Arkadaşlar bende gruplara katılmak istiyorum. Muhtemelen şubat ortası yada sonu gibi düğünüm olcak fakat bu kiloyla gelinliğe giremem bile
Azimliyim diyorsan 4. takima Gel sekerim.zayiflayip gelinligini beraber secelim ne dersin?
günaydın kızlar.ben de artık silkelenip kendime gelmek istiyorum.geçen sene 24 ocakta doğum yaptım ve kilolarım üzerimde.gerçi ben bir girişimde bulunmadım.ama artık vakti geldi diye düşünüyorum.kızımda yaşına girecek.hangi takımda boşluk var.ve nasıl bie sistem var bana yardımcı olursanız sevinirim.daha önceden de katılmıştım ama şimdiki gruplar nasıldır bilmiyorum.
Gunaydin Canim 4. takmda aynini senin gibi Minis bebegi olan Annelere hem destek veririm hemde destek alir zayiflarim dersen yerin hazir.
selam kızlar.. boyum 1,67 ve şu anda 73 kiloyum.. hedefim en kısa sürede 55 kilo olmak. desteğe ihtiyacım var :) aranıza alın beniii
9. takima beklerim canim...Merhaba kızlar ben 1.68 boyundayim ve 83 kiloyum en kisa sürede zayıflamak istiyorum beni de araniza alir misiniz ? Şimdiden tesekkürler
merhaba kızlar vermem gereken 15 kilo var bende aranıza katılmak istiyorum.
kararliyim diyorsan 9. takia baklerim canim..
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım. Bu sene üniversiteye gideceğim ve fazlalıklarımdan acilen kurtulmam lazım. Tek başıma diyet yapamıyorum arkadaşlarımı örgütlemeye çalıştım beraber diyet yapalım diye hiç kimse katılmadı. Ben de sizin aranıza katılmaya karar verdim :) boyum 150 kilom 73 :'( 50/55 kiloya inmek çıtı pıtı bi kız olmak istiyorum istiyorumbeni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
kararli azimli Aynadaki goruntuden bikmis ve aynada kendiyle mutlu olmak isteyen bayanlar hadii 5 takima bekliyoruz . Bol paylasim ve enerji sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?