- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
7.takıma gele bilirsin güzelim...Herkese merhaba. Gecen sene ani bir uyanisla verdigim kilolarimi bu sene yurtdisina tasinip adapte olmaya calisirken ne yazik ki geri aldim. Gecen sene 1.77 boy ve 64 kiloyla duzenli beslenme ve spora baslayip 5-6 ayda 55 kiloya, daha da iyisi 38-40 bedenden 34-36 bedene inmistim. Su an 63 kilodayim ve aslinda kilom boyuma gore normal. Fakat vucut yapim tam olarak 'skinny fat' dedikleri turden, yani yag oranim fazla. Bu sene tekrar 55 kiloya inmek ve ozellikle yag oranimi azaltmak istiyorum. Bunun icin 5 gundur diyet ve spora basladim. Bir takima girersem daha da motive olacagima inaniyorum. Umarim herkes en saglikli sekilde istedigi kiloya kavusur. Sevgiler!
Tabiki ...7 takıma gele bilirsinnnSelamlar kilo ile başım dertte geçen sene doğum yaptım ve su an 62 kiloyum normalde 52 kilo olmak istiyorum eşim bu konuda çok hevesli kilodan nefret ediyor ve ilişkimiz de etkiliyor beni de bu yarışa dahil eder misiniz
Ne yapmam gerekiyor yardım eder misinizTabiki ...7 takıma gele bilirsinnn
Canım ya mesajını şimdi gördüm. Ama sen bulmuşsun adresi.afferim sana.Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz
7 takıma gel güzelim. ..Eskiden başlayayim anlatmaya 16 yaşıma kadsr hep zayıftım evimiz merkeze hep uzakti çok yürürdum ve oyunlar sayesinde zayıf kalmayi becerebilmistim çok yemek yemesemde kuru ekmek cok yerdim lise 2 de çarşıya taşındı ve yürümeyi biraktim beslenme aliskanliklarim degisti tost döner fast food beni doyurmamaya başladı. 2 3 tane pespese ekmek aralari yiyor doymuyordum lise 3 de 60 olduğumda spora yazildim kickboks yogun idmanlar yapiyorduk 2 ayda çok yememe ragmen 52 olmuştum lise 4 de sakatlandim sporu biraktim ama inanilmaz yiyorum bir tencere filan beni anca kesiyordu. Universieye geldim 52 den 60 lara ciktim 60 larda üniversiteye basladim üniversite bu sene bitiyo ve ben 66yim bu üniversite yillarin da en fazla 70.5 oldum suan 66 ile diyet yaoma arzusunda olsamda kendime hakim olamiyor destege ihtiyac duyuyoum boyum 164 cm kilo 66 yardım edin
canım hemen 5. takıma koş gel o zamanşuan yazdıklarımı okuyan tüm balık etli hatunlara merhaba:) 1.65 boyunda 61 kiloyum(dijital baskülümün pili bitmiş, onda muhtemelen 63-64 çıkabilirim). 2 çocuk annesi ve öğretmenim. hayatımda dönem dönem kilo sorunum olmuş, ardından gaza gelip kilolarını vermiş bir hatunum. şimdi de öncelikli hedefim 55, tabi 52 olabirsem daha mutlu olurum. 2 yıl önce de bu yarışmaya katılmış, hedefimin çok daha üzerinde kilo vermiş ve başarıyla mezun olmuştum. ancak hangi takımda olduğumu hatırlamıyorum. beni de aranıza alırsanız çok mutlu olur, gaza gelir, sizi de gaza getirir hep beraber daha fazla kilo veririz diye düşünüyorum:)
7.takıma gel de moralini yükseltelim kuzumMerhabalar 163cm boyunda 79,8 kiloyum 2 yaşında bir kızım var ben 30 yaşındayım sağlıklı bir şekilde 59 kiloya inmek istiyorum ama çok moralsizim
5. TAKIMA GEL TATLIM BEKLİYORUZTAM 76 KİLOYUM 4 YAŞINDA BİR KIZIM 11 AYLIK BİR OĞLUM VAR AYNI ZAMANDA BODURUM ÇOOKK KİLO VERMEK İSTİYORUM((((((((((((((((((( BENİDE ARANIZA ALINNN
nasıl gelicem5. TAKIMA GEL TATLIM BEKLİYORUZ
ben yeni farkettim ama sen gelmişsin bile tatlım aramıza hoşgeldinnasıl gelicem
3. Takıma bekliyorum canımmerhaba arkadaslar ben 1.60 boyunda 86 kıloyum..cocuklugumdan berı kıloluydum ama dogumdan sonra aldıgım kılolar resmen uzerıme yapıstı 3 haftadır dıyet yapıyorum hergun enaz 1 saat yuruyorum ınsallah bu kılolardan kurtulurum yaz gelıyor ve ne gıyecegımı dusunmek ıstemıyorum artık...azımlıyım hedefım 60 kg.....
aşağıda linki veriyorum ikinizi de 5. takıma bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-13646
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?