- 9 Aralık 2015
- 6
- 4
- 1
- 36
bende katılmak ıstıyorum aslında yenı kılo problemım olmaya basladı 71.50 kıloyum benı de alın aranızaaa:)))Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum.
Canım 1. Takıma gelebilirsinbende katılmak ıstıyorum aslında yenı kılo problemım olmaya basladı 71.50 kıloyum benı de alın aranızaaa:)))
7. takıma gel tatlımmrb. bende katilmak istiyorum. yasim27 1.74 boyundayim. 98 kiloyum8aylik bebeğim var.artik zayiflamak istiyorum. sanirim 20kilo kadar fazlam var
mrb. bende katilmak istiyorum. yasim27 1.74 boyundayim. 98 kiloyum8aylik bebeğim var.artik zayiflamak istiyorum. sanirim 20kilo kadar fazlam var
yaw ayip olmicaksa nerden bulacam 7.takimi7. takıma gel tatlım
yaw ayip olmicaksa nerden bulacam 7.takimi
mrb. bende katilmak istiyorum. yasim27 1.74 boyundayim. 98 kiloyum8aylik bebeğim var.artik zayiflamak istiyorum. sanirim 20kilo kadar fazlam var
enem benden başka minnak bebişli de varmış
7. Takıma gel canımMerhaba kızlar. Çayımı aldım, cesaretimi topladım, üye oldum..
Aranıza katılmak istiyorum, sadece okumak bile iyi geliyorsa demek ki katılsam bende başarabilirim.
kilom 90, doğum günüme kadar 60 a düşmüş olmak istiyorum
Güzelim gideceğin takım paylaşımda oylama başlatabilir ve bütün takımlar kabul ederse tekrar yarışmaya dahil olabilirsinarkadaşlar ben daha önce burda yarıştım. yarışma sırasında kişisel olarak kötü bir döneme girdim ailevi ve gönül sıkıntıları diyelim. daha önce düzgün paylaşım yapıyordum, eski takım kaptanım eriğim takım arkadaşlarım sahgul ve nilyann da bilir. sonra o sıra takip edemedim ve diskalifiye oldum. ama üzerinden 1 yıl geçti nerdeyse. takım kurallarını okudum. bi daha yarışamaz diyo haklısınız aslında ama ben uzun zamandır burdayım ve yarışmak istiyorum. yönetimden ricam olacak 1 yıl yarışamaz 2 yıl yarışamaz dense olmaz mı bi daha asla biraz fazla katı degil milütfen yardımcı olun burda sizlerle olmak çok güzel
3. Takıma gel canım bi bakarız durumuna diskalifye değilsindir inşallahKızlaar merhaba herkese :) Ben çook önceden burda bi grupla yarışmıştım ve çok güzel kilolar vermiştim. Ama daha sonra bazı ailevi sebeplerden dolayı bıraktım ve aşırı abur cubura düştüm. Kendimi toparlamak istiyorum inşallah. 20 yaşında, 1.68 boyunda 59-60 kilolarda biriyim. 55 e düşüp kendimi orda sabitlemek istiyorum. Tek başıma bunun motivasyonunu bulamadığımdan tekrar bi gruba katılmak istiyorum, teşekkürler şimdiden :)
Ben aslında hedefime ulaşıp ayrılmıştım, diskalife gibi bi durum olmamıştı ama yine de siz bilirsiniz:/ Katılayım mı şimdi gruba3. Takıma gel canım bi bakarız durumuna diskalifye değilsindir inşallah
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba, ben de cesaretimi topladım geldim. 27 yaşındayım, bu sabah itibariyle 57.3 kiloyum, 167 boyum. 50 kiloyken evlendikten sonra kilo alanlardanım. Yarın sabah itibariyle katılmayı çok çok isterim.
Direkt 6.takıma gidebilirsin, eğer takımlarında yer varsa ilgileneceklerdir canım. Olmazsa yine buraya yazabilirsin.Merhaba uzun zamandır takip ediyorum bugün üye oldum beni de aranıza alır mısınız takım tercih edebiliyorsak 6. Takım ilgilenirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?