25 yaşındayım 168cm 101.7 kiloydum on gün önce şimdi 99.100 olmuşumm spor ve diyet yapıyom bu sefer karalıyımm
işte görmek istediğimiz şey kararlılık inanıyorum canım 50 kilo olsam bile her zaman seni destekliyeceğim unutma bunu olur mu =)
çok iyiysinnnnnnnnnnn
sağol canım sende öylesin=) 8. grupta yarışıyorsun değil mi bende o gruptayım =)
tatlım azimliyim diyorsan 8.takıma bekliyorumselam arkadaşlar...
ben geçen sene buradaki gruplardan birinde istediğim hedefe ulaşmıştım. ama malesef yazın gelmesi ve ramazandan sonra yine aynı kiloyu buldurdum. çok değil aslında kilom şuan 58 kiloyum ama hedefim 53-54 olmak. tekrar bi grupla bu hedefe ulaşmak istiyoum. çünkü buradaki gruplar gerçekten çok motive edici oluyo. ben geçen sene buranın faydası çok görmüştüm. şimdi beni arasına kabul edicek bi gruptan teklif bekliyorum ve yine burada sizinle hedefime ulaşmak istiyorum.
merhabalar,
motivasyonumu zirvede tutabilecek bir takımda bende yer almak istiyorum eğer boş yeri olan var ise beni kabul edebilir mi??
Merhaba ben de yarismaya katilmak istiyorummm
Sent from my GT-I9300 using Kadınlar Kulübü mobile app
Merhabalar..ben de doğum sonrası kilolarını hala verememiş durumdayım..kızım 4 yaşını geçti hala 12 kilo fazlam var..32 yaşındayım 72,5 kiloyum..eskisi gibi kolayca veremiyorum kiloları..motive olmaya ihtiyacım varinşallah kk sayesinde bu sefer sonuca ulaşırım
merhabalar,
motivasyonumu zirvede tutabilecek bir takımda bende yer almak istiyorum eğer boş yeri olan var ise beni kabul edebilir mi??
Edebilir tabikidee .. 2. takıma beklerim canım
ben de doğum sonrasıyal beraber 15 kilo fazlalalığımdan kurtulmak istiorum artık benide takımınıza alır yardımcı olursanız çok sevinirim bu yolda yazlnız yürümek istemiyorum yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar,
geçtiğimiz seneler 64 kg iken katılıp 55,7 ye kadar düştüm. tabi ye iç ve sporu bırak 58,5 kg yum son zamanlarda. boy 163
hedef 53 tabi 55 e de razıyım
buna göre kg aralığında olan bir gruba katılmak istiyorum. geçenkinde karatay ve leslie ile bir ayda sonuca ulaşmıştım. bu sefer sağlıklı beslenme ve sporla ulaşmak istiyorum. kas çalışıp kg istediğim seviyeye inmesede ince bir görüntü kazanmak istiyorum.
kısa zamanda bir gruba katılırsam bu hafta deneme olur önümüzdeki hafta listelerde inş. :)
Merhaba 12 gün oldu doğum yapali 94.600 yum beni de araniza alir misiniz. Msj inizi bekliyecegim saygilarimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?