Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar. 33 yaşında, 165 boyunda ve 75 kiloyum. birkaç ay öncesine kadar 65 kilo idim. hormon tedavisi görünce hızlı bir şekilde kilo almaya başladım ve bu halimden çok rahatsızlık duyuyorum. azimli bir insanım, grup eşliğinde de bu azmi mi iki katına çıkararak 60kg. inmek istiyorum. beni de aranıza alır mısınız.

Hadi koş 7.takımaaaa..

19 yasindayim,bu sene sinava hazirlaniyorum haliyle cok kilo aldim kizlar. 1.73 boyum,kilom da 63.Hedefim 56-57 kilo olabilmek insallah.Hep hayalim buydu fakat hic 50'yi gormedi kilom lutfen yardimci olun.En cokta basen kismimda var kilolarim..
Senin bilgileri gördüm canım.ama boyuna göre kilon çok iyi deyilmi?

19 yasindayim,bu sene sinava hazirlaniyorum haliyle cok kilo aldim kizlar. 1.73 boyum,kilom da 63.Hedefim 56-57 kilo olabilmek insallah.Hep hayalim buydu fakat hic 50'yi gormedi kilom lutfen yardimci olun.En cokta basen kismimda var kilolarim..

Niye beni kimse takima davet etmiyor
Tatlım çok gençsin ve kilonda mükemmel o yüzden davet almamışsındır
Yinede destek istersen 8. Takıma beklerim canım takımımda vermesi gereken 3 5 kilo fazlalığı olanlar için grup yaptım,destek için bekliyoruz

Nasil katilacagim? Biraz yeniyim yardimci olur musun canim buyuk bir zevkle katilmak isterim :)

Günaydınlar 37 yaşında 167 cm boy ve 75,5 kiloyum. Genellikle kilolu bir bayandım. Zaman zaman iradeli olup 10 15 ki.lo verdim ama sonrasında gene aldım azimli ve inatçıyımdır ama bir noktada pes edip kendimi salıyorum. motivasyonumu devam ettirecek arkadaşlara ihtiyacım var.

Hemen bekliyorum 4.takıma

Merhaba ben 3 ay sonra evlenicem 22 yaşındayım nişanımda baya kilo verdim. Yaklasık 72 kilo ile başlayıp 59 kiloya düştüm geri aldım suan 164 boyum 64.9 kilom düğünüm için kilo vermek istiyorum bir gruba alırsanız sevinirim.

tatlım vermen gereken az bir kilon var takımımda sana seve seve destek oluruz 8.takıma bekliyorum canım
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-9811

Meraba uzun zamandır isteyip sonunda karar verdim 30 yaşındayım 160 boyun 75 kiloyum 10 aylik bebeğim var emzirme yi bıraktım artık hızlı bi şekilde kilo vermem lazim çünkü cook bunaldim

Merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım. şuan 73 kiloyum.Boyum 166.1 ay öncesinde 65-66'lardaydım. Stresten yemeğe vuran ve kilo alan biriyim.Genellikle hep 60-65 arasında gidip geliyordum ama 70lere çıkmak benim çok sinirimi bozuyor. Bir an önce kurtulmak istiyorum.

Merhaba ben sevda iki çocuk annesiyim 175 boyunda 75.2 kiloyum(bu sabah itibariyle)hiç çok zayıf olmadım ama bekarken evlenene kadar 62-65 kilolarla halimden oldukça memnundim.evlendikten 10ay sonra hamile kaldım ve o ay birde tartildim ki 72 kiloyum(daha hamileliğin en başında ) hamileyken çok fazla kilo almadım ama doğumdan sonra 75 kilo olarak devam ettim.tam 72-73leri görmeye başladım tekrar hamile kaldım(15 aylikken kızım)oglusumu da kucağıma aldım çok şükür 9 ay geçti ve emme süresi çok az alti hatta dişlerini kasiyo diyebolirim.emzirirken 81 kiloyu gördüm m çok şükür kasımdan bu yana bu kiloya düştüm ve artık kilo vermeyi hızlandırmak istiyorum.hedefim 60 kilo olmak.bugün diyete başladım zaten bi de destek olacak bir takımım olursa süper olacak :)

4.takıma bekliyorum

Merhaba arkadaslar,Ben 28 yasindayim.Boyum 161 ,kilom 57.
1 sene 7 aylik evliyim,oglum 9.5 aylik.
52 kiloyla gebe kalip,74le sezeryan oldum.
2 ay sonra 57 kiloydum zaten.Ama iste o 57 de durdu kilo vermem.
Beni de araniza alin lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…