Merhaba uzun zamandır takip ediyorum bugün üye oldum beni de aranıza alır mısınız takım tercih edebiliyorsak 6. Takım ilgilenirse çok sevinirim
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba bende 2 sene once hedef kiloma ulasip bir gruptan mezun olmustum fakat kilolarimsimdi geri geldi maalesef bende bir takima katilmak istiyorum
Merhabalar, cuma yarışmalarında sizlere katılmak istiyorum bende, 1.60 boyunda ve 103 kilo ile
kızlar 1.takıma gelin tanışalımMerhaba yeni üye oldum bende bir takıma girip beraber zayıflamak istiyorum yardımcı olurmusunuz
1.takımagel tanışalımMerhabalar, boyun 168 cm, 67 kiloyum, 6 ay önce doğum yaptım, hedef 55-57, omurga rahatsizligimdan dolayi bel ve sırt ağrım fazlaca var. Daha fazla beklemeden şu 10 kiloyu atmam lazımbende bir takıma dahil olup birlikten yararlanmak isterim.
3, takıma gel canımMerhabalar, boyun 168 cm, 67 kiloyum, 6 ay önce doğum yaptım, hedef 55-57, omurga rahatsizligimdan dolayi bel ve sırt ağrım fazlaca var. Daha fazla beklemeden şu 10 kiloyu atmam lazımbende bir takıma dahil olup birlikten yararlanmak isterim.
1.grubu nasıl bulcamşimdi gördüm pardonnn
10.takıma gel canimBen 34 yaşındayım 2 çocuk annesiyim boyu 1.56 kilom 60 bu kiloyu vermeliyim 52 Kilo olmayı hedefliyorum yağlanma göbek bölgemde pazartesi plates basliyacagim bana da destek olurmusunuz
Hatlar karismis dogru yolu buldu canim :)bana şormuş
1.takıma gel tanışalımSelam kızlar...uzun zamandır üyeyim kadinlar kulübüne...çok çeşitli diyetler denedim...denemedigim diyet kalmadı. ..2009 yılında doğum yaptım bir oğlum var...çok aldım verdim kilolarimi...ama en sonuncusundan bahsedeyim...iş değişikliği nedeniyle 75 kilodan 84 kiloya cikmistim geçen ocak ayında 84 kilo imişim...burda bir mesaj a yazmışım hatta...sonra ufaktan dikkat etmeye çalıştım. ..su anda 72 kiloyum...boyu 171...hedefim 65 olmak...akşamları callanectic in bazi hareketlerini yapiyorum...Göğüs kalca bel ve karin egzersizleri...sarkigim cok olduğu icin 10 gunde bayagi toparladi vucudumu...sabahları işe yuruyerek gidiyorum...tek yuruyusum o...motivasyon ve durtuklenmeye çok ihtiyacım var...hedefine az kalmışken tekrar başa dönmek istemiyorum...beni de alır mısınız takımınıza..çok hirsliyim Mart ayında yeni işe başlayacağım...giyecek kıyafetim yok yıllardır al ver kiloları....almadım kendime kızıp...ama iyi giyinmem gereken bir işe başlayacağım...artık kurtulmak istiyorum şu kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?