benide alın aranıza arkadaşlar bende 72 kg fılan en az 60-63 olmam lazım bende bırkaç gundur dıkkat edıyorum ama saatlı dıyete yarın başlayacagımm daha once kılo verdım 64 kadar ama geri aldım zaafım aburcuburlar çoçukttan beterim dıkkat etmeıyınce hemen gerı alıyorum :) daha once dıyetisyende gıttım şukur bı rahatsızlıgım yok dr daha oncekı verdıgı lısteye uyacagım :))
Merhaba şu an 83 kiloyum akupunktura başladım zayıflamak istiyorum bu yarışma da umarım bana faydalı olur
Selam arkadaslar diyet programınıza katılmak istiyorum 1.70 boy 80 kilo((
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2537.html
kararlıysan 5, takıma gidebilirsin tatlımm
2 gündür 3 litre su içiyorum kulüpte yeniyim nasıl katılıcam 5. Gruba
Merhaba arkadaşlar 170 boyunda 72 kiloyum 2 aydır diyet yapıyorum 8 kilo verdim daha da vermem gerekiyor ama yalnız başına çok zor oluyor bende aranıza katılıp sizinle birlikte diyetimi sürdürmek istiyorum çünkü motive edicek bir ortama ihtiyacım var benide aranıza alırsanız çok sevinirim
1.70 boy 92 kiloyum artik zayiflamak istiyorum benide araniza aliin :)) 6 aylik birsure belirledim kendime yavas yavasda olabilir ama bi 70 kiloyu bulmak istiyorum cok zor mu sizce?
Linkini atar misin canim rica etsem :)2. takıma beklerim canım
Merhabalar,boyum 1.68 kilom 76,yarin Hollywood diyetine basliycam hedefim 54kilo,bende size katilmak istiyorum..
kızlar boy 160 kilo 79.7 bende katılmak istiyorum.
Boyum 165 kilom 69. Bana da buralarda yer var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?