9.takıma gel cnmMerhaba 1.66 boyundayım 77 kiloyum karın bölge iyice yağlandı ve bu benı cok uzuyor sızın destegınıze ıhtıyacım var
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba kizlar 75 kiloyum boyum 1,65 65 kilo olmak istiyorum sizin desteklerinizle basaricama inaniyorum
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba arkadaşlar. Ben 1.63 boyunda 69 kiloda 27 yaşında olan biriyim. Evleneli beş ay oldu. Neredeyse 4 kilo aldım. Pek değişmezdi kilo durumum. 57 kiloya düşmek istiyorum. Dıştan kontrollü bir insanım. O yüzden bu grubun bana faydası olacağını düşünüyorum.
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba ben damla bende Zayıflamak istiyorum doğum kilolarimi vermek istiyorum daha uç yıl önce 50 kilo iken birden 87 kilo oldum ve resmen falına varmadim doğum sonrası 80 oldum ve kendi cabalarimla 66.600 kiloya dustum ama bu hafta biraz kavirdim ve 67 oldum ve çok pismanim ama daha gitmiyo sanki yaaa 55 kilo yu görmek istiyorum lütfen benide aramıza alın tesekkur ederim .damla.
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnmHanimlar merhaba 2.5 aylik bir kizim var ve emziriyorum frenlenmeye ve disipline girmeye ihtiyacim var daha once 13. Takimla 20 kiloya yakin verdim emziren bi anneye yer var mi takimlarinizda tesekkurler
kendini tanıtıyorsun canım kaç kg sun kaç kg vermek istiyorsun ihtiyacı olan takımlar davet ediyorlarKızlar nasıl alıyorsunuz takımlara?
şimdi burada mı tanıtacağım kendimi? Nerede tanıtacağım?kendini tanıtıyorsun canım kaç kg sun kaç kg vermek istiyorsun ihtiyacı olan takımlar davet ediyorlar
Ben seni kaç kiloysan kabul ediyorumşimdi burada mı tanıtacağım kendimi? Nerede tanıtacağım?
Evet cnm yaşını kilonu boyunu yazacaksınşimdi burada mı tanıtacağım kendimi? Nerede tanıtacağım?
Ben seni kaç kiloysan kabul ediyorum
9.takıma gel
Tamam geliyorumBen seni kaç kiloysan kabul ediyorum
9.takıma gel
April görmeden
Nasıl olacak bu takım işi, bayanlar hiç ilgilenmiyorsunuz ama yaApril görmeden
Kız daha ne edekNasıl olacak bu takım işi, bayanlar hiç ilgilenmiyorsunuz ama yaHani benim kaptanım bana bişiy demeyecek mi?
9.takima git orada anlatirlar burda bosuna vakit kaybetmeNasıl olacak bu takım işi, bayanlar hiç ilgilenmiyorsunuz ama yaHani benim kaptanım bana bişiy demeyecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?