Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende katılmak ıstıyorum aslında yenı kılo problemım olmaya basladı 71.50 kıloyum benı de alın aranızaaa:)))

mrb. bende katilmak istiyorum. yasim27 1.74 boyundayim. 98 kiloyum 8aylik bebeğim var.artik zayiflamak istiyorum. sanirim 20kilo kadar fazlam var

merhaba,
daha önce cuma yarışması ile kilo vermiştim. bu sefer doğum yaptım geldim. bebiş 12 sinde 6. ayını tamamlamış olacak. aktif sürekli yazışma imkanım olmayacak. bu şartlarda katılım yapabileceğim bir grup var mı?
boy 163 kg 70 ti en son. doğum öncesi kg 60 tı. 85 le doğuma girmiştim. şartlar ve mevzut durum bu :) bu arada doğum 1984

Merhaba kızlar. Çayımı aldım, cesaretimi topladım, üye oldum..
Aranıza katılmak istiyorum, sadece okumak bile iyi geliyorsa demek ki katılsam bende başarabilirim.
kilom 90, doğum günüme kadar 60 a düşmüş olmak istiyorum

arkadaşlar ben daha önce burda yarıştım. yarışma sırasında kişisel olarak kötü bir döneme girdim ailevi ve gönül sıkıntıları diyelim. daha önce düzgün paylaşım yapıyordum, eski takım kaptanım eriğim takım arkadaşlarım sahgul ve nilyann da bilir. sonra o sıra takip edemedim ve diskalifiye oldum. ama üzerinden 1 yıl geçti nerdeyse. takım kurallarını okudum. bi daha yarışamaz diyo haklısınız aslında ama ben uzun zamandır burdayım ve yarışmak istiyorum. yönetimden ricam olacak 1 yıl yarışamaz 2 yıl yarışamaz dense olmaz mı bi daha asla biraz fazla katı degil mi lütfen yardımcı olun burda sizlerle olmak çok güzel

Güzelim gideceğin takım paylaşımda oylama başlatabilir ve bütün takımlar kabul ederse tekrar yarışmaya dahil olabilirsin
Olmasa bile liste dışı yine devam edebilirsin

Kızlaar merhaba herkese :) Ben çook önceden burda bi grupla yarışmıştım ve çok güzel kilolar vermiştim. Ama daha sonra bazı ailevi sebeplerden dolayı bıraktım ve aşırı abur cubura düştüm. Kendimi toparlamak istiyorum inşallah. 20 yaşında, 1.68 boyunda 59-60 kilolarda biriyim. 55 e düşüp kendimi orda sabitlemek istiyorum. Tek başıma bunun motivasyonunu bulamadığımdan tekrar bi gruba katılmak istiyorum, teşekkürler şimdiden :)

3. Takıma gel canım bi bakarız durumuna diskalifye değilsindir inşallah

Merhaba, ben de cesaretimi topladım geldim. 27 yaşındayım, bu sabah itibariyle 57.3 kiloyum, 167 boyum. 50 kiloyken evlendikten sonra kilo alanlardanım. Yarın sabah itibariyle katılmayı çok çok isterim.

Merhaba, ben de cesaretimi topladım geldim. 27 yaşındayım, bu sabah itibariyle 57.3 kiloyum, 167 boyum. 50 kiloyken evlendikten sonra kilo alanlardanım. Yarın sabah itibariyle katılmayı çok çok isterim.
1.takıma gel tanışalım canım

Merhaba uzun zamandır takip ediyorum bugün üye oldum beni de aranıza alır mısınız takım tercih edebiliyorsak 6. Takım ilgilenirse çok sevinirim

Merhaba uzun zamandır takip ediyorum bugün üye oldum beni de aranıza alır mısınız takım tercih edebiliyorsak 6. Takım ilgilenirse çok sevinirim
Direkt 6.takıma gidebilirsin, eğer takımlarında yer varsa ilgileneceklerdir canım. Olmazsa yine buraya yazabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…