Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar benide aranıza alabilirmisiniz 6 aylık bir bebeğim var doğum kilolarım var 70 kiloyum 60 kiloya düşmek istiyorum öncedende burda zayıflamıştım burası beni disipline sokuyor hep kendimi takip altında hissediyorum. benide aranıza alırsanız sevinirim.

Bende katılmak istiyorum boyun 170 cm kilom 66 hedefim 55
Yardımcı olursanız sevinirim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=181064

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=181064

kızlar buyrun bizim da azimli dostlara ihtiyacımız var.2 . takım olarak kapımız sizlere açık.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar .
Bende katilmak istiyorum cunku motivasyona ihtiyacim var. Simdiye kadar hep kilo vermeyi hedefledim ama hedeflememle kaldim.
Belki bu gruplardan birine katilabilirsem motivasyon ve destek acisindan iyi olacagini dusundum.
Suanda 60-59kg arasinda gidip geliyorum. Boyum 155 ve yaza dugunum var zayiflayip sikilasmam gerekiyor. Birde balayini hesaba katarsam suanki halimle ne mayo giyinirim ne bikini. Hedef kilom 48-49 kilo ama sporla desteklemek istedigim icin belki 50 kiloda olur goruntumden nasil hosnut olacagima bagli. Umarim yazdiklarim boyle yeterlidir, ve onemli birsey unutmamisimdir. Sevgiler

Merhaba arkadaslar ben de araniza yeni katildim saglam bi motivasyona ve benim gibi cabalayan emek gosteren insanlarla bi arada olmaya ihtiyacim var. Boyum 1.68 ankaradayim tıp ogrencisiyim malum dersler stres filam arada iyice sinir bozuyo :) her neyse bi aydir yedigime ictigime dikkat edip spor yapmaya basladim 65 kilodan 59 a inmeyi basardim. Ama sabirsiz bi insan oldugum icin her an bozuvercekmis gibi oluyorum beni de aliverseniz araniza :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=123779

paylaşımı seviyorsanız 8, takıma gidebilirsiniz kızlar hoşgeldiniz aramıza takım ruhu ile en kısa sürede hedeflerinize ulaşacağınıza inanıyorumm

slm arkadaşlar.. ben kullandığım ilaçlar yüzünden 80 kiloya ulaşmıştım 3 yıl diyet yaptım en son geçen yaz 57 kiloya düşmüştüm .. 9 ay kilo problemlerime dikkat etmedim dün tartıldığımda 70,10 u görünce tekrar başlamaya karar verdim.. sanırım dikkatli yemenin yaşam boyu sürmesi gerektiğini anlamam lazım.. bugün tartıldığımda 69,70 .. günde 2,5-3 lt arası su tüketmeye başladım.. yarın yürüyüş ve plates e tekrar başlayacağım.. kilo problemleri 30 sonrası rahatsız edici boyutta oldu.. cuma yarışmalarına katılmak istiyorum.. tşk ederim..

unutmadan boyum 1,60 ve daha önce de kadınlar kulübündeki gruplardan destek alarak kilo vermiştim.. yine desteğinize ihtiyacım var :) aranıza alırsanız çok mutlu olurum.. sevgiler..

Son düzenleme:
21 yaşında 164 boyunda 70 kilodayım ... liseye başladığımda normal kilodayken yıl yıl 2 şer kilo alarak son 2 yıldır da 6 kilo birden alarak epeyce şişmanladım evde yalnız olmam annemin çalışıyor olması ev yemeklerinden uzak devamlı dışarıdan ve fast food beslenmeden dolayı cips çikolata abur cubur tüketimiyle kilo alımım çoğaldı ve uykuyu çok sevdiğim için sabah aç aç okula gidiyorum halada günde sadece tek öğün besleniyorum oda gece oluyor kısaca çok sağlıksız ve bol kalorili bir geçmişim var bunlarda bana kilo ve sağlıksız bir vücut olarak geri döndü şimdi ideal kiloma ulaşmayı fit bir vücuda kavuşmayı çok istiyorum

unutmadan boyum 1,60 ve daha önce de kadınlar kulübündeki gruplardan destek alarak kilo vermiştim.. yine desteğinize ihtiyacım var :) aranıza alırsanız çok mutlu olurum.. sevgiler..

Azimliyim bol paylasimda bulunurum diyorsanız 4. Takıma beklerim.

merhaba arkadaşlar. Ben 64 kilo ile hamile kalıp hamilelik esnasında 17 kilo almış biriyim. Yaklaşık 4 ay önce doğum yaptım ama kilolarım hala duruyo şuan 73 kiloyum. 10 kilo fazlam var. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…