Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-10114.html

5. takıma gelebilirsin...

TEK BASINA OLMUYOR YAPAMIYORUM DİYORSANIZ
5. Takım DESTEK VERMEYE HAZIR
KILO VERMEK İSTEYENLER HADİ BAKALIM 5. TAKIMA
İLK YEŞİLCAYLAR BENDEN OLSUN
SEFAAAMIZ OLSUN :7;;7:

Merhaba arkadaşlar 170 boyunda 72 kiloyum 2 aydır diyet yapıyorum 8 kilo verdim daha da vermem gerekiyor ama yalnız başına çok zor oluyor bende aranıza katılıp sizinle birlikte diyetimi sürdürmek istiyorum çünkü motive edicek bir ortama ihtiyacım var benide aranıza alırsanız çok sevinirim

1.70 boy 92 kiloyum artik zayiflamak istiyorum benide araniza aliin :)) 6 aylik birsure belirledim kendime yavas yavasda olabilir ama bi 70 kiloyu bulmak istiyorum cok zor mu sizce?

1.70 boy 92 kiloyum artik zayiflamak istiyorum benide araniza aliin :)) 6 aylik birsure belirledim kendime yavas yavasda olabilir ama bi 70 kiloyu bulmak istiyorum cok zor mu sizce?

2. takıma beklerim canım

Merhabalar ben 1, 65 boyundayim 90 kiloyla 27aralikta diyete basladim simdi 83, 5 kiloyum devam ediyorum degisiklige ihtiyacim var araniza alirmisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…