Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar boy 1.69 kilo 85.6 hedefim 70 iki gundurbol spor ve diyetle basladim araniza katilirsam dahada azimle devam edecegimi düşünüyorum benide gurubunuza davet ederseniz cok sevinirim

Elbette davet ederiz 4. Takıma bekleriz bol paylaşım ve azimliyim diyorssn

hanımlar merhaba ben de katılmak istiyorum vermem gereken 8 kilom var, motivasyona ihtiyacım var, haberlerinizi bekliyorum

161 boyunda 63 kiloyum. benim kilo alıp verme hikayelerimi her zaman okul kariyerim belirledi. 2 sene once össye hazırlanırken 68 kiloya cıktım ve cok cırkın bır mezuniyet gecirdim sınavdan sonra yazın spor ve diyetle ıkı-uc ay içinde 57 kiloya dustum daha sonra ankarada tıp okumaya basladım yogun dersler ve sınavlarda stresimi bastırmamda malesef en buyuk yardımcım aburcuburlar oldu cok yogun sınav donemlerınde kendımı bırakıyorum ama her sabah okula gıtmek ıcın hazırlanırken cok mutsuz oluyorum yaklasık son 3 senem kılo alıp vererek gecti bu iş benı cok yordu artık versemde geri alacak gibi hissediyorum bu yuzden kilo vermek için motivasyonumu kaybettim internette dolasırken boyle bır sıte ve forum dikkatimi cekti umarım hersey guzel olur

azimliyim ve bol paylaşımda bulunurum dersen 4. takıma beklerim..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-8850.html#post3

:124: slm ben bende guruba katılmak istiyorum burda yeni olduğum icin fazla bişey bilmiyorum kalori cetvelini nasıl yapıyosununz kilomuzu kime msj atıcaz

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bayanlar :) ben 22 yaşındayım 157 boyundayım daha önce bu yarışmada vardım yakşalık 1 yıl kadar durdum. tam hedefime 3 4 kg kaldı derken kiloları geri almaya başladım bisssürü sebepten dolayı bu yüzden takımdan ayrıldım. şimdi tekrar katılmak istiyorum. bilgisayarı yoğun kullanıyorum. dukan diyeti yapmak istiyorum tekrardan ( daha önce dukan diyetiyle 7 8 kg verdim 1.5 ayda falan ). ayrıldığım takımım 9. takımdı. ben yeni bir takımda yeni yeni arkadaşlar edinmek ve güzel güzel şu kilolardan kurtulmak istiyorum :) üstelik hedefime kısa sürede varmam lazımki ailemin yanına döndüğümde beni gördükleri zaman şok yaşasınlar :) ( dövmede yaptırmak istiyorum 59 u gördüğüm gün yaptırıcam dövmemi :) ) şuanda 73 74 arası gidip geliyorum.

Bol bol paylaşım yapabileceksen seni 5. takıma bekliyoruz :)

selam arkadaşlar,
bende doğumu itibari ile tombiş olan bu kilolarından kendini bilince rahatsız olanlardanım
ara ara kilo alıp vermişliğim var ama idealim 70
evlenirken 70 kilo olup 75 ile hamile kalıp 90 ile doğum agirip emzirme döneminde 95 e çıkan üzgün biriyim : ((((
şu anda bebişim 16 aylık ve emzirmiyorum 93,2 kiloyum ama kurtulmak için fazlaca motivasyona ihtiyacım vaaarrrrrr
sizlerin desteğine ihtiyacım var arkadaşlar..

merhabalar gerçekten azimliysen bol paylaşımda hulunursan seni 5. takıma bekliyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…