Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba sevgili arkadaslar.su anda 91 kiloyum.okuloncesi ogretmeniyim ve bu kilolarla okulda ve evimde kendimi iyi hissetmiyirum.kendimi Tutamıyorum ve yiyorum tok olsam bile yiyorum ve sonuc 172 cm lik noya 91 kilo.gecen yil 86 idim dogum sonrasi spor diyetle bu kiloya gelmustim ama simdi geri aldim. Allah izin verirse ikinci bir bebek istiyorum ama 42 beden olmadan olmaz.bebek icib kendim icin kizim esim öğrenciler im icin zayiflayacagim.bir haftadir tam olmasa da yediklerime dikkat ediyorum.2 gundyr sabah 6 da jalkip leslisenin 4 fasr walk yuryyudunu 45 dk yapiyorum.diyetimde bana kocluk ve arjadaslik yaoan bir gruba dahil olmak istiyorum.sevgiler

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=181064

düzenli paylaşımda bulunurum kilo vermeye de kararlıyım diyorsan gel 2. takıma bekleriz

Tamam geliyorumm.ama calisiyorum surekli mesaj atamam unluk menumu yazar nesajlara vakar gerekirse cevap yazarim

1.68 boyunda 70 kiloyum.31 yaşındayım.1 kızım var ve hamilelik sonrası aldığım kilolarımı tam verdim derken yeniden almaya başladım çok endişeliyim 2 ay sonrada kardeşimin düğünü var.Hedefim 62 kilo.yani 8 kilo verirsem benden mutlusu yoktur demektir.Yardımlarınızı bekliyorum.Sevgiler

canim kararliysan ve bol paylasim yapacaksan 3.takima bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38584&page=5954&p=34087660&posted=1#post34087660

Yaşım 30. Boy:165 kilom 71-72 civarı..hedef 59. 1 çocuk annesiyim. Yarından itibaren sağlıklı beslenme kararı aldım. Doğumdan sonra diyet yapmıştım ama bırakınca birazını aldım. Amacım hayat boyu sürecek bir düzen oturtmak. Diyet günlüğü açmıştım ama tek olunca ilerletemedim.Bir takıma girersem daha kolay adapte olurum diye düşünüyorum. Bol paylaşımda bulunabilirim:)

14. takıma bekleriz canım

Merhaba canim bende katilmak isitiyorum 167 cm boy.kilo 109 kg çocukluktan kilolu malesef yaşım 30 cnm yukarda yanlislik olmus

Son düzenleme:
Yuppiii cok teşekkürler cnm tabiki kararliyim ok 4. Takima hergün yedogimizide yazıyormuyuz yoksa sadece kilo bildirimi mi yapacağız. Birde bir diyet listesi varmi herkezin uyguladığı yoksa kendi diyetimizimi yapaiyoruz

32 yaşında 3 yıllık evli 103,5 kilo 1,60 boyundayım.
Motivasyona ihtiyacım var ve kilo vermeyi en az sizler kadar istiyorum.

Nasıl bir süreciniz var kısaca bu topigin sahibi yada bu konuda bilgi sahibi birisi açıklarsa sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…