Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba ben 27 yaşındaym boyum 163 kilom en son 80 di ama korkumdan 10 gündr bakamıyorum tartıya zayıflamaya başlayalı 2 ay oldu 88 kilodan 78 e düştüm ama bu aralar kendime hakim olamadan yiyorum gene az önce bir sürü hamur işi yiyp vicdan yapınca tek başıma yapamayacağıma karar verdm benide aranıza alın azayiğp motivasyonum düştü yeniden başlamak istiyorum ((26:

tatlım bol paylaşım da bulunurum,azimliyim ve mutlaka kilo vermeyi başarıcam diyorsan seni 8.takıma davet ediyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=123779&page=8099

merhaba aranıza yeni katılıyorum malesef benimde fazla kilom var ve ben bunlarla çok mutsuzum yıllardır kiloyla uğraşıp duruyorum hiçbir zaman dal gibi bir kız olmadım boyum 1.58 olmasına rağmen geçen sene tam 73 kiloydum bu sene spor ve diyetle 58 kiloya kadar düştüm ama 50 kilo olmak istiyorum benide aranıza almak isterseniz çok sevinirim

Selam arkadaşlar.bende zayıflama macerama iki ay oldu başlayalı.plates yapıyorum.5kg.verdim.40cm daraldım.97ile başladım.şuan 92 yr düştüm.ayrıca ayın 11inde diyetisyene gidicem.moralim düzeldi .verdiği listeyide paylaşırım.benide alın lüüütttfeeennn

Merhabalar 1 yil icinde 6 kg vermeyi basardim sonrasinda dikkat etmedigim icin tekrar 2 3 kg geri aldim.Nisan sonunda dugunum var dugunume kadar gun gun ogun ogun ne yediysem paylasarak saglikli bi diyetle zayiflamaya kararliyim grup icinde yarisma havasinda daha basarili olacagina inaniyorum 1.5 ayda 4 kg icin var misiniz arkadaslar beni araniza almaya?

Merhabalar 1 yil icinde 6 kg vermeyi basardim sonrasinda dikkat etmedigim icin tekrar 2 3 kg geri aldim.Nisan sonunda dugunum var dugunume kadar gun gun ogun ogun ne yediysem paylasarak saglikli bi diyetle zayiflamaya kararliyim grup icinde yarisma havasinda daha basarili olacagina inaniyorum 1.5 ayda 4 kg icin var misiniz arkadaslar beni araniza almaya?27 yasindayim ve 61 kg yim

Bu yarismaya bende dahil olmak istiyorum yardimci olurmusunuz

benide araranıza alın çünkü çok ihtiyacım var 99.700 65

kızlar kimseden davet almamışsınız,bende hepinizi toplu davet edeyim dedim,gelen olur gelmeyen olur
azimliyiz,bol paylaşımda bulunuruz diyorsanız ve en önemliside mutlaka her hafta kilo veririm diyorsanız sizi 8.takıma bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=123779&page=8103&p=34303183&posted=1#post34303183

Son düzenleme:
kızlar ben de 5- 6 kadar kilo vermek istiyorum.suan 53 kiloyum.hedefim 48 olmak.
sizlerin de önerileriyle artık başlamak istiyorum.

1 kişilik yerimiz var .. Katılımım ve azmim bol diyorsan .6. Takıma gelebilirsin .....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/143241-6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3268.html
Diyetsiz yapamiyorum diyenler buraya hep beraber zayif olmaya benim hikayem klasik aslinda tombul genlerim ve dogum sonrasi kilolarla baslayan ve devam eden amansiz savasim kendimce yaptigim diyetler sonucunda bu isteki basarisuzligimi görünce diyetisyenin yolunu tuttum bu arada 173 boy 68 kg su anda diyetle beraber yaklasik 7kg verdim ancak vermem gereken 4kg daha var anlayacaginiz hedefim 64kg toplamda 11kg vermus olacagim tabi olursa geri almazsam diyet sureci yorucu birbirimizin motive olmasi icin buradayim ve yeni diyet listem sabah 34kuru kayisi 1bardak su yarim saat sonra 2dilim kepek ekmegi 1dilim peynir45zeytin 1yumurta2tatlu kasigi pekmez bitki cayi ara ogun ayran oglen 6kasik sebze yemeği 1su bardagi yogurt yesillik ara ogun 1meyve 1dilim ekmek 1dilim peynir aksam 6kasik sebze yemegi yogurt yesillik 1dilim ekmek araogun 1porsiyon meyve simdolik fena gorumuyor ancak diyette olmak cok sıkıcı hep destek tam destek diyorum umarim basarili okuruz

168 boy 99 kilo yaş 25 motivasyona ihtiyacımmm var

Merak etme kiloları canım yaza kadar vereceğiz yaza kadar 14 kilo verebilirsin canım yeter ki şu boğazımızı tutalım ve en önemlisi spor bende geçen sene 73 kiloydum ve şu an 58 kiloyum inan ki herşeyden bıkmıştım üniversite hayatım okula gitmek eve gelmek ve yemek yemekle sınırlıydı çok ağladığım zamanlar oldu ama allahıma şükür şimdi 58 kiloyum tabiki hala kilom var ama uzun süre göremeyen arkadaşlar tanıyamıyorlar beni bu mutluluk herşeye değer o gülümseme bütün sıkıntıları unuttturuyor eminimki sende bu yaza kadar incecik bir kız olursun

günaydın arkadaşım ne güzel konuşmuşşun aşka geldim

olur mu canım bizimde önümüzde en fazla 6 ay var bitecek sonra herşey bitecek yeni bir hayat ve sen olacaksın onu düşün canım kaç yaşındasın kaç kilosun birde boyun kaç
25 yaşındayım 168cm 101.7 kiloydum on gün önce şimdi 99.100 olmuşumm spor ve diyet yapıyom bu sefer karalıyımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…