Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba bayanlar bende zayıflamak istiyorum 25 yaşındayım evliyim bir oğlum var aslında hersey doğumla basladı normalde cok fit bir kızdım hamilelikte cok kilo aldım bekarken 53-56 arasında olan 58 kilo ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım bu haziranın sonunda birkaç ay içinde hızla 62 ye kadar düştüm cok şükür ama artık durdu oğlum 6 aylık emmiyo emmeyi bıraktı belkide bu yüzden zayıflayamıyorum şimdi 63 kilo olmusum yine hedefim 56 kilo olmak

1.takıma gel tanışalım canım

kiz el insaf aldigim üye 3 kilo fazlam var diyor meyini deneyim bacim
sohbet olsun diyoz
sen onu burda uyuyan aprile soyle
Tatlım gelenlerin hepsi kalıcı olsaydı zaten ne işimiz var burada taze kanlara ihtiyacımız var. Bildirim geliyor alıyorum, gidiyorum Birde çalışıyorum ahhhh ev hanımı olsaydım napardınız acaba?

Çok hızlı kilo veririm ama bana arkadaş lazım motive olmaya ve etkili bir diyet planına ihtiyacım var,52 kilodan çıktım 82 ye

Boyum 160 kilom 70 benide hedefim 55 insallah.sizlerle daha iyi motive olacagimi dusunuyorum. Birileri benide alsin grubuna

Merhaba kızlar
Benimde boyum 170, çarşambadan beridir diyetteyim. 75 le başlamıştım dün tartıldım 74.0 olmuşum. Devam ediyorum diyete ama motivasyonum biraz düşük bu yüzdende bende takımlardan birine katılmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…