Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle herkese iyigeceler. uzun zaman önce tartımın kırılmasıyla kendimi boşa almıştım kafam rahattı. çünkü gerçekleri gösterecek tartım yoktu. Taki bu akşama kadar. Eşim elinde tartıyla geldi bu akşam çıktım hemen. Bi baktım 79.1 ömrümde hiç bu kadar kilolu olmadım ben. Hamileyken bile 78 kiloyla doğuma girdim. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Hiç bu kadar tahmin etmemiştim. Daha önce 20 gün kadar dukan yapıp 68 kg gördüm. Ama sonrası bıraktım. 32 aylık bir oğlum var. Doğumdan sonra yapıştı kaldı kilolarım. Lütfen bana yardım edin. Eve yürüyüş bandım da var ama ben çok disipliniz bir insanım. Beni hizaya getirecek ekip arkadaşları arıyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
Ayrıca kilo alma şeklim göbek sırt ve göğüs

Kullanıcı Adı :sel
İsim (İsteğe Bağlı ):Meral
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :1.65
Kilonuz:79.1
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz :doğum sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sağlığım için ve görüntüm için

1 . takıma gel tanışalım canım

Reactions: sel
Arkadaşlar bende yumurtalıklarda kist( pko) var tup bebek yaptiracagiz yaza yada sonbahara doktorum banada zayifla dedi bu yaz vermiştir ama 2 aydr biraktim tekrar alıyorum burxa daha iyi motive olurum.diye dusundum ben hanhi gruba gelmelihim

7. Takıma gel konuşalım

Merhabalar.. Ben de her zaman çok iri yapılı biriydim ve 5. sınıfta bile 55 kiloydum. üniversite 1 de en son 44 beden pantolona bile giremeyince diyetisyene gittim ve spora başladım. ciddi kilo verdim ancak her zaman yoyo etkisi yaşadım. hep farklı diyetisyenler ve spor salonları. sonuç hep aynı oldu. evlenirken 61 kiloya inmiştim 72 den. sonrasında ise 1 yıl içinde yine 75 evleneli 4 sene oldu her pzt diyete başlıyorum ama çok yoğun çalıştığım için hemen motivasyonum kırılıyor ve salı vazgeçiyorum. artık yapabileceğime inanmamaya başladım. benim ciddi anlamda desteğe ihtiyacım var. yardımınızı bekliyorum.

7. Gruba gel tatlim

7.takıma gel canım :)

zayıfladım geri kilo aldım diyete girdim pes ettim.bu sefer olacak biliyorum.160 boyum.95 kilom. benide alın aranıza son kez.kendim yapamıyorum.

Selam
Yaş 31 boyum 1.70
Kendimi bildim bileli balık etliyim yani kilom75 ile 80 arasinda degisir
25 yaşinda diyete basladim ve yaklaşik 1.5 senede 58 kiloya düstüm
Uzun zaman korudum kilomu
Evlendim ve evliligin rahatligiyla ben tekrar 80lere yukseldim bebek istedik ama benim trambofili ve homosistein sorunum varmiş 9 düşük yaptım
Doktor acil kilo ver dedi
1 senenin sonun da 60a düştüm
Sükür bir oglum oldu
Hamileyken cok fazla kortizon kullandim ve şuan şiştikçe şiştim 89 a kadar geldim
Başlıycam şimdi kilolara dedim yeter da
Şuan 86 kiloyum ama durdum olmuyo bebek istiyorum yine doktorum zayiflamadan yine olmaz dedi
Ölümüne diyete hazırım

7. takıma beklerim canım

merhaba yaşım 28 ve boyum 175 cm ne yazık ki 125 kiloyum. bu zamana kadar bir çok kez diyete başlasam da sürdüremedim. verdiğim kiloların katı katına geri aldım. çalışıyorum ve diğer mesai arkadaşlarıma bakarak imreniyorum. bende zayıflamak istiyorum artık. göğsümü gere gere istediğim kıyafeti almak istiyorum. ve bu kez çok kararlıyım 75 i görmeden bu yoldan dönmek yok...

7. takıma gel tatlım

bende katılmak istiyorumm:)) ne yapacağım 120 ile başladım. 1,5 ay oldu şu anda bu sabah itibariyle tartıda 112.1 gördüm:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…