http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=181064Merhaba sevgili arkadaslar.su anda 91 kiloyum.okuloncesi ogretmeniyim ve bu kilolarla okulda ve evimde kendimi iyi hissetmiyirum.kendimi Tutamıyorum ve yiyorum tok olsam bile yiyorum ve sonuc 172 cm lik noya 91 kilo.gecen yil 86 idim dogum sonrasi spor diyetle bu kiloya gelmustim ama simdi geri aldim. Allah izin verirse ikinci bir bebek istiyorum ama 42 beden olmadan olmaz.bebek icib kendim icin kizim esim öğrenciler im icin zayiflayacagim.bir haftadir tam olmasa da yediklerime dikkat ediyorum.2 gundyr sabah 6 da jalkip leslisenin 4 fasr walk yuryyudunu 45 dk yapiyorum.diyetimde bana kocluk ve arjadaslik yaoan bir gruba dahil olmak istiyorum.sevgiler
canim kararliysan ve bol paylasim yapacaksan 3.takima bekliyorum1.68 boyunda 70 kiloyum.31 yaşındayım.1 kızım var ve hamilelik sonrası aldığım kilolarımı tam verdim derken yeniden almaya başladım çok endişeliyim2 ay sonrada kardeşimin düğünü var.Hedefim 62 kilo.yani 8 kilo verirsem benden mutlusu yoktur demektir.Yardımlarınızı bekliyorum.Sevgiler
canim kararliysan ve bol paylasim yapacaksan 3.takima bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38584&page=5954&p=34087660&posted=1#post34087660
Yaşım 30. Boy:165 kilom 71-72 civarı..hedef 59. 1 çocuk annesiyim. Yarından itibaren sağlıklı beslenme kararı aldım. Doğumdan sonra diyet yapmıştım ama bırakınca birazını aldım. Amacım hayat boyu sürecek bir düzen oturtmak. Diyet günlüğü açmıştım ama tek olunca ilerletemedim.Bir takıma girersem daha kolay adapte olurum diye düşünüyorum. Bol paylaşımda bulunabilirim:)
Merhaba canim bende katilmak isitiyorum 167 cm boy.kilo 109 kg çocukluktan kilolu malesefyaşım 30 cnm yukarda yanlislik olmus
4. takima bekliyorum seniBen zayiflamak istiyorum ve 1.65 boy 74.5 kilodayim hamilelikte 87 kiloya ciktim ama 60 kilo olmak istiyorum benide gruplariniza alir misiniz
canim kararliysan ve bol paylasim yapacaksan 3.takima bekliyorummerhabalar
sitede yeniyim ve ilk kez yazıyorum. Bende zayıflamak istiyorum benide alırmısınız aranıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?