64 olmuştum ama yine 2kilosu geri geldi.
velhasılı
28 yaşında
1 58 boyunda
66 kiloluk bir bayanım.
motivasyona ihtiyacım var:)
Bol paylaşım yaparım dersen eğer 13. takıma beklerim.
Selam kızlar :) boy 1.68 kilo 83 :/ üç gündür diyet yapıyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim 😊😊😊
kararlıyım ve bol paylaşımda bulunurum dersen seni 9. takıma beklerim canımmrhba bende katılmak ıstıorm kılolarımla basım dertte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?