Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
60 kiloyum şuan 50 kilo olmak istiyorum benı de birt takıma alırmısınız

canim kararliysaniz ve bol paylasim yapacaksaniz 3.takima bekliyorum ikinizide
http://www.kadinlarkulubu.com/showth...1#post34087660

Son düzenleme:
iyi akşamlar siteye yeni üye oldum 76 kiloyum bundan 2 yıl önce ilk kez diyetle tanıştım 86 kiloydum 10 kilo verdim 2 ayda daha sonra düzenli beslenmeye karar verdim hayatımdan tatlı ekmek herşeyi çıkardım 66 kiloya düştüm bi süre sonra yeter bu kadar dedim bıraktım bi süre canım ne isterse yiyeyim dedim yedim de tatlıya karşı aşırı düşkünlüğüm var yoksa ne yemişim çok önemli değil bütün gün pasta tatlı ye deseler yerim 66 kilo olana kadar dondurma ve arada sırada çikolata dışında hiçbir tatlıya el uzatmadım onları yediğimde bile acaba kilo alır mıyım ? korkusu vardı . Bıraktım daha sonra eski alışkanlıklar tekrar bu hafta diyetisyene gittim eski fotoğraflarımı görünce ne kadar zayıflamıştım ya deyip kendime çok kızıyorum 66 çok görünebilir ama uzun boylu olunca ve biraz iri kemikli olunca en zayıf halimdi diyebilirim şimdi tekrar zayıflamak istiyorum

azimliyim,bol paylaşımda bulunurum ve mutlaka kilo vermeliyim diyorsan 8.takıma bekliyorum canımcım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=123779&page=8080

Merabaaa :)) jillian michaels okurken burayi gordum baya eski zamanda paylasmislat gerci ama bakiyimdedim baya sardi beni de alin araniza noolur birine hesap vermeyince yapamiyorum ben daha 18 yasindayim busene 19a giricem ideal kilom 54ken ben 67-68 arasinda gexiyorum gecn sene universte sinavi doneminde cook kilo aldim ocagin 26sindan bu yana 30day shred yapiyorum o bitti tam oturtamadim duzeni ama artik kilo vermek diyete de baslamak istiyorum imdaaat

tatlım azimliyim,bol bol paylaşımda bulunurum ve çok güzel kilolar vericem dersen seni 8.takıma bekliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=123779&page=8084

merhaba ben de bu yarışa katılmak istiyorum :) ben diyete 6 şubatta 84.7 kg ile başladım. Şu an ki kilom 79.2. Diyete eşimle birlikte başladık o yüzden düzenli bir şekilde devam edebiliyoruz :) Hedefim yaza kadar 65 kg a düşmek. yaz boyunca da 5 kg daha verip hedef kilom olan 60 a ulaşmak istiyorum.

Merhabalar bende sizler gibi zayıflamak için uğraşıyorum daha önce de 14. Takımdaydım ama bilgisayarım bozuldu paylaşım imkanım yoktu diye ayrılmak zorunda kaldım mümkünse yine katılmak istiyorum destege ve birliğe önem veren bir takımda olmak istiyorum ilgilenirseniz sevinirim

14. takıma beklerim canım

Merhaba kızlar ben 69 kilo ile yaza girdim. yazın yüzme ve bisiklet sürmekten 62 ye kadar düştüm. çok seviyordum kendimi ozaman. ama okul başladı sınavlar başladı derken 66 falan oldum. 2 haftadır da çok dikkat ediyorum yediklerime pco hastasıyım ondan mı inmiyor karnım bir türlü anlamıyorum tartı aynı gösteriyor, bir azalmaa olmuyorr

Merhabalar duygu ben.27yasindayim 1,5yasinda oğlum var.
Kendimce diyete başlayalı 5gun oluyor.78 ile başladığım yolda bu sabah 75.6 çıktım.
2gun önce motive amaçlı kendime dijital Tarti aldim sıkı devam ediyorum yani :)
Hedefim önce 60 sonra 52-53 kismetse.evde zumba yaiyorum ve ip atlıyorum.bi takima girersem daha motive olurum diye düşündüm.ağustos ayina kdr kilo vermem lazım nisan var eşimin yanında sole şık bi elbiseyle sakınmak herkesi şaşırtmak istiyorum.desteğinizi bekliyorum.

Azimliyim diyosan 4. Takıma beklerim canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…