- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
selam canım 14. takıma gelebilirsinMerhaba arkadaslar,Ben 28 yasindayim.Boyum 161 ,kilom 57.
1 sene 7 aylik evliyim,oglum 9.5 aylik.
52 kiloyla gebe kalip,74le sezeryan oldum.
2 ay sonra 57 kiloydum zaten.Ama iste o 57 de durdu kilo vermem.
Beni de araniza alin lutfen
Hemen geliyorummmselam canım 14. takıma gelebilirsin
3.takıma gel canımBende katılmak istiyorum yarışmalara geçen ayın 17sinden beri kendimce bişey yapmaya çalışıyorum grubumuzda var ama daha çok motivasyona ihtiyacım var bu aralar hiç bişey yapmak gelmiyor içimden sadece 100 gr verebilmişim bu yüzden daha da yoğunlaşmak istiyorum :)
Yaş 23
Başlangıç kilom 66.6
Boy 1.58
Şu an ki kilom 59.8
İlk hedefim 55 sonra 50 düşünüyorum beni de alır mısınız :)
Ha benim genel sorunum göbek bu arada
3.takıma gel canım
8. Takımabekliyorum canımİyi akşamlar şok diyet ve detoks uygulamanın yasak olmadığı bir gruba katılmak istiyorum. 86 kiloyum 115 kilodan düştüm. Diyetten sıkıldım bazı listeleri sırasıyla deneyeceğim. Daha da sıkılıp vazgeçmemek için davet bekliyorum.
9. takima Gel sekerYaşım 24 boyum 1.60 kilom 67 zayıflamak için ölüyorum ama arkadaş arıyorum benide guruba alın hedefim 53 kilo olmak
olur tatlım alalım.kaç kilosun yaş boy olmak istediğin kilo nedir yazarmısınselaaaamlar
ben de motivasyon istiyorum kararlılık istiyorum çok kilo aldım ama hergün diyete başlıyıp veremiyorumbeni de alıııııınn
boyum 160 kilom 85 olmak istediğim kilo 57 sanırım ama inanmıyorum tabi bunaolur tatlım alalım.kaç kilosun yaş boy olmak istediğin kilo nedir yazarmısın
canım bi takıma dahil olmadıysan 14. takıma bekliyorumboyum 160 kilom 85 olmak istediğim kilo 57 sanırım ama inanmıyorum tabi buna
bekle ozaman bi kaptandan onay alamazsan gelirsin bize tamammı azmin daim olsun kuzum9.takımda burdaki bi arkadaşım vardı o oraya çağırdı mesaj yazdım oraya da
nereye gidiyim şimdi acaba?
kusur yok canım amaçlar aynı kilo vermek. başarılar dilerimtamam ya ben bilmiyordum önce buraya yazıldığını yeni öğrendim de karıştı biraz kusura bakmayın
merhaba
kilom:78
boyum 1.69 cm
yaşım:34
nisan 2014 de doğan bir kız annesiyim...doğumdan sonra kilolarım kaldı ve hızla da kilo almaya başladım...doğum yaptığım halde bana hamileyim zannedip metroda yer veren yaşlılar sayesinde kendimden utanır oldum...ne kadar göbeğimi içime çekmeye çalışsam da 5 aylık bir hamile gibi görünen bedenime artık hiç bir kıyafetim olmuyor... bu kışı 2 kazak ve 1 pantolonla geçirdim... sürekli mağazaları dolaşıyorum ama o çok sevdiğim almak istediğim elbiselerin içine giremiyorum... dolabım kıyafet dolu ama hiç biri üzerime olmuyor... bende kızılay çadırı gibi giyinmektense artık eski kıyafetlerimin içine girebilmek ve '' formunu koruyorsun '' diye dalga geçen tanıdıklarımı utandırmak istiyorum...en önemlisi aynada kendime bakarken yüzümün gülmesini istiyorum... 2 aydır gece yemeklerini kestim...çayı şekersiz içiyorum... 10 dk yarım mekik çekiyorum... iş yerimde sürekli oturarak çalıştığım için daha yaptıklarımın bir faydasını görmedim...ödemim de var...haftaya hormonlarıma baktırmak için test yaptıracağım...kısaca benim hikayem böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?