- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
Takımlar nerede bilmiyorum ki? Ha tamam bekliyorum linki.Kız daha ne edek
Link atıyom dur
Seni yerim seker şey9.takima git orada anlatirlar burda bosuna vakit kaybetme
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38606/page-12197#post-44140359Takımlar nerede bilmiyorum ki? Ha tamam bekliyorum linki.
Güzelim diyet gruplarında 9.takıma gelNasıl olacak bu takım işi, bayanlar hiç ilgilenmiyorsunuz ama yaHani benim kaptanım bana bişiy demeyecek mi?
1.takıma gel tanışalım canımmerhaba bayanlar bende zayıflamak istiyorum 25 yaşındayım evliyim bir oğlum var aslında hersey doğumla basladı normalde cok fit bir kızdım hamilelikte cok kilo aldım bekarken 53-56 arasında olan 58 kilo ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım bu haziranın sonunda birkaç ay içinde hızla 62 ye kadar düştüm cok şükür ama artık durdu oğlum 6 aylık emmiyo emmeyi bıraktı belkide bu yüzden zayıflayamıyorum şimdi 63 kilo olmusum yine hedefim 56 kilo olmak
kiz el insaf aldigim üye 3 kilo fazlam var diyor meyini deneyim bacimkızlar şu aldıgınız yeni üyeleri deneyinde bizde bikaç üye alalım, geleni kapıyosunuz
Tatlım gelenlerin hepsi kalıcı olsaydı zaten ne işimiz var buradakiz el insaf aldigim üye 3 kilo fazlam var diyor meyini deneyim bacim
sohbet olsun diyoz
sen onu burda uyuyan aprile soyle
aynen ama hizina yetisemiyoz bilesinTatlım gelenlerin hepsi kalıcı olsaydı zaten ne işimiz var buradataze kanlara ihtiyacımız var. Bildirim geliyor alıyorum, gidiyorum Birde çalışıyorum ahhhh ev hanımı olsaydım napardınız acaba?
Hadi bakalım beni de alın umarım zayıflarım
82 kiloyum 1 .64 boy
1.takıma gel tanışalım canımÇok hızlı kilo veririm ama bana arkadaş lazım motive olmaya ve etkili bir diyet planına ihtiyacım var,52 kilodan çıktım 82 ye
9.takıma gel cnmBoyum 160 kilom 70 benide hedefim 55 insallah.sizlerle daha iyi motive olacagimi dusunuyorum. Birileri benide alsin grubuna
Olur canim tesekkur ederim9.takıma gel cnm
pardon çağrılmışsın canımBoyum 160 kilom 70 benide hedefim 55 insallah.sizlerle daha iyi motive olacagimi dusunuyorum. Birileri benide alsin grubuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?